DV2024 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa burdaki konuya moderatör arkadaşlar ekliyemiyor mu acaba 6 ekime falan eklense güzel olurdu
-
@hdemircanusa hocam inşAllah beni yanlış anlamadınız forumdan uzaklaşından kastım kafaya takmayın taksanız da takmasanız da 364 gün daha bekleyeceğiz :( biraz kafa dinleyip yeni yollar bulmamız lazım üzülerek geçmez bu günler umudumuzu kaybetmeyelim :) illa ki başka bir yolu vardır
-
@justozkan bence totem yapıp kullanmayın ben öyle yapacağım çünkü genel de unutan insanlara çıkıyor :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@hdemircanusa Allah bağışlasın hocam onların sağlığı her şeyden önemli ben yalnız yaşadığım için evde sorun olmuyor.
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@justozkan bence totem yapıp kullanmayın ben öyle yapacağım çünkü genel de unutan insanlara çıkıyor :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
hocam gerçekten saymakta istemiyorum, diğer yolları araştırıyorum diyorum beklemektense vizeye başvur alırsan çok iyi git bir şekilde tutunursun, sonra diyorum ya işleri oturtamazsan SSN alamadıktan sonra anlamı yok bir şekilde green karta sahip olmak zorundayım diyorum günüm bu ikilemde geçiyor
-
@yenihayaletadam Yok hocam asla yanlış anlamadım samimiyetinizin farkındayım
-
@justozkan Âmin teşekkür ederim bekarken ben de aynı şekilde içiyorum çocuklar gelince düzen değişiyor
-
Dil okulu vizesiyle gidip bir süre sonra orduya yazılarak ta green card alınıyor hızlı şekilde sadece yaş problem galiba detaylarına bakmadım, benden yaş geçmiş olabilir.
-
@justozkan https://countdown.onlinealarmkur.com/#2022-05-07T19:00
ben sayacı çekiliş için kurmuştum -
@justozkan evet ssn çok önemli aslında başka yollarla gitmek isteyen çok arkadaş ( legal ) var ortak bir grup vs kursak fikir alışverişi yapsak daha iyi olur mu acaba
-
Şimdiden yerimizi alalım Ya Nasip.
-
@justozkan Orduya fulltime ya da part-time fark etmez katılabilmek için kesinlikle Green kart veyahut Amerikan Vatandaşı olmanız gerekiyor
-
@yenihayaletadam benim için uygun hocam grup kurulursa dahil olurum.
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@justozkan Orduya fulltime ya da part-time fark etmez katılabilmek için kesinlikle Green kart veyahut Amerikan Vatandaşı olmanız gerekiyor
hocam şu arkadaş yıllarca dil okulu, eğitim vizeleriyle orada bulundu en son orduya yazıldı gc aldı. düzeltiyorum evlilik yoluyla önceden almış :(
https://www.youtube.com/watch?v=V3qp0IWIwHM&t=24s -
@justozkan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
hocam gerçekten saymakta istemiyorum, diğer yolları araştırıyorum diyorum beklemektense vizeye başvur alırsan çok iyi git bir şekilde tutunursun, sonra diyorum ya işleri oturtamazsan SSN alamadıktan sonra anlamı yok bir şekilde green karta sahip olmak zorundayım diyorum günüm bu ikilemde geçiyor
Ben 2011 yılında Work & Travel yapmıştım ve SSN var. Ama şu an ülkeye turist olarak gidersem, elimde SSN bile olsa kullanamam ki. Vize statü ihlaline giriyor bu, yani SSN her şey demek değil.
Yasal olarak çalışabilmem için, çalışmamın yasak olmadığı bir vize türüne sahip olmam gerekiyor. SSN olsa bile, ABD'ye gittiğiniz vize türü çalışmayı kapsamıyorsa çalışamıyorsunuz.
-
@abrakadabra her yol yine gc ye çıkıyor hocam, elimizi kolumuzu sallaya sallaya gidemiyoruz.
-
@justozkan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra her yol yine gc ye çıkıyor hocam, elimizi kolumuzu sallaya sallaya gidemiyoruz.
Kesinlikle öyle.
Eğer yasal olarak bulunmak, çalışmak ve yaşamak istiyorsanız, bunun tek yolu Green Card sahibi olmaktan geçiyor. -
Her sene çıkmayınca o beklediğim sohbet odasına çıkmadı yazıp, bildirimlerini kapatmak ve @crazycells ’in açtığı bir umut dv(bilmem kaç) süreci odasını takip edip, çıkmayınca onunda bildirimlerini kapatıp yeni açılan odayı arayıp oraya geçmeye alışmak.. 10/10 aktivite.. :D
-
@justozkan Evet gökhan zaten Ordu’da part-time olarak çalışıyor kendisi evlilik yoluyla Green kart aldı
-
Hayırlısı ile yerimizi alalım. dv2023 ilk başvurumdu ama çıkmadı. Umarım dv2024 için şansım güler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum