Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @sahin Hayal mi? gerçek olabilir mi? içinde söyledi:

    Planın başarılı olma ihtimali sıfıra yakın zira illegal bir yol ve ciddi suç, eninde sonunda çözerler durumu ama ben o konuya girmeyeceğim. Farklı bir durum var o da çocuklar seni affetmez, 5 6 yıl babasız kalmak büyük aile travmasıdır. Eşinle de 6 yıl sonra tekrar birleşebilme ihtimalin bile çok düşük. Çocuklarına iyilik değil kötülük yapmarsın diye düşünüyorum.

    Evet en düşündüren zor olanda bu zaten, ben ne kadar onlarla aynı şehirde olamasamda ayda bir kere 2günlüğüne gelsemde (yıllardır başka şehirlerde top koşturuyorum) uzak mesafeler 3-4 ayda bir gelsem diyorum zor bi ihtimal ama idare edebilir miyim diye düşünüyorum. biri 7 diğeri 3.5 yaşında.
    Sonrada diyorum ki işler yolunda giderse güzel olur..
    Çokta illegal bişey yaptığımı zannetmiyorum sonuçta herkes greencard için gidip evleniyor red olan var, kılıfına uydurup olmayan var. vatandaşlığı alır almaz boşarım hemen evlenirim demiyorum alır cebime koyar dönerim geriye tekrar yaşamaya devam ederim Türkiye de belli bi zaman sonra evlilik yapar dönerim yine belli bir zaman sonra onlar için başvuru yaparım. yada şartlar neler gösterir bilinmez velayetlerini alır onları getiririm, hanımda ziyarete gelir.) bilmiyorum ben mi çok toz pempe düşünüyorum. Neyse dolar bu fiyatlardayken iyice düşünmek için 2-3 ayım var


  • @sahin kesinlikle haklısınız elbette bir şeylerden vazgeçmek gerekir ancak bu çok fazla

  • ⭐⭐

    Bu kadar masraf yapacagınıza dil kursuna veya sporla alakalı bir bölüme kayıt yapıp, yasal olarak gitmeyi denemelisiniz. Kafanız rahat olur. Ailenize, cocuklarınıza yazık değil mi? Basınıza ne gelir ne gelmez dünya hali.. Ama tabiki hayal kurmak ve risk almak önemli.


  • İnsanın neleri göze aldığını değip değmeyeceğini iyi analiz etmesi gerek.
    Hayal mi gerçek mi diye sormuşsunuz.
    Harekete geçene kadar hayal gectikten sonra gerçek. Başarılı olur muyum diye soruyorsanız denemeden bilemezsiniz. Şahsi fikrim değmeyeceği yönünde.


  • Eger 80-100 bin USD arasi bir birikiminiz mevcut ise E2 yatirimci vizesi ile ailecek bosanmadan gitmeyi deneyebilirsiniz. Basari oraniniz cok daha yuksek olur.


  • @gkhn-clkkn 80 bin dolara nasıl green card alabilirmiyiz ? Bunun için izlemem gereken yol nedir yardımı nereden edinebilirim.


  • @hasta-la-vista-baby Hayal mi? gerçek olabilir mi? içinde söyledi:

    @gkhn-clkkn 80 bin dolara nasıl green card alabilirmiyiz ? Bunun için izlemem gereken yol nedir yardımı nereden edinebilirim.

    E2 vizesi ile ilgili araştırma yapacaksınız.

    forumda ilgili kategori başlığı mevcut

    https://yesilkartforum.com/forum/category/87/yatırımcı-ve-tüccar-vizeleri-e1-e2


  • @umutcum evlenecek kişiyi ayarladınız mı yoksa bırılerıyle tanışıp nasıl olsa ayarlarım mı dıyorsunuz?

    plan sorunlu gibi fakat gozu kararttıysanız yapılamaz olmaz denılemez bence. sahsen ben bu planı uygulamazdım uygularsamda aynı evde o kısıyle yasardım ayrı ayrı evlerde bu ısın ıcınden cıkamazsınız bu ısın baskını var, sorusturması var mulakatı var vs. kalksa sahte eşinizle size mulakatta ayrı ayrı gorusme yapıp esınıze dese kı buzdolabınız ne renk(ki denılmıslıgı var) ıkınız farklı bır cevap versenız ya da esınıze vucudundakı bır ben ya da ızı sorsa sonra aynı soruyu sıze sorsa bu izin nasıl olustugunu sorsa mesela. bunlar uzerıne calısılacak seyler degıl vakıt gecırılerek ogrenılecek seyler. bu noktada esınızın tepkısı ne olacak 3 sene boyunca bır kadınla neredeyse gercek karı koca gıbı yasamanızı kaldırabılır mı? benım tanıdıgım turk kadını sorun yok dese bıle bunu hazmedemez ve bır sekılde acısını cıkartır. bunları goze alırsanız yapılabılır neden olmasın. elbette ıllegalıteden uzak durmak lazım.


  • @gkhn-clkkn Hayal mi? gerçek olabilir mi? içinde söyledi:

    Eger 80-100 bin USD arasi bir birikiminiz mevcut ise E2 yatirimci vizesi ile ailecek bosanmadan gitmeyi deneyebilirsiniz. Basari oraniniz cok daha yuksek olur.

    100 bın dolar 700 bın lıra yapar o para suan ıktıdar yandasları dıısnda kımsede yok ulkede.


  • @redsat2000 Hayal mi? gerçek olabilir mi? içinde söyledi:

    FBI USA vatandaşı olan evliliklerde sizin vatandaşı olmadan önceki sürede yatak odası dahil kamera denetimine tabi olduğunu biliyorum. Bu yoldan evlenen bir kaç gemici arkadaşım bu sebeple vatandaşlık alamadılar.
    Bu evlenme methoduna USA sıcak bakmıyor.

    yok daha neler ne demek yatak odasını kamerayla denetlemek?


  • @Umutcum işte. Allah bu milleti böyle umutsuzluğa itip güzelim vatanını terk etmek zorunda bırakanların bildiği gibi yapsın inşallah.


  • @DustyBlue, içinde söyledi: Hayal mi? gerçek olabilir mi?

    @redsat2000 Hayal mi? gerçek olabilir mi? içinde söyledi:

    FBI USA vatandaşı olan evliliklerde sizin vatandaşı olmadan önceki sürede yatak odası dahil kamera denetimine tabi olduğunu biliyorum. Bu yoldan evlenen bir kaç gemici arkadaşım bu sebeple vatandaşlık alamadılar.
    Bu evlenme methoduna USA sıcak bakmıyor.

    yok daha neler ne demek yatak odasını kamerayla denetlemek?

    Eger evinizde wifi varsa ve ozellikle yatak odanizda smartphone veya bilgisayar ve hatta smart TV varsa, bazi uygun software veya applications ile sizi hem dinleyebilirler hemde izleyebilirler. 🙂


  • ‘Sag olsun yardimsever biri’ dediginiz kisi planinizin tum ayrintilarini bilmiyorsa, kendi cikariniz icin kullanacak olmaniz etik degil.
    Biliyorum insan cocuklari icin gozunu karartiyor ancak mumkun olan diger yasal yollari denemenizi ve gonlunuzce olmasini dilerim.


  • ABD vizenizin iptal edilme sebebinin bu konunun konsolosluk çalışanları tarafından bulunması olduğunu düşünüyorum


  • Bu bana biraz abartı geldi. Al bir keyif çayı iç.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum