(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@LordBolton o dönem galeri işletiyordum üzerimde 15 adet kadar araç vardı galeri ruhsatı bana aitti ev tapusu vardı ve abim o dönem abd vatandaşıydı bir kere çin e gidiş dönüşüm olmuştu.
Cevap Alıntı
-
Kayıtlı randevudaki ds160 formunu değiştirebiliyormuyuz?
Ve turist vizesi için konsolosluk kaç yıllık vize veriyor?
-
Konsolosluğa telefon yasak mı? Tek başımızaysak telefonu nerde bırakabiliriz?
-
@Ramazan-Yasin, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Konsolosluğa telefon yasak mı? Tek başımızaysak telefonu nerde bırakabiliriz?
Konsolosluk ana binasının karşısında emanetçiler varmış oraya bırakabilirsin.
Arkadaşımda oraya bıraktı ancak kaç para olduğunu hatırlamıyorum
-
Ben yazıcıdan çıktı almıştım , ayrıca emanet dolabına telefonumu metal eşyalarımı koymuştum ve 20 TL vermiştim.
-
@Ramazan-Yasin 10 yıllık , çok nadir 5 yıllık olabiliyor alan var biliyorum. Ds160 formunu bir kez randevu alıp kayıt ettiğiniz de değiştirme şansınız yok. Yeni form doldurup yeni formun çıktısını alıp , orada ki görevliler güncelleyebilir numarasını. Binanın karşısında kafeler var arkadaşın dediği gibi 20 TL ye bırakabilirsiniz emanet olarak.
-
@Arn07 o aralık 2022 ye çekilende muhakkak 2023 te bi tarihten öne alınmıştır yada açık bi tarih yakalayıp kendileri öne almıştır..
İlk randevusunu 2020-2021 yılında alıpta 2022 ye olan randevular 2022nin ilk 6 ay içerisine çekildi çünkü bnm tanıdıklarımın en azından öyle oldu. -
@ahsenaydgdu anladim sizin nezaman
-
@Arn07 şubat 2022 de başvurdum. 2023 ekim vermişlerdi sonra kendileri 2022 eylüle aldılar dahada boş yer bulamadım 4 aydor bakıyorum her gün
-
@ahsenaydgdu Ahsen hanım, B2 ye başvurdunuz değil mi?
-
@vartorian evet ama biz danışmanla başvurduk ben hiç formu vs görmedim
-
Merhaba, nonimmigrant'a tıkladıktan sonra linkteki gibi bir sayfa açılıyor ve randevu ekranına bir türlü geçiş olmuyor. Sürekli sık sorulan sorular gibi duyuruların yapıldığı bir yere dönüp duruyor. Acaba atladığım bir detay mı var?
-
@ahsenaydgdu Ahsen hanımcım biz sizden 3 ay sonra başvurmuşuz ama sizden 6 ay sonraya alabilmişiz, mart başında randevumuz. Umarım bizimkileri de Aralık veya ocağa çekerler , dediğiniz gibi geçmek bilmiyor zaman :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Herkese merhaba Nisan 2022'de vizeye başvurdum Mart 2023'ten Ekim 2022'ye kadar çekebildim. Gece 00.00 - 05.00 arasında sürekli kontrol ediyorum yaklaşık 2-3 kez Ekim 2022'de boş yer açıldı fakat 10-15 saniye içinde boş yerler doluyor.
-
@FiveHN ne zaman geriye çektiniz hocam acaba
-
@FiveHN Merhaba,
Kendiniz öne çektiniz sanırım değil mi? B2 için mi başvuru yapmıştınız?
-
@ob16222 Başvurduktan 1 ay sonra 26 Nisan 2022 sabahı çektim çok saati hatırlayamadım fakat 2-3 Hafta önce 19 Ekim 2022'de kısa bir süreliğine boş bir randevu açılmıştı.
-
@vartorian Evet B2. Bireysel başvurdum kendim öne çektim.
-
@FiveHN kaçırdık demek :( o kadar kontrol etmeme rağmen.
-
@dytmelek inşallah melek hanımcım inşallah bir kere daha öne çekilsin valla beklemekten bunaldık
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum