DV2020 bekleme odası
-
@hosgeldin siz de hoşgeldiniz:)))
-
Selamlar @hsndmn. İnşallah hepimiz için hayırlı olur:)
-
@sivaslamerica DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ilginc bir istatistik sorucagim ama ust uste bir kac cekilise katilipta kazanip gitmeyen var mi? Hic duydunuz mu? Cekiliste olsa aradigi ozelliklere uyan kisileri direk aliyor mu acaba yani sonucta ilk basvuru sonrasida bir arastirmasi soz konusu olabilir bana gore
Ben şu an Houston’da yaşayan Can Abi’yi biliyorum (Can ÇOLPAN). Onlara ilk seferde çıkmış fakat gitmemişlerdi. Birkaç sene sonra 2014’teki başvurularında çıkmış ve gitmişlerdi. Sorunuzun ikinci kısmına pek ihtimal vermemekle beraber, sn. @crazycells’in bir şeyler söyleyeceğini umut ediyorum:)
-
Bu sene bende varim
-
Bu ileti silindi! -
Ilginc bir istatistik sorucagim ama ust uste bir kac cekilise katilipta kazanip gitmeyen var mi? Hic duydunuz mu? Cekiliste olsa aradigi ozelliklere uyan kisileri direk aliyor mu acaba yani sonucta ilk basvuru sonrasida bir arastirmasi soz konusu olabilir bana gore
Hayir, boyle bir eleme ya da inceleme yapilmiyor. Once rastgele secim yapiliyor, sonra bu kisilerin bir ya da birden fazla basvuru yapmis olmasina gore bir eleme gerceklesiyor.
Suradan cekilisin nasil yapildigina dair bilgi elde edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış -
@crazycells Abi sagolasin ekimde basvuru alipta mayista acikladiklari icin bir arastirma yapiliyor diye dusunmustum :)
-
@crazycells Abi sagolasin ekimde basvuru alipta mayista acikladiklari icin bir arastirma yapiliyor diye dusunmustum :)
daha once de yazmistim ama herkes "komplo teorilerine" inanmayi tercih ediyor. Bu tarihler geleneksel olarak kagitla basvuru yapilan ve mektupla insanlarin kazandiginin bildirildigi donemden kalma. Degistirmeleri icin de herhangi bir sebep yok. Bu nedenle hem dusuncenin gidisati, hem de sonucu yanlis :)
-
Arkadaşlar MERHABA
Yeni çekilişimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Sayın adminciğim @crazycells ben daha önce @reader isimli kullanıcıyım ama şifremi unuttuğum için yeni hesap almak zorunda kaldım yazdığım adrese şifre yenileme linki gelmedi bir türlü ne zamandır uğraşıyorum. Eşimin mail hesabından yeni üyelik aldım.Bütün arkadaşlarıma selâmlar.
@sawas burdayım uzun zamandır ama giriş yapamıyorum.
@Sefer-Çavuş arkadaşım londra da mısın neler yapıyorsun
@gözde @hsndmn büyük bir hayal kırıklığından sonra gene devam ediyoruz, ben çok kızdım kendime bu kadar ümit bağladığım için ama işte yine Ekim geliyor ve yine başvuru yapacağız. En azından bu platformdaki arkadaşlarımdan birisine çıkmasını diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz sefâ getirdiniz çok misafirperver bir eve geldiniz😁 -
@reader2020 tekrardan hosgeldiniz. Evet, sifre yenilemek icin [email protected] adresine email gondermeniz gerekiyor. Foruma giris yapmamis kisilerin en ustte su uyari mesajini goruyor olmasi lazim.
Üyelik oluşturma, şifre hatırlatma veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Size simdi hesaptaki email adresiniz uzerinden ulasiyorum.
-
Ok. Şimdi giriyorum.
-
Oh be girebildim😁 teşekkürler @crazycells
-
@hsndmn kesinlikle kardeşim
Ne kadar az düşünürsen o kadar çok çıkıyor😁
Şaka bir yana artık çıksa da o para nerden bulunur bilinmez hepimiz için de hayırlısı neyse o olsun -
@reader2020 hoş bulduk. şansınız da bahdınız da açık olsun inşaallah.
-
Konu açılmış desenize... :D
-
2017 mayıs ayında 6.denemede çıktı bana :) Umudunuzu kaybetmeyin, denemeye devam edin. Bol şanslar herkese.
-
@entelman hayırlı olsun. yaş kaçtı?
-
@reader DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@hsndmn kesinlikle kardeşim
Ne kadar az düşünürsen o kadar çok çıkıyor😁
Şaka bir yana artık çıksa da o para nerden bulunur bilinmez hepimiz için de hayırlısı neyse o olsunGeçen dönem herhalde ilk başvurunun hevesi ile heyecanı ve hüsranı iliklerimize kadar yaşadık.. Bu bir kaç dönem böyle sürer gibi geliyor. :) Artık olanı olmayanı satıp bir şekilde gideceğiz. Yeter ki çıksın da para bir şekilde halledilir. Bu arada foruma tekrardan hoş geldin yoldaş.
-
@crazycells Elimizde veri olmadığından çevredeki örnekler bizi böyle düşünmeye itiyor. Sadece forum+ kendi çevremde çocukları US doğumlu olan en az 3 aileye GC çıktı. Ayrıca Amerikada yakını olan veya kendisi başka bir vize ile US da bulunan pek çok insana da GC çıktı. Algoritma çok net değil ama sanki kontenjan olayı var gibi. Belki de bir çeşit gizli puantaj + kontenjan. Asıl bu sene biraz daha fazla ipucu alırız. Çünkü bahsettiğim özelliklerdeki başvuran sayısı çok artmasa da doğrudan ilgisi olmayan başvuran sayısında bu sene patlama olacak. Üniversite mezunu olan ne kadar tanıdık var hepsi net bir şekilde kendisi doğrudan başvuracağını söyledi. En yakın tanıdığım 100 kişi içinde 30-45 yaş aralığında üniversite mezunu herkes başvuracak. Ülke içindeki gelişmeler bunun ilk nedeni. -otosansür-...
-
Allah hepimizin yolunu açık etsin ins .. bakalım yeni süreç baslıyor , hayırlısı olsun simdiden ... :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum