greencard kazandiktan sonra bankada hazir para gerekli mi?
-
@crazycells aynen katılıyorum hangi firmadan aldığınız bile etkiliyecektir, ama mülakata herhangi bir iş yerinden düzgünce hazırlanmış bir iş teklifi her zaman işinize yarayacaktır diye düşünüyorum, konsolosluklar iş tekliflerine çok değer veriyor
-
Merhaba green card icin başvuu yapacagım ama iş teklifi ile gitme şansımın daha yüksek oldugunu burda sizden okudum bu iş teklifini nasıl ayarlaya bilirim internete amerikdaki türklerden iş ilanları var onlara yazı yazsam bana iş teklifi gönderin geleyim tarzında olurmu?
-
@Türk-12, içinde söyledi: greencard kazandiktan sonra bankada hazir para gerekli mi?
Merhaba green card icin başvuu yapacagım ama iş teklifi ile gitme şansımın daha yüksek oldugunu burda sizden okudum bu iş teklifini nasıl ayarlaya bilirim internete amerikdaki türklerden iş ilanları var onlara yazı yazsam bana iş teklifi gönderin geleyim tarzında olurmu?
Kendinize uygun is bulmalisiniz, bu tur ise alimlar isyeri icin masrafli olacagindan sadece ve sadece onlarin isine yariyorsaniz size yardimci olacaklardir. Isyerlerinin cogu halihazirda ABD icinde bulunan GC sahibi/ABD vatandasi kisileri tercih edeceklerdir.
-
merhaba,
eşime greencard çıktı. en son çogumuz olana kadar yani 2020 şubat ayına kadar çalıştı. ama o zamandan beri çalışmıyor. banka hesap hareketlerinde bir bakiye yok. evin geçimini ben sağlıyorum. Nasip olursa Amerikaya beraber gidecez.
bu durumda benim hesap dökümüm geçerli olur mu vize görüşmesinde.
-
@crazycells bu 12 ay istediğini yazan bir yerink varmiydi
-
@Yavuz-A, içinde söyledi: greencard kazandiktan sonra bankada hazir para gerekli mi?
merhaba,
eşime greencard çıktı. en son çogumuz olana kadar yani 2020 şubat ayına kadar çalıştı. ama o zamandan beri çalışmıyor. banka hesap hareketlerinde bir bakiye yok. evin geçimini ben sağlıyorum. Nasip olursa Amerikaya beraber gidecez.
bu durumda benim hesap dökümüm geçerli olur mu vize görüşmesinde.
Ailece ABD'ye goc edecekseniz sizde veya esinizde olmasi cok farketmiyor. :thumbs_up:
-
@cerkezkizi09, içinde söyledi: greencard kazandiktan sonra bankada hazir para gerekli mi?
@crazycells bu 12 ay istediğini yazan bir yerink varmiydi
Evet, surada 5. sayfada yaziyor:
https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/DV-Instructions-TR.pdf
-
@crazycells teşekkürler saçma sapan bir grupta gereksiz bir polemiğe girdim de iyi oldu :)
-
@cerkezkizi09, içinde söyledi: greencard kazandiktan sonra bankada hazir para gerekli mi?
@crazycells teşekkürler saçma sapan bir grupta gereksiz bir polemiğe girdim de iyi oldu :)
ortalik "cok bilmis" dolu :) hatali ve yanlis bilgilerden kacinmak icin forum disi kaynaklari takip etmemenizi tavsiye ederim.
-
@crazycells zaten orlarda olma amacım burdan aldığım doğru bilgileri orada paylasmakti ordan bişey öğrenmek değil zira çok yanlış bilgi dolu.ve insanlara yardım edeyim dedim ama baktım çok bilmiş dolu herkes kendi öğrensin deyip sonra burası harici tabi telegrami ve face i de tüm grup ve forumlardan çıktım :) tek ve daimi bilgi kaynağım burası :)
-
@crazycells peki paranın çocukların üzerinde olması sorun olur mu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum