DV2020 bekleme odası
-
@caglaror Tesekkürler cevabınız icin
-
@fırat-aydoğmuş Vize tipinizle ilgili detay bulamadım ama AOS için :https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak/2
Waiver içinde şurayı: https://yesilkartforum.com/forum/topic/79/j1-waiver-2-years-rule/2
okumanızı öneririm. -
Geçen sene başvurum yanmıştı sistem hatasından dolayı umarım bu sene yine aynı sorun çıkıp başvurum yanmaz. Umarım gerçekten gidecek olanlara çıkar. Hakkımızda hayırlısı
-
Merhabalar, bir bilgi almak istiyorum..
Hesabımızda 15.000 dolar olmak zorunda mı?
Çok önceden alan bir tanıdığım onlar vize için gerekli green card da istenmiyor dedi ama bilgi almak istedim. Önceden kazananlar varsa. Teşekkürler -
@mert-ergül evet vize almaya giderken banka hesabınızda bir meblağ göstermeniz gerekiyor.
-
@fırat-aydoğmuş peki bu fiyat 15.000 dolar kadar yüksek mi? Ev gösterip düşürme imkanımız var mı?
-
@mert-ergül bir arkadaşım dv2018 talihlisi, hesabında 15 bin den daha az bir meblağ olduğunu ama arabayla, bir kaç gayri menkulünü gösterdiğini söylemişti. Bu arada vizesini aldı.
-
@mendebur demek şansımız var. Teşekkürler bilgilendirme için🙏
-
@mert-ergül ben konsolosluğa 2015de facebookdan sormuşdum bana 15.000 demişlerdi
2018 de 10.000 gösterip alan olmuşdu forumdan okmuşdum -
bence de öyle olmalı, 15,000 her ne kadar gerekli de olsa ilk gidişte cok fazla bir miktar.
abd de yaşayan bir arkadaşım 5.000 in hayli hayli yeteceğini söyledi.
ev, arababir miktarda para gösterip şansımızı deneyeceğiz bakalım. Tabii ilk önce çıkması lazım :). Teşekkürler. -
Bu sene başvurular geçen seneye oranla 2 katına çıkabilir
-
@redur47 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu sene başvurular geçen seneye oranla 2 katına çıkabilir
Kesinlikle katılıyorum. En az 800 bin başvuru olur. Öğrencisi olduğum üniversitede nerdeyse bütün arkadaşlarım yurt dışı hayalleri kuruyor, bir tane bile on sene sonra Türkiye'de kalmış işimi kurmuş olayım diyen yok. Herkes harıl harıl gidiş planlarını yapıyor. Seçimlerden önce asla gitme planı yapmam, bu kaçmak yani ihanet olur vs diyenler bile Avrupa'da çeşitli firmalara harıl harıl cv gönderiyor bir yandan da okul bakıyor.
Üç sene daha az kişi başvurmuşken talih bana vurmadı, bakalım; belki çok kişi başvurmuşken vurur diye kendimi teselli ediyorum :)
-
@chromium 800 bin cok bence ya :)) hayalleri karartmayalim
-
günaydın bu yıl başvuru sayısı fazla olabilir ücretsiz olduğu için ama kazandıktan sonra gitme oranı düşük olacağını düşünüyorum.
Dolar artışı durdurulamıyor ve 10 ay sonra dolar kuru ne olacağı belirsiz. Yılbaşından bugüne kadar yüzde 40 birartış olduğunu düşünürsek gidiş maliyetleri her gecen gün artmaktadır.Bu sadece yeşil kart için geçerli değil gezi ve dilkursu için her türlü yurt dışı çıkışı artık yüksek maliyetlere neden olmaktadır. -
@birumut Evet haklısınız, başvuru sayısı çok fazla olacak ancak insanlar başvururken kazandıktan sonra 15000$ göstermek zorunda olduklarını bilmedikten dolayı kazanıp gidenler az olacak
-
@redur47 sadece 15000 dolar değil vize ücreti kart ücreti ucak bileti sağlık raporu hepsi dolar üzerinden olduğunu düşünmek lazım.gecen yıl kazananlar ve 2019 mayısta kazananları zor bir yıl bekliyor malasef
-
@birumut Seçildiktan sonraki aşamada kişi başı harcamaları diğer ekstralar hariç; 330$ vize harcı, 220$ Uscis kart basım ücreti ödemesi, 300-400$ arası muayene ücreti, 500-800$ arası da uçak bileti ücreti olarak düşünebilirsiniz.
-
@entelman kişi başı harcama 1650dolar yaklaşık olarak bunu dolar kuru 3.50 ile ödemek var 6.50 ödemek var birde 10 tl ile ödemek .
-
@birumut daha onlara zamda gelecek her sene her biri 30 - 50 $ arasında değişiyor
-
@mert-ergül DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhabalar, bir bilgi almak istiyorum..
Hesabımızda 15.000 dolar olmak zorunda mı?
Çok önceden alan bir tanıdığım onlar vize için gerekli green card da istenmiyor dedi ama bilgi almak istedim. Önceden kazananlar varsa. TeşekkürlerKonsoloslugun DV mulakatlarinda maddi yeterlilik konusundaki rahatligindan dolayi forum tavsiyesini DV2019'da tek kisi icin $10.000, her aile uyesi icin +$4000 olarak acikladik. Ayni tolerans devam ederse, DV2020 icin de ayni sekilde olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum