(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ahsenaydgdu teşekkür ederim. Ödemeyi yapıp zar zor ekime randevu alabildim formu tekrar doldursam randevu almakta sorun yaşar mıyım sizce
-
@prowl Merhaba, mail ile talepte bulununca görüşme tarihinde bir değişiklik olur mu? ileriye atma gibi
-
Merhaba arkadaslar vize görüşmesinde Ds 160 formunu doldurduktan sonra ödediğimiz ucretin dekontunu istiyorlarmı bilgisi olan varsa cevaplarsanız sevinirim
-
@selvib randevu değişmeyecek sadece form güncellenecekte konuya çok hakim değilim yani nereye tıklanır nasıl yapılır bilmiyorum ben danışmanla çalıştığım için o yapmıştı..
-
Bir şey soracağım, herkes vizen de olsa girişte sıkıntı olabilir, sokmazlar içeri vs diyor. Giden varsa söyleyebilir mi acaba gümrükten geçerken ne gibi bir durumla karşı karşıya kaldılar, ya da nasıl zorluk yaşadılar. Yanınızda hangi belgeleri götürdünüz ve otel rezervasyonu yaparak mı gittiniz?
-
@Tolga-1 https://ais.usvisa-info.com/en-tr/niv/users/sign_in randevu almak ve bilgilerimizi eşleştirmek için üye olduğumuz bu siteye giriş yapıp alabilirsin
-
@selvib teşekkürler
-
@tuncayarat @denizci10 anons edelim de gelsin. En son giden kendisi ondan sorduğun tüm soruları cevaplar
-
@tuncayarat herhangi bir belge götürmenize gerek yok.Sadece gideceğiniz yerin adresini soruyorlar.Tatil için geldiğinizi söyleyip adres verin yeterli.
-
@tuncayarat bazen kalacağınız yerin rezervasyonu ile dönüş bileti istiyorlar. Bazen de bakmıyorlar. Tamamen şans. Ben hazırlayıp gitmiştim.
-
arkadaşlar tatil masraflarımı çalıştığım şirket ödeyecek ve ben ds160 formunda bunu seçtim. sizce doğru olan bumudur?

-
Dostlar merhabalar bu almış olduğum b1 b2 vizesinde fotoğrafımın olduğu yerin altında yıldızlar var bunlar ne anlama geliyor acaba bilgisi olan varmı 😊
-
@frukogazoz sizinle alakalı bir durum değil. konsolosluğun kendisi ile alakalı. takılmanıza gerek yok.
-
@denizci10 Sayın hocam merhaba öncelikle yardımsever mesajlarınız için teşekkürler. Birkaç sorum olacak müsait olduğunuz zamanda cevaplarsanız sevinirim.
1- Ds160 formunda yazdığımız travel tarihlerinden 4 5 ay önce seyahat etmek sıkıntı yaratır mı? Yani yazın ziyaret edecektim ancak kışın ekonomik olarak daha iyi olur diye kış ayına çevirmeyi düşünüyorum. Sorun olmasın diye ds de bahsettiğim yere ineceğim zaten.
2- Aktarmalı uçuşlarda Amerikan vizesi olursa transit vize istenmiyor deniyor ama bazen sorun yaşanıyormuş. Hangi ülkeden aktarmalı alsak sorun olmaz acaba?
Teşekkürler -
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@frukogazoz sizinle alakalı bir durum değil. konsolosluğun kendisi ile alakalı. takılmanıza gerek yok.
Teşekkür ederim cevabınız için 😊 aslında cidden sebebini merak ediyorum bazılarında tek bazılarında çift var neden olabilir diye sormadan edemiyorum 😊
-
@frukogazoz inanın size hiçbir şey kazandırmayacak.
-
@frukogazoz benim bildigim guvenlikle alakali.
Riskli ulkeler 3 yildiz aliyor diye okumustum zamaninda -
@charon hayır. "foil grubunu belirleyen güvenlik elemanı"nı belirtir.
-
Merhabalar. Ankara randevu acmis turist vizeleri icin. Basvuru yaptigimizda bir tek istanbul acikti oraya yapmistik. Sistemden ankaraya daha yakin bi tarihe degistirsek randevu gununu sikinti yasar miyiz? Tecrube eden var mi?
-
@ahmetuyar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Ankara’da giren hiç yok mu acaba açıldı vize görüşmeleri denildi ama hiç yazan görmedim.
Ben dun gun alabildim aralik ayi icin. Bi sorun olur mu istanbuldu cunku sectigimiz yer.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum