(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Randevu tarihini öne almayı başaramiyorum yardımcı olurmusunuz
-
@toprak-karşıyakalı çünkü açık tarih yok hocam :) siz dahil kimse alamıyor öne.
-
Şuan en erken mülakat ne zamana veriliyor.
Bilgisi olan var mı? -
@Ping-PONG july 12, 2023
-
@thunder_74, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG july 12, 2023
2022 Ocak'ta başvuru yaptığımızda 2023 Temmuz ayına veriyordu. Otomatik 2022 Haziran'a çekildi. 6 ay geçmesine rağmen hala 2023 Temmuz olması bence iyi.
Yanlış anlaşılma olmasın 1 sene sonrasına verilen randevunun uzun olduğunu biliyorum. 6 ay önce de 2023 Temmuz diyordu şimdi de 2023 Temmuz bu sürenin iyi olmasından bahsediyorum.
-
Şubatta başvurduk biz ekime çektik ve hala bekliyoruz. Gerçekten aylardır erkene randevu çekmek için sürekli sisteme gece gündüz girmekten bıktık ama bir umut hala bekliyoruz
-
@almene bizde aylardır idari işlem tamamlandı mı diye bakmaktan :) bu iş tamamen sabır odaklı
-
@Ozan-Demir kesinlikle😕
-
@almene Randevu aldınız iş bitti diye düşünmeyin. Sonra vize alması ve sonra da idari işlemden çıkması var. Şu anda bugünlerde çoğu kisiyi idari işleme alıyorlar. Ben de 8 aydır bu idari işlemin bitmesini bekliyorum.
-
@charon gemicileri aşağılamadım, kaptan arkadaşımdan biliyorum liman ve çevresinde olabildikleri için, yenihayaletadam nickli kişiye dediğiniz “ afgan göçmen gibi hiçbir hakkınız olmadan yaşamak istiyorsanız buyrun gidin kaçak” cümlenize istinaden giden yada gitme ümidiyle ayakta duran kitleye hakarettir bu afgan benzetmesi, biz onlar gibi kamyonda sınıra gelip duvarları aşıp koşa koşa ahlaksızlığa röntgene gitmiyoruz, hepimizin cebinde parası ve türkiyede iyi bi statusu var.
-
@almene aynı şekilde bizde şubatta başvurduk ekim 2023 ten eylül 2022 ye geldik ama o günden beri eylül 2022 öncesini hiç açık görmedim. Duymadım da.. böyle gidicek heralde
-
@SUV2019 idari işlemdeki durumu göre biliyormuyuz yana nerden baka biliyoruz
-
@ahsenaydgdu yoo hakaret falan yok.
eğer ki gitmek isteyen bir kitle var ise, bunun yolları var. Turist vizesiyle statü değiştirmek(yani amacına aykırı kullanmak) güzel bir yol değil.
Eğer ki cebinizde paranız, türkiyede iyi bir statünüz var ise h1b alabilirsiniz, değil mi?
ya da e2 mesela?
kaçak yolla giden herkese derim afgan mülteci,ya da kaçak gitmeye çalışan. Meksika neden türkleri almiyor mesela hiç düşündünüz mü?
insanlar nikaraguaya giremiyor artık yahu türk pasaportuyla abdye kaçak gidecek mi acaba bunlar diye. Nikaragua diyorum bakın.
Bu tür sorunlar 5 sene önce yoktu.
Çuvaldızı kendimize batırmamız gerek artık. -
@charon bahsettiğiniz afgan profili işte o meksikadan ne olursa olsun geçelim yeterki diyen kitle için olabilir, buna katılabilirim.
E2 içinde avukatlar tarafından önerilen gelip işletmeleri yerinde görmek fizibilitesini amerikada yapmak, yine evvel turistle girmek meselesi yani. Hiç görmediğin bi işletmeye 100-150k$ vermek hangi statude olursan ol deli işi, turist vizesini ülke içinde değiştirmek amaca aykırı davranmaksa bunu yasaklasınlar olsun bitsin madem yasaklanmadığına göre bu bahsettiğiniz aykırılık durumu sadece kişisel çıkarım olmanın ötesine geçemez -
@charon Nikaragua'yı anlatır misiniz neden giremiyorlar?
-
@ahsenaydgdu statüyü 3 ay sonra değiştirebiliyorsunuz 3 aydan kısa başvurularda USCIS sizin vizeyi amacına uygun kullanmadığınızı otomatik olarak varsayıyor gittikten sonra firkiniz değişmiş olabilir o zaman statü değişikliği yapabilirsiniz ancak vizeyi alıp statü değişirim diye düşünürseniz o düşünce ile girerseniz yada vize alırsanız bu "gizlenmiş niyettir" ve yasaların ihlalidir
-
@nfs741 https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx Bu siteden kontrol edebilirsiniz idari işlem durumunuzu.
-
@LordBolton trden gelip abdye kacak girenlerin orani %216 mi ne artmis,ondan.
Schengen veya abd vizesi olunca sikintisiz geciliyor.
Unlu bir gezgin 3 saat beklemis pasaportta. Suriyeli muamelesi cekiyorlar artik bize. Saka gibi evet. -
@ahsenaydgdu e2 icin dedikleriniz dogru evet. Lakin bunun icin turist vizesi almak mantiksiz degil cunku isin icinde business var.
H1b,hatta h2bde bir opsiyon isinin ehli olanlar icin. -
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@charon bahsettiğiniz afgan profili işte o meksikadan ne olursa olsun geçelim yeterki diyen kitle için olabilir, buna katılabilirim.
E2 içinde avukatlar tarafından önerilen gelip işletmeleri yerinde görmek fizibilitesini amerikada yapmak, yine evvel turistle girmek meselesi yani. Hiç görmediğin bi işletmeye 100-150k$ vermek hangi statude olursan ol deli işi, turist vizesini ülke içinde değiştirmek amaca aykırı davranmaksa bunu yasaklasınlar olsun bitsin madem yasaklanmadığına göre bu bahsettiğiniz aykırılık durumu sadece kişisel çıkarım olmanın ötesine geçemezBahsettigi tabiki de oydu. Gereksiz tepki verdigimizi dusunuyorum o arkadas icin.
Kimsenin kotu niyeti oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Yanlis anlasilma olmus olabilir. Benim de dusuncem o yonde acikcasi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum