Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    Bir soruyla da ben geldim. Ds formumuzu güncelleyemiyorum. Randevu zamanımızda yeni bir form mu doldurup eskisiyle beraber getireceğim ☹️ Bir de mail adresi olarak iş maillerinizi yazmamız daha mı uygun olur.

  • Yasaklı

    @meli, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @Ping-PONG ayrıca böyle saçma bir sistemi savunmakta çok üzücü

    Hanimefendi,
    Bu konu icin 1000 kisilik bir telegram grubu kuruldu ve acilsiginda mesaj atiyor ilk goren. Gruba katilip bildirimi acarsaniz haberiniz olur.

    Ayrica toplu bir mulakat acildiginda, o tarihlere herkes cekmek icin yaristiginda onlardan acilan bosluklarda aciliyor. Bu saatlerce suruyor.

    Ben geri cekemeyrnin gercekten takip ettigine inanmiyorum. Sistemi savinmuyorum ama yanlis bir sistemde degil.

    Velhqeil ornek vereyim. Ben sizden once basvurup aldim diyelim randevuyu. Onlarda ben oncelikliyim diye beni agustos a cektiler. Ben suan Adriatik denizinin ortasinda calisiyorum. 1 aydan once Istanbul da olamatacagim. Bu durumda ne anladim kafalarina gore one cekmelerinden.

    Onlarin one cekmesi sacma bir durum asil. Sizin bos yakaladiginiz ve size uyan tarihleri almaniz daha mantikli.

    Genis cerceveden dusunurseniz hak verirsiniz.

  • Yasaklı

    @lfcali, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @Ping-PONG kesinlikle haklı bir yakarış

    Bakis acisi. Bence de gereksiz bir yakaris. Kafalarina gore siz once basvurdhnuzbdiye sizi one cektiler diyelim. Sizinde o tarihte planli bir isiniz var. bu durumda da aynisini mi dusunursunuz.

    Kontrol sizde olmasi gerek. Asil dogru olan bu.

  • Yasaklı

    @Hyller, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Bir soruyla da ben geldim. Ds formumuzu güncelleyemiyorum. Randevu zamanımızda yeni bir form mu doldurup eskisiyle beraber getireceğim ☹️ Bir de mail adresi olarak iş maillerinizi yazmamız daha mı uygun olur.

    Minimum 5 hafta once formun yenisini doldurup, yeni formun ciktisiyla gideceksin ablam. Baska bisey yapmana gerek yok. Ust kata cikip vizelere geldiginde, giriste formun degistigini soyluyorsun hemen yardimci oluyorlar.

  • Yasaklı

    @meli
    Ornegin daha once sizinle ayni sistem hata beriyor sorunu yasayan arkadaslara; F5 e basarak veya enter diyerek sayfayi yenilersen hata alirsin. Close diyip anasayfaya donerek yeniden tiklayacaksin cevabini vermistim. Hata almanizin sebebi sayfayi yenilemeniz.

    Sayfanin gediklileri hatirlar. Burada ilk defa bu sekilde one cekilebilecegini paylasan kisi idim. Kendi kendime deneyerek farkettim. Sonra arama motorlarinda arama yaparak bununla ilgili bilgiler buldum. Sonra konsolisluga mail atarak ayrintilarini ogrendim. Sonra DS formunun bos ciktisini alip analiz ettim. Neden; cunki sayfa hata verdikce basa donuyordum. Sonra bu bos formdaki sorulari analiz ettikce neyi anlamaya calistiklari ni iyice anlamlandirdim.

    Yani demek istedigim biraz istekli bakinca oluyor.
    Burada telegram grubundan da bahsedildi. Onu da atlamissiniz.


  • Beyler şuan eylül ayı açıldı koşun


  • Ben de bugün açılınca öne çektim hemen. Lütfen kontrol edin arkadaşlar yavaş yavaş açıyorlar gibi Eylül'ü. Çok mutluyum


  • merhaba. bende erkene çektim bugün yarım saat arayla bakınca. ancak mail geldi ve mailde --Randevunuzu 09 Eylül, 2022, 08:00 Sarıyer/İstanbul Yerel saat kadar iptal etmeniz veya yeniden planlamanız gerekir. Randevunuzu "Başvuru Özet Sayfası"ndan iptal edebilirsiniz veya yeniden planlayabilirsiniz-- yazmış. neden iptal edeyim ? eğer iptal etmek istersem anlamında mı yazıyor acaba? bu arada ping pong bey size de teşekkür ederim, telegram sayfasını hatırlatınca orda gördüm boş randevuların açıldığını.


  • Herkese merhaba. Kayıt olmak bugüne nasipmiş. Hem bir sorum, hem de deneyim paylaşımım olacak.
    Mayıs ayında turist vizesi için başvurdum. Nisan 2023 tarihimdi.aylarca açılan yer olmadı, ama geçtiğimiz hafta 19 ağustosa yerimi çektim.
    Şimdi sıkıntım şu, soyadım arabacı xx örneğin. Ds 160 da hepsi doğru yazıyor. Fakat onay sayfası geliyor ya barkodlu. Orada araba xx yazıyor. Sonundaki cı atılmış. Defalarca düzelttim, imzalamadım. Ama imkansız düzelmiyor. Ben de imzalayıp formu doldurdum. Yeni form yapsam yine aynısı oluyor. Yani sistemsel olabilir. 0850 li noyu aradım. Mail ile iletin dediler. İlettim. Eğer yeni Ds160 dolsurursanız, değişmesi için, uscis sayfanın altında teknik destek yazıyor, oraya da yeni ds nonuzu iletin dediler. Değişmesi için. Değişmiyor ki!!! Şimdi ben ne yapayım, sistem benim noktalı harflerimi formda kabul ediyor, noktası da yapsam ediyor, ama onay sayfasında eksik çıkarıyor

    Bir de bir bilgi vereyim. Hani telden girip boşluk bakıyoruz ya tarihte, sonra sistem kitleniyor. Yapmayın. Pc yi açın. Sayfaya bakın yer yok mu? Her 30 sn de 1 yukarıdaki sayfayı güncelle oval ok resmi var ya, sol üstte. Ona basın. Tüm gün güncelleme yapsanız, sistem randevu yok hatasına düşmüyor. Açılan yeri tak diye kapıyorsunuz. Tabi orayı açar yarım saat işlem yapmadan beklerseniz yine sisteme girmeniz gerekir. Sürekli girilince hata alırsınız

  • ⭐⭐⭐

    bekleme süreleri gene 20-25 gün daha düşürülmüş. Böyle devam ederse eski günlere dönebileceğimizi düşünüyorum

  • ⭐⭐⭐

    @Ghost formu güncelleyeceğimiz için sorun olmaz bence


  • @Ping-PONG benim de aynı problemim var. Bildiğiniz gibi DS160 formunu doldurduğumuzda o numara için vize ücreti ödediğimiz için, dosya numarası güncellemesine izin vermiyor. Yeni baştan DS160 formu dolduracağız yeni seyahat planımıza göre fakat bu form için para ödemeyeceğiz anladığım kadarıyla. Görüşmeye de hem eskisi (parası ödenen) hem de yenisi (vize ücreti ödenmeyen) olmak üzere 2 ds160 formu ile gideceğiz, doğru mudur?

    Ayrıca min. 5 hafta dediğiniz için soruyorum, randevu görüşmemiz 2 hafta sonra. Öne çektik ve sürpriz oldu. Bu kadar erkene çekeceğimizi biz de beklemiyorduk.
    Yardımcı olursanız çok seviniriz. Teşekkürler


  • Red alma durumunda tekrar ds160 doldurulup 160dolar ödemek mi gerekiyor yoksa randevuya aynı formla gitmek mümkün mü, aradım cevapları bulamadım..

  • ⭐⭐⭐

    Yeni doldurup çıktısını alıp gidin o formla işlem yapıyorlar @ethsea


  • @Ghost sevgili Ghost, geçen günlerde aynı konu için forumu araştırırken aynen dediğiniz gibi yapılmasının sorun olmayacağını yazmış arkadaşlar. Ben de bunu teyit etmek için konsolosluğu aradım, dediler ki yine de eski ve yeni formunuzu confirmation number ile mail atın, sistemde değiştirilmesini talep ettiğinizi yazın garanti olsun. Şimdi sorunuzu görünce yazmak istedim.

  • ⭐⭐⭐

    @Ghost en sonki ds formla gidiliyormus


  • Ds160ta kullanılan fotoğrafla mülakata giderken götürülecek güncel fotoğrafın farklı olması sorun yaratır mı? Bence yaratmaz ama olur ya, bi soralım, bilgiyi paylaşalım dedik :))


  • selamlar. benim de fotoğrafla alakalı bir sorum olacaktı.
    ekim 2022'deki greencard başvurusunda kullandığım fotoğrafları, mayısta yaptığım turist vizesinde de dijital olarak ds160'da kullandım.
    iki gün sonra randevum var, elimde de aynı fotoğraflar var. bu vize konusunda sorun yaratır mı sizce? greencard basvurusundaki fotoğrafı görebiliyorsa 6 aydan uzun süreli bir fotoğraf olduğunu anlayabilir, takılır mı bu konuya bilmiyorum.
    yeni foto çektirip onunla mı görüşmeye gitmeliyim, ve aynı zamanda ds160'ı da(hala imkan varsa) buna göre mi revize etmeliyim? ( @crazycells sizi alıntılıyorum ama konu hakkında bilginiz var mı bilemiyorum)

    teşekkürler.


  • @vmature fotoyu beğenmezse dışarı çık karşıdan foto çektir gel diyor 10 dk da bitiyor işlem merak etmeyin fotodan sebep bişey olmuyor. Çok içinize sinmiyorsa oraya gittiğiniz de yeni foto çekilin hocam bu kadar düşüneceğinize. Ds160ı tamamladıktan sonra revize edemezseniz ya yeni form dolduracaksınız yeni formun çıktısı ile gidecekseniz onlar sistemden eski olan ile değiştecek. Ya da yanınıza yeni fotonuzu alacaksanız onay alırsanız ( inş alırsınız) yeni fotonuzu pasaport ile verecekseniz başka bişey yapmanıza gerek yok.


  • @heroinchains hayır yaratmaz. Benim zamanında başvururken sistemde ki fotoyu beğenmedi. Yenisi çektir gel dedi. Yeni fotoyu aldı diğerini iptal etti. Amerika vizesi kurallarına uyan bütün fotoları kabul ediyorlar Merak etmeyin.


Benzer Başlıklar

  • 968
  • 160
  • 5
  • 38
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum