DV2024 Sohbet Odası
-
@MrtGnr fesatlıkta üstümüze yoktur
-
@Netrunner1086 selam dostum hoşgeldin, gelecek sene gönlüne göre olur umarım.
-
@SUAT-GUNAY ın da dediği gibi tüm beklentiyi oraya endekslememek lazım. Olmazsa hüsran olmasın diye tabii. Ama burada hayalleri dile getirmek de süreçten kopmamayı, aksine paylaşımdan haz duymayı sağlıyor. @MrtGnr gibi düşünüyorum ben de o konuda.
Demek istediğim sonuçta herkes haklı :face_with_tears_of_joy:
-
Gene mi gol olmadi be :(
-
bu sene son başvurum olacak çekilişe...
-
@Rhonster Yaşınızı sormayacağım herkes bu bilgiyi vermek istemeyebilir çok normal ancak kaç kere başvurdunuz bunu sormak istiyorum.
-
#Rez. Hoççakal dv2023 haydi güldür artık dv2024
-
@SUAT-GUNAY bir iki sezon daha çıkmazsa arka sokaklar ile yarışacağız :)
-
Selamlar, yeni üye oldum. Herkese bol şans dilerim.
-
@this-time89 4 kere başvurdum 5 olacak yaşımda açık profilimde :D 31.
-
@MrtGnr o kadar haklısınız ki biz de eşimle e2 için uğraşacağız bu forum ortak hayalleri olan insanların birbirleri ile yoldas olduğu bir yer olmuş. biz kimseye söylemedik iyiki söylememişiz. araştırmalarımızı burada paylaşırsak bizim yolumuzda yürüyenlere bir nefes olur. inşallah hakkımızda hayırlısı olur 🙏
-
Yerimizi alalım :D Başvuru zamanı görüşmek üzere
-
Biz bu yola baş koyduk. ;) Ya olacak ya olacak. 50 yaşında da olsam başvurmaya devam edeceğim. Hadi Bakalım 2024 Winer..
-
Üzgün bir şekilde geldik bakalım yerimizi almaya..
2024'te başarılar arkadaşlarım. Bize de bir gün kader güler, güler inşallah :)
-
Aslında dostlar, ben bir açıdan da bu sene değil de seneye kazanmış olmanın faydalı olabileceğini düşünüyorum. Yıllardır başvurup da çıkmamış arkadaşlar için durum farklı tabi, benim ilk başvurum ve hayalim de ona göre oluştu. İngilizce öğretmeni olarak Abd'de neredeyse bu alanla ilgili hiçbir iş yapabileceğimi düşünmüyorum. Abd'de farklı bir alanda çalışmaya hazırlık için online udemy gibi sitelerde kursları tamamlayıp, üçüncü dili de seneye kadar öğrenmeyi planladım. Pandemide boş vakitte İspanyolca çalıştım, şu an orta seviye İspanyolcam var (orada faydası olur mu bilemedim🙂). Kendi kendimi de böyle avututtum 🙂 Sizlerin yorumlarınızı okudukça da bana moral oldu açıkçası
-
@Netrunner1086 moral bozmaya gerek yok tabii ki. Bu arada İngilizce öğretmeni olmak neden işe yaramasın ki. Türkçe dil bilen birçok normal görevli arayan firma ilanı biliyorum linkedin üzerinde. Ama ek diller tabii faydalı olacaktır. Hakkımızda hayırlısı diyelim :)
-
Evet arkadaşlar, şahsi analizimi paylaşacağım.
Türkiyeden;
Başvuran kişi sayısı = 150.000,
'You have been randomly selected' ekranını gören kişi sayısı = 1.500
Bu 1500 kişinin;
750'si tek (1)
750'si ise aileye sahip (x2.5) : 1875
Türkiye'ye verilecek diversity visa sayısı = 2.625
Yani bu çekilişe tek olarak başvuruyorsak, herhangi bir case number elde etme olasılığımız %0.5
Kaldı ki bu pasaport şartı olmasına rağmen bu şekildeydi. Söylenildiği gibi pasaport şartı kalkarsa toplam başvuru sayısını çok rahat 1 milyon olarak söyleyebiliriz. Hadi buna göre verdikleri visa sayısını da 3000 yapmış olsunlar.
Tam bir olasılıksız ve hayali bir tablo. Dil okulu ve WAT vizelerinin de eskisi gibi kolay elde edilemediğini belirtirsek Amerika artık, turist veya iş vizesi imkanına sahip olanlar hariç, bir hayal ve gerçek dışı. -
Yeni totemim imzam da hadi hayırlısı
-
@denizergün giriş yapmadan evvel bi avukatla konuşun o girmeden önce ne gerekşyorsa iletir size sonra karar verip girişinizi yaparsınız bence şuan çok şanslısınz vize var 🤗
-
@FlyingChuck matematik bunu soyluyor. ama bizim kitabimizda umutsuzluk ve korku yoktur. gereklilikleri karsilayan, kafasina koyan herhangi birisini kimse tutamaz Turkiye'de.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum