DV2023 Sohbet Odası
-
@leviathan evet o buton çalışmıyor. Yani sistemsel bir şey diye düşündüm ama 3 gündür çalışmıyor.
-
@Famel dediklerinizi zaten yapmıştım ama sistemin bunu anlayacağını pek düşünmüyorum
-
@MertO-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
arkadaşlar selam sign and submit kısmında butona iki gündür basıyorum ama yükleme yapmıyor. Bilginiz var mı acaba ?
17-25 yas arasi bir erkek misiniz?
-
@Gökhan-Öz Merhaba Bu iletinin 3. mesajını okuyabilirsiniz excel ve telegram
-
@crazycells evet hocam.
-
@MertO-0 arkadaşlar ds-1810 formunu indirdikten sonra buton çalışıyor. Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
-
@zeynomistan pardon ne exceli ds260 formunda excellik ne var?
-
Arkadaşlar dv2023 talihlileri ds260 formunu doldurduktan sonra şimdiye kadar herhangi bir işlem yaptınız mı? Veya size mail vs. Geldi mi?
-
@darkforce merhaba öncelikle lütfen Sürecinizi imzanıza taşıyın DV23 için şimdilik DS260 doldurmaktan başka yapılacak bir işlem yok.
-
@darkforce DS260 ile excellin bir bağlantısı yok lütfen DV2023 Aşamaları konusundaki ilk sayfaya giderek öncelikle sürecinizi imzanıza nasıl taşıyacağınızı ardındanda excellin ne olduğunu ve ne işe yaradığını görebilirsiniz
-
@Emre-Kurtulmuş nerden onaylayacagim
-
@darkforce Hocam bu sayfayı, kazandıktan sonra takip etmiyorsun.
-
@darkforce, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Emre-Kurtulmuş nerden onaylayacagim
Artık bu sayfayı takip etmelisin. Özellikle birinci sayfanın ilk üç iletisinin tamamını bir kaç kez oku. https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
-
@darkforce Çok geç kalmışsın
-
@sanaldeniz kendimi excele yazdirmadim . Forum kullanımı çokta bilmiyorum.
-
Çokta geç kalmamış bence en kısa sürede doldurup formu gönderin. @sanaldeniz
-
Lisem taşınmış ve ismi değişmiş, yeni adresin bilgilerini mi yazayım yoksa o zamanki okulun ismini ve adresini mi yazayım?
-
Bu ileti silindi! -
@darkforce Öncelikle lütfen sakin olun, ya heyecandan yada telaştan tedirginlikten yazılanları doğru okuyup adımları takip ederek çok kolay yapacağınız bir işlemi yapamıyorsunuz sadece.
Excelle katılım formu için tıklayınız
Bu linkten öncelikle excelle dahil olma işleminizi gerçekleştiriniz.Açılan linkte adım adım yapmanız gereken yazıyor dahil olmak için.İşleminizi tamamladıktan sonra excelle eklenmeniz ve telegram grubuna dahil olmanız 1-2 günü bulabilmektedir yoğunluğa göre
Ardından sürecinizi imzanıza taşımak için aşağıdaki linkteki adımları takip edin
sürecinizi imzanıza taşıyınBunuda tamamladıktan soracağınız sorulara daha doğru bir şekilde geri dönüş alabilirsiniz.Merak etmeyin geciktiğiniz bir durum yok stres olmayın doğru bir şekilde ilerleyin yeter ki
-
Biden 55 bin olan DV kontenjanını 80 bine yükseltilmesi için tasarı vermişti. Bununla ilgili bir gelişme var mı acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum