(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@vartorian cevabiniz icin cok tesekkurler. konsoloslugun kendilerinin tarihleri one cektiklerini bilmiyordum.
Ancak rica etsem tam olarak hangi adimlarla onceki tarihleri kontrol etmem gerektigini yazabilir misiniz? yanlis birsey yapmak istemiyorum.
-
@Dev randevuyu yeniden zamanlaya tıkladığınız zaman açık tarihleri görebilirsinz
-
ikinize de tesekkurler @ahsenaydgdu ve @vartorian.
-
Merhaba eşim ile birlikte turist vizesine başvurduk, ds 160 formunu çok aceleyle doldurdum ama sonlandirmadim ,ikimiz için ücreti yatırdım. Sormak istediğim şu Eşimin AAX ile başlayan uygulama adı kayıtlı bende ama kendiminkini fotoğraf çekmeyi unuttum ne yapabilirim?
-
@biranne yeni bir form doldurun bir önceki forumu tamamlamadığınız için 30 gün içinde otomatik olarak sistemden siliniyor hocam.
-
@vartorian
Merhaba, ilk vize görüşmesi tarihiniz ne idi? Ve hangi tarihe çekildi çok merak ediyorum. Yani ortalama ne kadar geri alıyorlar. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum. -
@Mertcan34 Şubat ayından Ocak ayı benim için.
-
@Mertcan34 Merhaba, 7 Mart 2023'ten 3 Ekim 2022 ye çektiler ancak benimki L1-B vize türü, belirtmekte fayda var.
-
Bu ileti silindi! -
Yanlis anlamıyorum demi bu one çekilenler 2023 den 2022 ye 2022 içerisinde one cekilen olmamış mi yani
-
@Arn07 Benim için evet, 2022 den öne çekilen henüz duymadım ben. Olsa da hep beraber duysak keşke :)
-
@vartorian ins olurda o nasıl oluyor o zman mesela 2023 mayıs 2022 Eylül e çekildi diyelim 2022 aralık ayinda randevusu olana haksızlık degilmi 🤔
-
Şimdi haber geldi bir arkadaşım daha turist vizesini almış.
Benimle aynı profile sahipti ve türkçe konuşmuş profilden bahsedicek olursak.
Lise 3 Öğrencisi daha once yurt dışına çıkmamış Sponsor Annesi olmuş.
Hiçbir belge sormamışlar ve kadın ile konuşmuş.Benimde mülakat tarihime 5 gün kaldı. Mülakatdan sonra detaylıca yazarım buraya
-
@Arn07 Çekilmiştir mutlaka da ben hiç duymadım sonuçta beni onlardan önce almazlar, dediğiniz gibi haksızlık olur :)
-
@Arn07 o ara hem kendileri öne çekti hemde ekim ayı için boş yer açtılar, çekilmeyenlerde kendisi aldı
-
@biranne, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba eşim ile birlikte turist vizesine başvurduk, ds 160 formunu çok aceleyle doldurdum ama sonlandirmadim ,ikimiz için ücreti yatırdım. Sormak istediğim şu Eşimin AAX ile başlayan uygulama adı kayıtlı bende ama kendiminkini fotoğraf çekmeyi unuttum ne yapabilirim?
DS160 numarasini degistirme sansiniz yok diye biliyorum. Bence konsolosluga ulasin, durumu aciklayin, belki DS160'i unlock edebilirler. Benim DS260 forumumda adres degistirmem gerekiyor demistim ve formu unlock etmislerdi. Boylece duzeltip tekrar gondermistim.
-
@LordBolton o dönem galeri işletiyordum üzerimde 15 adet kadar araç vardı galeri ruhsatı bana aitti ev tapusu vardı ve abim o dönem abd vatandaşıydı bir kere çin e gidiş dönüşüm olmuştu.
Cevap Alıntı
-
Kayıtlı randevudaki ds160 formunu değiştirebiliyormuyuz?
Ve turist vizesi için konsolosluk kaç yıllık vize veriyor?
-
Konsolosluğa telefon yasak mı? Tek başımızaysak telefonu nerde bırakabiliriz?
-
@Ramazan-Yasin, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Konsolosluğa telefon yasak mı? Tek başımızaysak telefonu nerde bırakabiliriz?
Konsolosluk ana binasının karşısında emanetçiler varmış oraya bırakabilirsin.
Arkadaşımda oraya bıraktı ancak kaç para olduğunu hatırlamıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum