Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Çalışma Vizesi

Benzer Başlıklar

• Sanatçı Vizesi Sponsorluğu

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    4
    0 Oy
    4 İleti
    231 Bakış
    Burcu DurmazB
    Çok teşekkürler . Evet sanatçı vizesi de kendi içinde ayrılıyor. Ben üstün yetenek değilim tabi ne yazak ki. Verdiğiniz link ile ilgili olarak hemen bakıyorum cevaplarınız için teşekkürler.
  • H2B vizesi ile çalışma deneyimleri

Taşındı Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    34
    2 Oy
    34 İleti
    6k Bakış
    orhanozbekkO
    @Aygün-Kaya Merhaba, evet onceki donemlerde kis sezonu icin alimlarin cok yuksek oldugunu soylemistim ama bu sezon maalesef boyle olmadi. Bunun nedenini de suna bagliyorum, Bu yil USCIS extra dan 1 yilda alacagi normal kotanin da uzeri kadar extra kota acti. Bu kotanin bazi sarlatlarindan biri de son 3 mali yilda H2B vizesi alanlarin yararlanacagi yonundeydi. Yani daha once H2B vizeniz var ise ve ulkenize donduysseniz bu kotadan yararlanabiliyorsunuz. Benim tahminimce cogu isletme bu kotayi kullanarak returnee calisanlar aldiklarindan hem ulke icinden hemde ulke disindan eleman alimlari belirgin derecede dustu. In country olanlar bile hala is bakiyor. Bu aciklamam asla bulamazsaniz anlamini tasimasin. Hala bulabilrisiniz ama her gecen gun bu yuzdelik daha da azaliyor maalesef.
  • Sağlıkçı olarak Amerika'ya nasıl gidebilirim?

Taşındı Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    19
    1 Oy
    19 İleti
    14k Bakış
    knnrnK
    @Mine-Özkan, içinde söyledi: Sağlıkçı olarak Amerika'ya nasıl gidebilirim? İyi günler 10 yıllık paramediğim, lisansım var .b1e yakın inglizce bliyorum . Yurt dısında çalısabilmem için nasıl bi yol izleyeblirim ? Sağlık personeli olarak çalışablir miyim ? ABD'de paramedikler için henüz bir yol bulamadık maalesef. İngiltere ve Yeni Zelanda'da mümkün olduğunu duydum ama ayrıntılarını bilmiyorum.
  • (H1B) Çalışma Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri) h1b vizesi calisma vizesi
    614
    1 Oy
    614 İleti
    53k Bakış
    EmirhanKurtE
    avukat bunun tam tersini soyledi bana
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k