Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
@gucarslan tesekkurler
-
@H-Ozdemir ben de ayni kategori de bekliyorum. NVC DQ tarihim SEP-2021. Hala randevu verilmedi. Geldiginde burada paylasacagim.
-
@H-Ozdemir Bu baslikta en son @Cagdas-Kilic randevu aldi. DQ su Feb-21. Benim Apr-21. Halen beklemedeyim, randevu verilmedi.
-
Benim de belgeler çok yeni onaylandı, neredeyse bir ay oldu. EB-1 kategorisinde başvurdum. Bu forumu yeni takip etmeye başladım. Eğer gelişme olursa ben de detayları paylaşırım.
-
@IsmailAbi, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@H-Ozdemir Bu baslikta en son @Cagdas-Kilic randevu aldi. DQ su Feb-21. Benim Apr-21. Halen beklemedeyim, randevu verilmedi.
İsmail bey merhaba, NVC den 2 ayda bir gelen sabır maili 3 ay olmasına rağmen gelmedi. Normalde otomatik mail düzenli gelirdi. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı daha önce? DQ haziran 2021
-
@Şener Hayir, Sener Bey. Bana 60. gunde hep geldi, geliyor. Belki aylarin 31 gun olmasindan kaynaklanan birkac gunluk farkliliklar olabilir.
-
@Şener maalesef bize de gelen bir mail yok. Su anda randevu verilmeye devam ediliyor mu ondan da haber alamiyoruz.
-
@gizemcancan Sizin DQ tarihiniz nedir?
-
@IsmailAbi, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@Şener Hayir, Sener Bey. Bana 60. gunde hep geldi, geliyor. Belki aylarin 31 gun olmasindan kaynaklanan birkac gunluk farkliliklar olabilir.
Anladım, teşekkür ederim. Bir ay daha bekleyelim bakalım zaten bizim randevu tarihi sizden sonra olacak
-
@gizemcancan gizem hanım NVC onayından sonra 2 ayda bir (dosyanız NVC de henüz randevu oluşturulamadı) otomatik nezaket maili geliyordu. Ondan bahsettim ben
-
@IsmailAbi bizimki 2022 Subat
-
Vize basvurusunda süreç Tr den mi daha kısa sürüyor eb3 icin yoksa abd den mi?
-
@mexido Su anda ne yazik ki Tr den de abd den de yapsan uzun suruyor. Ikisi icin de toplam sure yaklasik 1.5-2 yil arasi.
-
@Şener bizim surecimizin baslangici 2 yili gecti 25 ay bitti sadece gorusme tarihi bekliyoruz.Umarim en kisa zamanda hepimize gelir
-
@mexido Su anda ne yazik ki Tr den de abd den de yapsan uzun suruyor. Ikisi icin de toplam sure yaklasik 1.5-2 yil arasi.
Şuan da uzun sürmesinin nedeni nedir acaba? Covid mi ? Süreç daha önceleri kısa mi sürüyordu?
Birde süreç den hariç artıları eksileri nedir ABD den başvurunun yada Türkiye'den başvurunun? Vize onay açısından hangisi daha iyi? Yada maliyet acisindan hangisi daha uygun?
-
@gizemcancan, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@Şener bizim surecimizin baslangici 2 yili gecti 25 ay bitti sadece gorusme tarihi bekliyoruz.Umarim en kisa zamanda hepimize gelir
Süreç hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?(eb3)
Başvuruyu tr den mi ABD den mi yaptınız şuan ABD de turist ile mi bulunuyorsunuz yoksa f-1 ile mi ?
Hangi alanda iş buldunuz?
Hangi firma sponsorluğu?
Son olarak toplam ne kadar bir meblağ ödediniz bu süreç için? ( Bireysel yada aile olarak? ) -
@gizemcancan, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Gizem hanım merhaba,
Detaylı bilgi verebilirmisiniz? Birçok kişiye ön ayak olacaktır vereceğiniz bilgiler. -
Umarım 🙏 bizim süremiz 36 ayı geçti. Denetime girdik yanlız biz. Normale göre 4 5 ay daha uzadı.
-
merhabalar i140 onayimizi aldik ama avukatla gorustugumde priority date 11.03.2021 oldugunu ve suan turkiyenin current olmadigini soyledi ama nvc sitesinde baktigimda timeframe kisminda 2022 mayis dosyalarini incelediginden bahsediyor beni bilgilendirebilirseniz sevinirim simdiden tesekkurler
-
@H-Ozdemir merhaba priority datesini nedir acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum