Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
@IsmailAbi Bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏
-
@Şener, mayıs 2019 priority date , subat 2021 DQ, Araştırdıgım kadarıyla önemli olan DQ. .
-
Arkadaslar merhaba, EB mulakat randevusunda vize onaylanirsa (AP olmadan) kac gun icinde geliyor pasaportlar tecrubesi olan var mi?
-
@lotr onaylanan vizeler ortalama 5 iş günü içinde AIS kaydı yaptığınız adrese teslim edilir.
-
arkadaslar merhaba tekrardan. sizlerle mülakat tecrübemi paylaşmıştım. başka bir konuda paylaşım yapmak istiyorum. Pasaportlarımız vizelerimiz ve vize paketimiz geldi. Ama kargoda açılmasın denen vize pakedimiz yırtılmıştı. konsolosluk geri göndermemizi istedi. tekrar paket yapıp gönderdiler. bu süreci 2 hafta kadar uzattı. eğer plan program yapıyorsanız, aksiliklere karşı en az 3 hafta koyun derim. herkese bol şanslar...
-
@karamel Bilgilendirme icin tesekkurler!
-
@Eylem Merhaba Eylem Hanim. Ben de EB-5 uzerinden Green Card'a basvurmak istiyorum. Hayirli olsun oncellikle uzun bir sure bekleyisin ardindan mulakat gununuz gelmis. Sizin bana tavsiye edebileceginiz bir avukat ve proje var midir? Birde pandemi olmasaydi sureciniz 2.5 yil surecekti sanirim 4.5 yil yerine. Sizce suan surec ne kadar surer? Musaitseniz yardiminizi rica edecektim. Simdiden cok tesekkurler.
-
Merhaba Arkadaslar,
NVC evraklarimizin 19 TEMMUZ 2022 tarihli evraklarimizin alindigina dair bir mektup aldik. Konsolosluk islemleri icin ranvedu bekleniyor. Bu EB3 sinifi vizeler Ankara konsolosgundan nekadar surede NVC bir randevu aliyor ? Deneyimi olan arkadaslar cevap yazabilirse sevinirim -
@H-Ozdemir son takip ettiğim EB3 başvuru sahipleri için randevular biraz uzun bekleme süresine sahipti (5-6 ay) ama; bu elbette konsolosluğun yoğunluğuna ve IV için ayırdıkları slota göre de değişecektir.
bol sabırlı beklemeler diliyorum.
-
@gucarslan tesekkurler
-
@H-Ozdemir ben de ayni kategori de bekliyorum. NVC DQ tarihim SEP-2021. Hala randevu verilmedi. Geldiginde burada paylasacagim.
-
@H-Ozdemir Bu baslikta en son @Cagdas-Kilic randevu aldi. DQ su Feb-21. Benim Apr-21. Halen beklemedeyim, randevu verilmedi.
-
Benim de belgeler çok yeni onaylandı, neredeyse bir ay oldu. EB-1 kategorisinde başvurdum. Bu forumu yeni takip etmeye başladım. Eğer gelişme olursa ben de detayları paylaşırım.
-
@IsmailAbi, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@H-Ozdemir Bu baslikta en son @Cagdas-Kilic randevu aldi. DQ su Feb-21. Benim Apr-21. Halen beklemedeyim, randevu verilmedi.
İsmail bey merhaba, NVC den 2 ayda bir gelen sabır maili 3 ay olmasına rağmen gelmedi. Normalde otomatik mail düzenli gelirdi. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı daha önce? DQ haziran 2021
-
@Şener Hayir, Sener Bey. Bana 60. gunde hep geldi, geliyor. Belki aylarin 31 gun olmasindan kaynaklanan birkac gunluk farkliliklar olabilir.
-
@Şener maalesef bize de gelen bir mail yok. Su anda randevu verilmeye devam ediliyor mu ondan da haber alamiyoruz.
-
@gizemcancan Sizin DQ tarihiniz nedir?
-
@IsmailAbi, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@Şener Hayir, Sener Bey. Bana 60. gunde hep geldi, geliyor. Belki aylarin 31 gun olmasindan kaynaklanan birkac gunluk farkliliklar olabilir.
Anladım, teşekkür ederim. Bir ay daha bekleyelim bakalım zaten bizim randevu tarihi sizden sonra olacak
-
@gizemcancan gizem hanım NVC onayından sonra 2 ayda bir (dosyanız NVC de henüz randevu oluşturulamadı) otomatik nezaket maili geliyordu. Ondan bahsettim ben
-
@IsmailAbi bizimki 2022 Subat
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum