Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    122 Bakış
    U
    Arkadaslar Merhaba, Community collegedan 2024 mayis ta mezun oldum, mezun olduktan hemen sonra OPT'mi kullandim ve suan 1 yillik calisma iznim var. Calisma iznim bittikten sonra bi sirket bana sponspor olsa calisma vizesine gecis yapabilir miyim? Yoksa 4 yilligi tamamlamam mi gerekiyor? Cevaplariniz icin tesekkurler.
  • 0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    Gurman.AG
    Bu "Dependent Visa" tam olarak nedir ? Nasil basvurulur ? Ir5 ile gelen Gc sahibinin 21 yas alti bekar cocugu faydalanabilir mi ? Konu hakkinda bilgisi olan var mi ? Cok tesekkur ederim.
  • F-1 Vize için 2 üniversite sorunu

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    301 Bakış
    crazycellsC
    @Remy-Danon, içinde söyledi: F-1 Vize için 2 üniversite sorunu Selamlar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Türkiye'de aktif olarak üniversite öğrencisiyim. F-1 vize için hazırlanıyorum. ABD'den üniversite için onay aldım. Benim sorum şu; Türkiye'de öğrenci olmaya devam edip aynı zamanda ABD'de okuyabilir miyim ? Yani 2 üniversite bir arada okunabilir mi ? Bu bir sorun teşkil eder mi ? Teşekkür ederim. Universiteler ayri ayri buna izin veriyorsa olabilir, ama dediginiz durum universitelerden en az bir tanesi online egitim veriyorsa gerceklesebilir. Ayni anda iki ayri ulkede olamayacaginiz icin :)
  • F-M ve J1 vizesine zam yapıldı

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    1
    2 Oy
    1 İleti
    294 Bakış
    DustyBlueD
    öncelikle kaynak https://www.wes.org/advisor-blog/fee-increases-visa-applications/ f ve m tipi vize başvuru ücretleri, %75 zam yapıldıktan sonra , 200$’dan 350$’a, j tipi vize basvuru ucretleri ise -au pair, camp counselors ve summer work haric- %22 zam ile, 180$’dan 220$’a çıktı.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k