DV2024 Sohbet Odası
-
6 ekimde genelde açılıyor. @btt
-
@btt şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum yanlış anlamayın beni :D Bu sene herkes ilk kez başvuru yapıyor yani geçmiş senelerde başvurup green card talihlisi olamayanların bir torpili yok sadece sisteme yükledikleri fotoğrafı kullanamazlar. o yüzden başvuru yapmak isteyenler ilk kez başvuruyor statüsünde.
-
Yeni bir günden selamlar. Trump'a ne olmuş ya öyle adamın evini didik didik etmişler. Başkan yaptırmayacaklar gibi. Gerçi greencard için iyi olur da ekonomiyi Trump kadar iyi yönetebilen var mıdır bilmem.
-
Ne oldu ne bitti bilmem ama adam green card konusunda pasaport zorunluluğunu getirmesi harikaydı
-
Sene 2016dan beri başvuruyoruz. Umudum hiç bitmedi belki birgun olur neden olmasın 😀 😃 🙂
-
@hasnotben bu sene ne yapacaklar acaba ? Devam mı tamam mı
-
@nilfersev bu sene pasaport zorunlu değil diyorlar ama bakalım. İnşallah zorunlu olur yoksa malum durumlardan dolayı başvuru epey artacak gibi %2 olan şansımız 0.2 ye düşmese bari 😀
-
@okanatan cikarsa eyalet olarak texas düsünüyorsun sanirim hahaha
-
Eğer pasaport zorunluluğu devam ederse pasaportu kısa sürede hallederim diyenlere geçmiş olsun. Ankara da 1 ila 3 ay arası gibi süre veriyorlar.
-
@mehmet090 maalesef başvuru yapan gitmesek de olur diyen kesim bizim şansımızı azalttıktan sonra neye yarar onların gidememesi ☹️
-
@hasnotben cidden öyle cok uyuz bir sey... parasi olmayan orada ne yapacagini bilmeyen insanlar basvuru yapiyor ... bazilarina oyun bazilarinin hayali...
-
İzmir de olup pasaportla sorun yaşayan var mı?
-
@nilfersev ekşi sözlükte okuduğum kadarıyla İzmir de problem yok 8 iş günü içerisinde ulaşmış
-
@Abaliena bende 7 kez başvuru yapıcam.bol şanslar diliyorum sana
-
@nilfersev hocam şuan tam olarak sizin umudunuzdan istiyorum :)
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@okanatan Benim de tecil olayı var ama bakalım napıcaz , bir bakarsın gc çıkarsa kaçıp para biriktirip ülkeye dönüp bedelli yapıyoruz. Hemen senaryo yazdım :grinning_squinting_face:
Hocam tecil yaparsınız oldu ki çıktı gidersiniz. Dövizle askerlik olayı var onu araştırın isterseniz belki işinize yarabilir.
-
@mehmet090 benim arkadaşımın 2 günde geldi istanbul da
-
@yenihayaletadam evet hocam o da var aklımdan çıkmış. Pasaport şartı da kalkacak büyük ihtimal. %2'den %0.2'ye düşer şans :D bizim hayalleri siyah poşete saralım.
-
@Ranje henüz net olan bir şey yok. hep birlikte 15 eylülde öğrenicez. Yerel mahkemece alınmış bir karar. En net bilgiyi dış işleri bakanlığı yönergeyi açıkladığında öğrenicez. Umutlarınızı diri tutun :)
-
Dularımız umutlarımız şimdilik başvuru formunda U ile başlayan numaranın girilme zorunluluğu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum