DV2024 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
@Tugba54 yanlış yere yazıyorsunuz, bu sayfa gelecek yılın çekilişini bekleyenler için açıldı. Şuan burada olanların tamamına yakını bu sene kazanamayanlar, ilgili konu başlığı burası değil.
-
DV2021 HAS NOT BEEN SELLECTED
DV2022 HAS NOT BEEN SELLECTED
DV2023 you have randomly selected 😎
Case number 10 k -
@Tugba54, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
sabahın 6 sında pc basındaydım ds260 a ulasılamıyor
Öncelikle tebrikler.
Bundan sonraki süreç için ilk olarak imzanızı düzenleyip sonra sayfanın en üstünde 2023 talihlileri için sizi yönlendiren konuya gidip ilk iletiyi ezberlerseniz herşey daha kolay olacaktır. Telegram grubuna katılmakta geç kalmayın.
!İMZA ÖNEMLİ! -
Dostlar birsüre forumda olmayacağım, biraz hayaller aleminden gerçekler alemine geçiş yapmak gerekiyor, görüşmek üzere..
-
@OrlandoGücü Bende aynı durumdayım. 2023 başlığından 3-5 kişi vardı umarım kazanır dediğim biri sizdiniz. Hepimize geçmiş olsun hocam.
-
Ara sıra buraya bakıp efkarlanıyorum. 1 yıl ara da çok uzun yaa. Bekle babam bekle yaş ta gidiyor bir yandan.
-
@kugutex ayni dertten muzdaribim :)
-
herkese selam yerimizi alalım bekle beni DV-2024 bu sefer kaçamazsın öyle yada böyle bendesin
-
@ayvalik10 abi senin yorumlarını göremedim senin sonucun ne inşAllah sevinçten yazamadın
-
kaldı 363 gün 10 saat :(
-
@celica valla çocuklar için uraşıyoz. Yaş oldu 51. Elden ayaktan düşmeden çıksaydı iyiydi. 90 larda bekarken çok mektupla başvurmuştum bişey çıkmamıştı.
-
Günaydın arkadaşlar, nasıl ruh halleriniz? Ben hala biraz hüzünlüyüm ne zaman geçer bu ruh hali hiç sevmedim 😢
-
Bendecok istiyodum bu sene cikmasini tekte gol atanlar herhalde dunyanin en sanslilari 😑😑😑😑😔😔😔
-
@dytmelek Ben atlattım. Hayat devam ediyor. Mutluluğu yurtdışına gitmekle aramakta yanlış bana kalırsa. Bence yaşadığımız lokalizasyon neresi olursa olsun mutluluk içimizde olmalı. Ailemiz sağlıklı ve huzurlu isek kalan hersey çabuk atlatılıyor.
-
@dytmelek ben dağıldım açıkçası , yani nasıl toparlanırım bilmiyorum , sabah uyanmak , işe gitmek herşey ızdırap gibi geliyor
-
@dytmelek Ben hala 2-3 saatte bir aklıma geldikçe "ulan gc çekilişi de çıkmadı nasıl çıkmaz bana yaaa" diye söyleniyorum :)
-
Yerimizi alalım 2. deneme de çıkmadı, çıkana kadar devam. Elbet bir gün çıkacak hissediyorum :)
-
Hayatta tek bir hedefe fikse olmakla hata yapıyoruz... Alternatifler üretmek zorundayız. Bir de gerçekten o hedef hayatımızın GERÇEK hedefi mi onu sorgulamak lazım. Yani bir yurtdışına gitmek bizi gerçekte mutlu yapar mı? Bence bu sorunun cevabı hayır olmalı. Yurtdışında yaşamak çok şeyi kolaylaştırdığı doğrudur ama bu iş sadece bir araçtır. Önemi büyüktür ama o kadar da saplanırsak o kadar mutsuz oluruz...
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dytmelek ben dağıldım açıkçası , yani nasıl toparlanırım bilmiyorum , sabah uyanmak , işe gitmek herşey ızdırap gibi geliyor
O kadar değil de aklıma geliyor çıksa ne güzel olacaktı şimdi hazırlık yapacaktık falan diyorum, bir de burda heyecanla beklemek Şafak saymak bir umuda bağlanmak çok keyifliydi sanırım onun eksikliği de var. Umarım kısa sürede normale döneriz. Hem tek yol bu değil diğer yolları da zorlamayı düşünüyoruz, bakalım zaman ne gösterecek
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum