DV2024 Sohbet Odası
-
@JesusLord İnceleme işleri siz dv260 formunu gönderdikten sonra başlıyor. Evet her şeyinizi detaylıca inceliyorlar araştırıyorlar buna yüksek ihtimalle sosyal medya hesaplarınız da dahil (eğer kendi adınızda kullanıyorsanız ve herkese açıksa). Fakat çekiliş başvuru esnasında veyahut forum göndermeden önce böyle bir araştırma söz konusu değil.
-
@willhelm 35+ yaş talihlilerin sosyal medyada paylaşmamış olabileceği gerçeğini göz ardı etmemek gerek.
-
Geleneksel "Başvurmasınlar abi " tartışması başlamış yine. Ben bu foruma geçen sene sonuçların açıklanmasından 2 gün sonra kaydoldum ama o zaman da aynı tartışma vardı. Para verilsin, limit getirilsin gibi şimdiki konuşulan konular tartışılıyordu. Ne başvuru ücreti geldi ne de kontrol. Seneye de aynısı olacak.
-
@justozkan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
DV2024 için bekleyiş başlasın, ilk başvuruda patladık bana da çıkmadı.. Bundan sonra heyecan yapmıyorum totem yok başvurup geçeceğim bir gün çıkarsa gideriz, çıkmazsa da diğer yolları deneyeceğim.
@ugurksknbck Ne yaptı hani markete gelen amca kafayı bulunca amerikaya git diyen hatırladın mı
-

acılarımdan karikatür tarzı bir şey yarattım
-
@arbalet siz kotu dusunmuyorsunuz gercekleri soyluyorsunuz. umarim! -tekrar arastirmadan sureci devam ettirmeye kalkarlar da akillanirlar...
-
-
Bu başvuru paralı olmadığı sürece bahsi geçen aptallıkların önüne asla geçilmeyecek. Ayrıca diploma vs gibi önemli evrakların bence mutlaka sisteme yüklenmesi gibi bir zorunluluk olmalı. Fakat gün geçtikçe işi daha kolaya çeviriyolar. Anlayabilmiş değilim.
-
@celica adamın biri Türkiye’den başvuruyor ve pasaport alınmayan ülkeden başvurmuş gibi pasaportum yok şıkkını seçip başvuruyor.sonra ben elenirmiyim diye soruyor
-
@uzaysan bu konu zaten tartışmadan öteye geçilmiyor bizde onu bahsediyoruz. Kimse herhangi bi iddaada bulunmadı.
-
@uzaysan ben şart getirilmesi yerine istenen şartların başvuru sırasında kontrol edilmesi taraftarıyım. Lise mezunu olmayan mesleği yeterli olmayan vs başvuramasın.
-
@woguzhan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hic lise mezunu olup GC cikan birini gordunuz mu? Sahsen ben tanimiyorum. Bi algoritma oldugunu ben de dusunuyorum.
Merhabalar ben söyleyim hocam ben lise mezunuyum bana çıktı :).Bu yıl ilk defa denedim ve seçildim.
-
@enemy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@uzaysan ben şart getirilmesi yerine istenen şartların başvuru sırasında kontrol edilmesi taraftarıyım. Lise mezunu olmayan mesleği yeterli olmayan vs başvuramasın.
Olması gereken 👏🏼
-
yine mi bekleme odasındayız yahuu :( yerimizi alalım
-
@Aleister, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@woguzhan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hic lise mezunu olup GC cikan birini gordunuz mu? Sahsen ben tanimiyorum. Bi algoritma oldugunu ben de dusunuyorum.
Merhabalar ben söyleyim hocam ben lise mezunuyum bana çıktı :).Bu yıl ilk defa denedim ve seçildim.
Bence siz buralarda fazla gezmeyin gidin hayatın tadını çıkarın. Hayırlı uğurlu olsun bu arada. ☺️
-
Herkese merhabalar. Sonuçlara bugün baktım ve maalesef bu yıl da nasip olmadı. Hayallere +1 yıl daha eklemekten başka çare yok. Nasip deyip ekim ayını beklemeye koyulacağız...
-
Gelecek sene umarım vallahi selected diyebilirim. bu ülkede umut kalmadı artık şimdiden yerimi alayım 🙂
-
@Aleister Sonunda bi kişiyi görmek mutlu etti. En azından gerçekten random çekiliş olduğuna dair umut kaldı. Bol şans diliyorum.
-
@willhelm amerikanın umrunda degil ki kim gelmiş kim gelecek kim gercekten istiyor kim nedir vs.. 55bin kişiyi bir şekilde alıyor. yanlıs beyanları eleyip öylesine basvuranları umursamayarak yapıyor. yoksa 55bin kişiye ulasmasa dediklerimizi yaparlar.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum