Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular
-
@gucarslan teşekkürler
-
doctorun.com'a baktım ancak emin olamadım. Şimdi mülakat için covid aşısı zorunlu mu değil mi? sitede bir yerde muayene öncesi pcr testi sonucu gerekli diyor ama sonra aşı kartı getirilmesi gerekli diyor. Istedikleri nedir tam anlamadım. 2022 kazananlarından tecrübesi olan bilgi verebilir mi?
-
@nyclover2023 Her ikisini de istiyor gibiler. Telefon ile arayıp hızlıca öğrenebilirsiniz.
-
@missy Evet istiyorlar ve istenilenleri tamamlamaz ve/veya yapılacak işlemlere razı gelmezseniz sağlık muayenesi yapmıyorlar ve süreciniz bitmiş oluyor. Bizde eşim hamile iken sağlık kontrolüne girmiştik. Şurada detaylar mevcut;
-
tip 2 diyabet ve kilo sorun yaratıyor mu muayene için?
-
@İshmael-Kuzucu, içinde söyledi: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular
tip 2 diyabet ve kilo sorun yaratıyor mu muayene için?
Hayır, sorun olmaz.
-
Güncel olarak muayenede hangi aşıların istendiğini etüt etmiş biri var mıdır? Doktordan ziyade dışarıda aşıları yaptırmak daha ekonomik olacak sanırım.
-
Merhaba, 2023 yılı talihlisiyim ve 8 yaşında bir oğlum var. Forumdan okuduğum kadarıyla Unganlara sağlık kontrolüne gittiğimizde e-nabızdan alınmış aşı kartının da yanımda olması gerekiyor. Kontrol ettiğimde oğluma yapılmış aşıların tamamına yakınının sisteme işlenmediğini farkettim. Bu sebeple elimde sadece doktorun doldurduğu aşı defteri var. Hastane ile konuyu görüştüm bana imzalı şekilde hastanenin antetli kağıdına olunan aşıları işleyebileceklerini ve mail ile ulaştırabileceklerini söylediler. Bu şekilde yeterli gelir mi? Ya da geçmiş tecrübelerinde buna benzer bir durum yaşayan var mı?
-
@tampagv , aşıları galiba yaş aralıklarına göre yapıyor Unganlar. Örneğin 25 yaşında bir kişiye yaptıkları aşıyı belki 40 yaşında birine yapmıyorlar ama net bir bilgim yok sadece 1 2 kaynaktan bu şekilde duymuştum.
-
Merhaba arkadaşlar bu ilk mesajım , siteyi çok inceledim ama bulamadım konuyu anlatayım.
Ben yaklaşık bir yıl önce kalp kapakçığı ameliyatı oldum, yaşım 45 (mitral kapak değişti). daha sonra ritim bozukluğu oluştu ve kalp pili (pacemaker) takıldı. Şu anda günde 5 adet farklı ilaç kullanıyorum. [ (warfmadin kan sulandırıcı) , (saneloc kalp ritmi) , (exforge yüksek tansiyon) , (ecopirin kan sulandırıcı) , (panto mide koruyucu)] Şu anda sağlığım gayet yerinde ve aktif olarak çalışıyorum, tek sıkıntım yeşilllik yani salata yemem yasak haricinde sağlıklı bir insandan farkım yok.
soru 1 : Muayene de doktor bunlar için benden rapor istiyormu ? soru 2: olduğum ameliyat veya kullandığım ilaçlar green kart için engel teşkil edermi ,eğer sorun olur derseniz hiç başvurup birilerinin hakkına girmeyeyim. soru :3 hasbel kader çıktı ve gittik bu ilaçları götürmeme izin veriyorlarmı en azında bir kaç aylık . Orada düzen kurup temin edebilmem için.
Cevap verme şansınız olur ise çok mutlu olurum teşekkür ederim. -
@hathor Zaten yapabileceğiniz başka bir şey yoksa bu durum için, alabildiğiniz tüm kanıtlar nitelikteki belgeler ile gidecek durumu izah edeceksiniz. Kabul edeceklerini edecek, etmedikleri olursa yineleyecekler.
-
@bildik Bulaşıcı bir hastalık taşımadığınız ve Tüberküloz belirtisi göstermediğiniz sürece bir sorun olmayacaktır. İlaçlar için doktordan ilaç raporu/reçete temin ettiğinizde genelde bir sorun yaşamazsınız.
-
@JackFoxy, içinde söyledi: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular
@bildik Bulaşıcı bir hastalık taşımadığınız ve Tüberküloz belirtisi göstermediğiniz sürece bir sorun olmayacaktır. İlaçlar için doktordan ilaç raporu/reçete temin ettiğinizde genelde bir sorun yaşamazsınız.
İlginiz için teşekkür ederim.
-
@JackFoxy hpv engel mi biliginiz var mı? Teşekkürler
-
@mimundo, içinde söyledi: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular
@JackFoxy hpv engel mi biliginiz var mı? Teşekkürler
Engel değil.
-
Çok teşekkür ederim 😀😀
-
@hathor Elinizdeki aşı kartı bir kanıttır zaten. Geçmiş tarihli aşılar e-nabıza işlenemiyor maalesef.
-
@hathor Aşı konusuna çok takılmayın. 26 aylık çocuğumuz bütün aşıları tam ve karekodlu aşı belgesi, aşı defteri her şeyi vardı. Fakat yinede aşı yaptı Unganlar. Aşı yapılabiliyorsa affetmiyorlar
-
Arkadaşlar sanırım biraz komik bir soru olacak ancak sormadan rahat edemeyeceğim. Akciğer filminin çekilme sebebi nedir? Kişinin sigara kullanıyor olması sebebiyle belirli hastalıklara yakalanmadığı sürece, sigara kullanıyor olmak sağlık kontrolünde sorun teşkil edermi acaba?
-
Sigara kullanıyor olmak sağlık kontrolü için bir sorun teşkil etmiyor.
Göğüs filminin çekilme nedeni tüberküloz bulgusu var mı yok mu ona bakılıyor.
Detaylara aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum