Turist vizesi için en erken tarih?
-
@altone Sizden bir kaç cevap fazla biliyorumdur tahminen. O yüzden grubu önermiştim :) Bizde yakın zamanda ailemiz için başvuracağız. Süreci anlamak için grubu takip ediyorum bende.
Yeni ve daha erken tarih yakalayanlar oluyor ve grupta hemen paylaşıyorlar genelde tarih açıklığı olduğunda. Kaç keresi, süresi bildiğim konular değil ama grupta sorulduğunda genelde cevaplanıyor her soru. Bol şanslar.
-
@altone Boş bir gün bulmak biraz şans meselesi. Ben 2 kez tarih değişikliği yaptım tam olarak kaç hak veriliyor bilgim yok. Öne çekerken mevcut randevunuzu boş bulduğunuz gün ile değiştiriyor ilk tarihinizi kaybetme gibi bir durum yok.

- kısımdan tarihi seçip onayladığınızda mevcut randevunuz yeni seçtiğiniz randevu tarihiyle değiştiriliyor.
Son olarak 12 Ekim 2022 tarihli randevum için 7 Ekim 2022'den sonra iptal ya da tarih değişikliği yapılmasına izin vermiyor.
-
Merhaba,
05.07.2023 tarihine geçen hafta aldığım randevumu öne çekebilmek için sürekli kontrol ediyordum. Az önce "seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok" uyarısı görünmeye başladı. Kapatıldı mı acaba randevular? -
@sunflower hayır, boşta mülakat slotu olmadığını gösteriyor.
önümüzdeki günlerde tekrardan denemeye devam edin. -
@gucarslan Teşekkür ederim.
-
@FiveHN teşekkürler.
-
@sunflower, içinde söyledi: Turist vizesi için en erken tarih?
Merhaba,
05.07.2023 tarihine geçen hafta aldığım randevumu öne çekebilmek için sürekli kontrol ediyordum. Az önce "seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok" uyarısı görünmeye başladı. Kapatıldı mı acaba randevular?Sisteme çok fazla giriş çıkış yaptığınızda bu uyarıyı alırsınız.Belirli bir süre bu şekilde kalır yanı geçici bir banlanma gibi daha sonra ise yeniden giriş yaparak tarihleri görebilirsiniz.
-
@alpertunga bu dediğiniz normal giriş çıkış için mi yoksa öne çekilen randevular için mi? Ben 1 haftadır günde 10'ar kez bakıyorum 1 kere daha önde boş bir seansa denk gelemedim.
-
@altone, içinde söyledi: Turist vizesi için en erken tarih?
@alpertunga bu dediğiniz normal giriş çıkış için mi yoksa öne çekilen randevular için mi? Ben 1 haftadır günde 10'ar kez bakıyorum 1 kere daha önde boş bir seansa denk gelemedim.
Normal giriş çıkış için hocam, bununla ilgili bir çalışmam var bitirmek üzereyim çok yararlı olacak.
-
Arkadaşlar merhabalar ben bugun eşim ve bana turistik vize başvurusu yaptım randevu seçme ekranında önce kendime randevu aradım yer yok sonra eşime almaya çalıştım ona randevu verdi ve sonrasında boşluklar görünüyor. Bana beden vermiyor bilgisi olan var mı ?
-
Turist vizesiyle 1 den fazla ABD giriş yapıp her seferinde 6 aylık dolaşım izni verilen var mi acaba? Ben 3-4 yıl önce ülkeye girdiğim de 6 aylık verilmişti. Kapıdaki memuru bağlı sonuçta her giriş de farklı verilebilir ama merak ettiğimde 1.den fazla giriş yapan kişiler varsa her girişinde 6 ay verilmiş mi ?
-
@mexido, içinde söyledi: Turist vizesi için en erken tarih?
Turist vizesiyle 1 den fazla ABD giriş yapıp her seferinde 6 aylık dolaşım izni verilen var mi acaba? Ben 3-4 yıl önce ülkeye girdiğim de 6 aylık verilmişti. Kapıdaki memuru bağlı sonuçta her giriş de farklı verilebilir ama merak ettiğimde 1.den fazla giriş yapan kişiler varsa her girişinde 6 ay verilmiş mi ?
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum
-
Merhaba cep telwfonundan girince hata veriyor randevu sayfasi . Nasil cepten randevu aliniyir
-
Aklınıza geldikçe ve fırsat buldukça girip deneyin.
Geçen hafta yakın arkadaşlarım Temmuz 2024'ten Aralık 2023'e çektiler randevuyu. Peş peşe 2 gün açılmış aralık ayında. -
Ben de annem icin basvuru yaptim. Ilk randevuyu 30 Temmuz 2024’e vermisti sistem. Bir hafta icinde surekli deneyerek 17 Ekim 2023’e cekebildim.
-
Merhaba,
benzer bir konu olduğu için yeni başlık açmak istemedim. Biz de benzer şekilde başvuru yaptık ve 12 ağustos 2024'e verdi. 2 haftadır günde 4-5 kez girip bakıyorum ama hiç tarih denk gelmedi daha yeni tarihlerde. eşim + ben + 2 çocuk olarak 4 kişilik randevu aldığımız için mi acaba yer boşalmıyor? yani yer boşalınca 4 kişi birden boşalmadığı için mi acaba yer açıldığını göremiyoruz biz? randevuyu bölüp ayrı ayrı yapsak bir avantajı olur mu 4lü yerine? bir kez bölünce tekrar birleştirilemiyormuş sanırım.
Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.Teşekkürler
-
Vize randevuları bu kadar ileri tarihe verilirken DS160 formundaki ülkeye giriş çıkış tarihlerini nasıl doldurmamız gerekiyor?
-
@isilwen ds160 formunu doldurup boş olan herhangibir tarihe randevu alın (şuan için en erken İstanbul 2024 Kasım ayı müsait). Seyahat tarihini istediğinizi yazabilirsiniz. Seyahat tarihi randevu tarihinden önce olsa bile randevuya gitmeden 1 hafta önce guncelleyip randevu tarihinden sonraki bir tarih aralığı girersiniz. Görüşmeye gittiğinizde de girişte formumu güncellemek istiyorum dersiniz.
-
Selam herkese,
Ankara'da ki konsoloslukta 9 Ağustos 2024 için randevumuz mevcut eşim ile. Gün içinde 2-3 defa girip tarihi öne çekmek için kontrol ediyordum lakin 2-3 gündür Ankara'yı seçtiğimde "seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok" diyor ama İstanbulda herhangi bir problem yok.
Bu problemi yaşayan var mı ?
-
@CptBarbo merhaba,
aşağıdaki forumun hizmetinden yararlanabilirsin. Sana istediğin zamana randevu ayarlıyorlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum