(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Kef14 hangi ülkelere gitmiştiniz
2 kere yunanistan, macaristan ve hollanda
-
@dytmelek sabah 10-11 arası bi saatti valla inanamadım tarihi görünce 2022 ilk defa denk geldi
-
@Kef14 o zaman shengen için ısrar etmezler diye düşünüyorum tatile giderken iki çocuğum burda kalacak geri döneceği izle gayet ikna edici olur gibi
-
Merhabalar, vize merkezi diye bir danışmanlık şirketi var. Oradan yardım almayı düşünüyorum, daha önce duyan, bilen ya da yardım alan birileri var mı bu şirketten?
-
@tuncayarat, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar, vize merkezi diye bir danışmanlık şirketi var. Oradan yardım almayı düşünüyorum, daha önce duyan, bilen ya da yardım alan birileri var mı bu şirketten?
Neden ordan yardım almak istiyorsunuz. Aklınıza takılan her şeyi buraya sorabilirsiniz. Ben bu sayfalarda okuduklarımla aldım. Bence herkes alabilir.
-
@ahsenaydgdu telegram grubunun adı nedir acaba ? Paylaşabilir misiniz
-
@Zeynep-Yuksel ben de arama yaparak buldum, arama yerine B1/B2 Vize Randevu Takip diye yazın çıkıyor.
-
Merhabalar,
Ben Amerika'da öğrenciyim ve annemle babam 2023 Aralik ayındaki mezuniyetime gelmek icin turist vizesine basvuracak. Danismanlik şirketiyle calismayi dusunuyoruz. Calistiginiz ve memnun kaldiginiz danismanlik şirketi önerileriniz var mi? Teşekkürler! -
Sistem bu başlıktan bahsetti
-
@ahsenaydgdu telegram linki verirmisin
-
@Supersonic kktc pasaportu maalesef pek vasıflı bir pasaport değil. Sadece 7 ülke bu pasaportu tanımakta ve vizesiz girilebilen tek ülke Türkiye. Abd, Kktc pasaportunu kabul ediyor fakat vize almanız lazım.
-
Arkadaşlar; Ali Cihan beyin daha önce söylediği gibi yeşil kart forumun herhangi bir telegram grubu yoktur. Fakat telegram da çeşitli danışmanların telegram grubu var. Arama yaparak bulabilirsiniz.
-
Arkadaşlar randevu için agustos 2022 yer açılmış koşun
-
@Ceren-Engin danışmanlık şirketine gerek yok. Zaten belge istenmiyor. ds-160 formunu dolduracaklar ki dünyanın en basit şeyi o.
-
@Umutcum mart 2023 den 23 agustos 2022 ye aldım randevu tarihimi. 3 günlük yer açık hala
-
@Umutcum, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar randevu için agustos 2022 yer açılmış koşun
Anladığımız kadarıyla vize yenileme yapanlara görünüyor o boşluklar, bizim gibi ilk kez B1/B2 talebinde bulunanlarda hala kasım 2023 en erken 😢 Hergün randevu sayfasını kaç kere kontrol ediyorum sayamıyorum artık 🥺
-
@dytmelek mantıklı, bi arkadaşımada haber verdim o da göremedi
-
@dytmelek vize yenileme postayla yapılıyor ki
-
@charon bazı durumlarda mülakata da çağırılıyorlar, onlar için açılmış sanırım o randevular
-
@Umutcum hocam yazdığınız vakitler de ben sayfayı yeniliyordum sürekli. Yeni başvuranlar için sanırım açılmadı. Ya da kişi profiline göre açıyorlar 😢😢 sürekli bakıyorum annem için. 2023 şubattan 2023 ocağa çekebildim sadece.
-
@AE123 Eski yeşil pasaportu delerken dikkat etsinler, ABD vizesini deldirmesinler, geçerliliğini yitirebilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum