Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

• @yenihayaletadam valla hocam inanın sıkıntımı birileriyle paylaşıp atmak istiyorum iş arkadaşlarına birşey desem ne amarigası Almanya git diyenlerle dolu olduğu için buradan kopamıyorum 🤪

• @hdemircanusa dostum burada rahatlıyorsan içini dök fakat seni ve fikirlerini umursamayan insanlarla muhatab olma, biz buradayız. Her ne kadar yüzyüze tanışmamış olsakta birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Birbirimizi motive etmemiz lazım. İstediğin zaman özeldende yazabilirsin, dertleşiriz

• ⭐⭐

@hdemircanusa bana buna benzer bir sey oldu soyle ki normalde karakoy, suadiye takildigim arkadaslarimla iliskimi kestim o da niye oldu gorusmeye gorusmeye aramaya sormaya arkadas sayim sifir :D sadece yesilkartforumda chatlesiyorum bir de twitter'da 3-5 siyasi bir sey karaliyorum. tum gelecegim amerigaya kaydi

• @celica benimde aynı, sosyal hayatta görüştüğüm kimse yok, tek mecram burası ve seninki gibi bir kullanım ile twitter

• Bu sene şansın ne kadar açık olduğunu, 2023 odasında gezerek görebilirsiniz. İlk defa gerçekten uzun süredir bekleyen arkadaşlara çıkmış. O akşam çok okuyamamıştım, eski zamana göre ilkte çıkıp foruma yeni üye olanlar bayağı azalmış. Diliyorum ki şu pasaport şartı aynen devam eder. Biden hala Trump ile hesaplaşma peşine düşüp kaldırmaz. Eğer pasaport şartı kaldırılmazsa umutlarımız bir şekilde devam eder

• ⭐⭐

@birisi Çok çok teşekkür ederim içimi rahatlatmanın en iyi adresinin burası olduğunun kesinlikle farkındayım zaten çok fazla kişiye de Green kart sürecinden bahsetmemiştim sadece iş yerindeki arkadaşlarım biliyordu ama dediğim gibi konuya dahil olmayan insanlar gerçekten çok geride kalıyor bizim konuştuğumuz sohbet muhabbet seviyesine ulaşmaları gerçekten mümkün değil

• ⭐⭐

@JesusLord Ama maalesef resmi yazıyla pasaport şartı kaldırıldı hocam

• ⭐⭐

@celica İnanın hocam benim de öyle , çok farklı hobiler edindim bu sayede çok mutluyum inanın bir çok arkadaş çevremden uzaklaştım gerçekten kötü günde yanımda olanlar her zaman var olacak hayatımda orası ayrı ama kesinlikle bu forumda olmak beni mutlu ediyor sizde dahil herkes iyi ki var

• @hdemircanusa yazılanları gördükçe kalbim sıkışıyor :D

• ⭐⭐

@justozkan benimde öyle 😅 bir dahaki başvuruda fotoğrafı yan çekicem ve açıklama kısmı gibi bir yer bulursam , Ben Greencard istemiyorum eniştem benim adıma başvurmuş diyeceğim inanıyorum ki Case number 2000 seviyelerinde denk gelecek , sonra içimdeki mücevheri çıkartırım 😝

• Merhabalar Ds260 formu doldurmak icin araci firmalardan destek almalimiyiz ? Araci firmalarin sitelerinde ds260 formundaki bilgilerin eksik veya yanlis olmasi durumund isleme alinmiyor vs deniyot ne kadar dogurudur?

• @Aleister, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Merhabalar Ds260 formu doldurmak icin araci firmalardan destek almalimiyiz ? Araci firmalarin sitelerinde ds260 formundaki bilgilerin eksik veya yanlis olmasi durumund isleme alinmiyor vs deniyot ne kadar dogurudur?

Burası kaybedenler kulübü. Şurada işlemlerine devam etmelisin https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları/975

• @hdemircanusa yoğun sigara kullanımından dolayı green card çıkana kadar akciğer kanserine yakalanmazsam iyi :)

• ⭐⭐

@justozkan bende öyle , nasıl bırakacağız bilmiyorum 😌

• benim bir sayaç programı bulmam lazım geriye sayım için ben ona alışmıştım, çok ihtiyacım var. Başvuru süresine ayarlıyım saysın dursun geriye

• @hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@justozkan bende öyle , nasıl bırakacağız bilmiyorum 😌

hocam odam felaket şekilde nikotin kokuyor gerçekten aşırı rahatsız oluyorum ama yine de içiyorum

• ⭐⭐

@justozkan ben Appstore den indirmiştim ama burası gibi zevkli olmuyor

• ⭐⭐

@justozkan bende gün boyu 40-50 araca inip biniyorum hepsinde leş gibi koku var üstüne ben yakıyorum , 2 minik kızım oldu evde içmeyi bıraktım balkonda devam

• @hdemircanusa burdaki konuya moderatör arkadaşlar ekliyemiyor mu acaba 6 ekime falan eklense güzel olurdu

• @hdemircanusa hocam inşAllah beni yanlış anlamadınız forumdan uzaklaşından kastım kafaya takmayın taksanız da takmasanız da 364 gün daha bekleyeceğiz :( biraz kafa dinleyip yeni yollar bulmamız lazım üzülerek geçmez bu günler umudumuzu kaybetmeyelim :) illa ki başka bir yolu vardır

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    202k Bakış
    LSkaeL
    Bunu hep birlikte yaparsak bu sene çekiliş tekrar başlayacak inşallah 😃😃 Herhangi bir hayırlı dileğinizin veya işinizin gerçekleşmesi için abdest alıp 3 defa "Estağfirullahel azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyh" diyerek tövbe edin. Ardından 70 defa "Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir" okuyup içtenlikle niyetinizi Allah'a arz edin.
  • DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k