DV2023 Sohbet Odası
-
@achillesoag Merhaba, evet gizlilik ayarlarım yüzünden telegramdan yazdılar. Link ile gruba katıldım.
UID1 denilen telegram grubu için mi ? @gucarslan Teşekkürler
-
@Programmer büyük harflerle yazdığımın farkında değildim bunun için özür dilerim yanlış birşey olduğunu düşünmedim
-
@FKÇ8076 Sorun değil. Anlamadığınızı düşündüğünüz yerleri sormaktan çekinmeyin. Saygı çerçevesinde sorulan her soruya seve seve yardımcı oluruz. Surecinizde başarılar dilerim.
-
Cevap: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba
Green Cart çekilişini kazandım.
DS 260 formunu 13/05/2022 de gönderdim
Ama şuan Amerika’ya work and travel programıyla geldim ve bana SS numarası verdiler. formda doldururken yoktu ama şimdi var .
Ne yapmalıyım
2. Sorun ise
Bize ne zaman kentucky den mail atacaklar? -
@ozanguc Merhaba, ilk öncelikle sürecinizi imzanıza taşımanızı tavsiye ederim.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
Ayrıca bu iletinin ilk sayfasından gerekli talimalatları izleyerek, lütfen excel e kayıt olun.Süreci daha iyi takip etmeniz için faydalı olacaktır.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
Sorunuza gelecek olursak. Sorularınızı yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra aşağıdaki başlıktan sorarsanız daha hızlı cevaplar alabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
Mülakat aldığınız zaman SSN numaranızın olduğunu belirtirsiniz, bunun için kesinlikle formu açtırmayın.
Mülakatlar yeni dağtılmaya başladı, henüz nasıl ilerleyeceği konusunda kesin bir bilgi yok.
-
@ozanguc Ben sizin yerinizde olsam oradan çıkmadan (aos) yapardım. TR ye gel.mülakat bekle. Gelip gelmeyeceği belli değil. Orada statü değişikliği yap garanti.ytd
Surecinizi imzaniza taşıyın lütfen -
Merhaba acaba telegram sayfasına nasıl kayıt olabilirim excel dosyasında da yokum onun içinde ne yapmam gerekiyor iletirseniz çok sevinirim
-
@cerenk DV23 Talihli Kayıt Formu bu linkteki formu doldurunuz lütfen
-
@cerenk Merhaba, şu iletinin ilk sayfasını okuyun lütfen. Orada nasıl yapacağınız yazıyor. Hem excel hem telegram grubu için.
-
Merhaba,
23.05 de DS 260 formunu hem kendim hem eşim için doldurdum, asıl talihli benim, eşim 1 ay önce işyerini değiştirdi, farklı bir şirkette çalışmaya başladı. DS 260 formunu açtırıp yeni iş bilgilerini eklememiz gerekir mi ? Yoksa SGK hizmet dökümü aldığımızda, doldurduğumuz tarihte yazdığımız şirkette çalıştığı için gerek kalmaz mı formu açtırmaya ?
Teşekkürler.
-
@ozgur1634 kimyasal, nükleer vb. gibi işlerde çalışmıyorsanız form açtırmanıza gerek yok. Sgk dökümü istenmiyor.
-
Merhabalar
-
@es-g Evet evrak talebi olmayacak gereken evrakları yanınızda mülakata götüreceksiniz.
Bizlerinde süreci daha iyi takip edebilmesi için DV23 Talihli Formu bu formu doldurabilir misiniz? Böylelikle excelle ekleyebiliriz sizin bilgilerinizi de, telegram grubuna da dahil olup güncel takip edebilirsiniz süreci
-
@es-g Merhaba, mülakat maili geldi mi size ? Doğru mu anlıyorum ? Cn numaranız 4k larda imzanıza göre.
-
merhaba 2023 dv kazananıyım telegram sayfasına kayıt için gerekli kayıtları aptım ama telegram sayfasına nsıl katılacağım yardımcı olabilirmisiniz
-
@bzd0644 Öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız, Telegram kullanıcı adınız geçersiz olduğu için eklenememiş durumdasınız özelden telegram kullanıcı adınızı iletirseniz yardımcı olabilirim
-
Yukarıdaki arkadaş case number numarası 4 bin olup mail aldığını söylüyor benim case numaram 3500 lerde bana mail gelmedi bir bilginiz varmı ?
-
@new-life Öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız ve yukarıdaki mesajımda ilettiğim talihli formunu sizde doldurunuz. Sürecinizi imzanıza taşıyarak daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz
-
@Emre-Kurtulmuş talihli formuna nerden ulaşabilirim
-
@Erkan-Gürsoy Evet. Case numaram 4 binlerde ve mülakata Abu Dhabi’de gireceğim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum