kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@nicely, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@travelleth Yalan ve yanlış tanımlamalar yapmayın, bu gidişle daha çok beklersin Amerikaya gitmeyi. Devletimizin adı Türkiye Cumhuriyeti Devleti dir. Seçimlere katılım oranında dünyada ilk 3 te olan (Nufusa göre) demokratik bir ülkeyiz, bunu buradan herkese hatırlatmak gerekir.
Umarım devletini boyle yalan yanlış tanımlamayan, doğru sözlü insanlara çıkar greencard, cunku bu tip insanlar gittiği ülkedede işlerine gelmeyince bu tarz yalan ve yanlış yazılar yazabilir ve tanımlamalar yapabilir.
hocam sen hayatı çok takıyorsun.. greencard'ın benim gibilere çıkmasını umduğun için teşekkürler.. o zaman sorarlar senin ne işin var burada?
-
@nicely, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@travelleth Yalan ve yanlış tanımlamalar yapmayın, bu gidişle daha çok beklersin Amerikaya gitmeyi. Devletimizin adı Türkiye Cumhuriyeti Devleti dir. Seçimlere katılım oranında dünyada ilk 3 te olan (Nufusa göre) demokratik bir ülkeyiz, bunu buradan herkese hatırlatmak gerekir.
Umarım devletini boyle yalan yanlış tanımlamayan, doğru sözlü insanlara çıkar greencard, cunku bu tip insanlar gittiği ülkedede işlerine gelmeyince bu tarz yalan ve yanlış yazılar yazabilir ve tanımlamalar yapabilir.
Hee ayrıca şu forumda bile senin gibilerle muhattap olmak gitme amacımızın başlıcası.. bıktırdınız saçma sapan duyarlarınızla..
-
Önceki iletimde yazdığım gibi olduğunu düşünüyorum. Sadece ilk yıl şansını tepmiş oldum diyelim. Büyük bir beklenti içinde olmayıp hani loto oynarsınız öylesine daha sonra baktığınız zaman "çıkmamış tüh" deyip geçersiniz ya o düzeyde kalınca sıkıntı olmuyor

Bir "Plan B" belki "Plan C" olarak kalmaya devam etmesi güzel bir umut veya uğraş oluyor.
Şanslı dostlarımızı tekrardan kutluyorum, bütün şans ve güzellikler sizinle olsun.

-
@travelleth, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@nicely, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@travelleth Yalan ve yanlış tanımlamalar yapmayın, bu gidişle daha çok beklersin Amerikaya gitmeyi. Devletimizin adı Türkiye Cumhuriyeti Devleti dir. Seçimlere katılım oranında dünyada ilk 3 te olan (Nufusa göre) demokratik bir ülkeyiz, bunu buradan herkese hatırlatmak gerekir.
Umarım devletini boyle yalan yanlış tanımlamayan, doğru sözlü insanlara çıkar greencard, cunku bu tip insanlar gittiği ülkedede işlerine gelmeyince bu tarz yalan ve yanlış yazılar yazabilir ve tanımlamalar yapabilir.
Hee ayrıca şu forumda bile senin gibilerle muhattap olmak gitme amacımızın başlıcası.. bıktırdınız saçma sapan duyarlarınızla..
Birader iltica edebilirsin. Lottery ile vakit kaybetme.
Ben vatanıma küfredebilsem senin gibi bende iltica ederdim.
-
@travelleth, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
"You have been randomly selected for keep going to live as a slave under the control of the dictatorship of Turkish Islamic State."
yazısı çıktı bana..
Güzel tanımlamışsın hocam, bana da aynısı çıktı.
Bu %100 doğru bir ifade, aksini iddia eden vaktinde bazı dershanelerden eğitim almıştır. Efendilerine hasretlik duyuyorlardır filan. -
@stardium nerde ne kadar fetöcü pkkli vatan haini varsa............ Noktaları sen doldur kardeş.
Ben hayatımın hiç bir döneminde cemaatin yada teröristlerin kucağına oturmadım.
Ama vatanıma da küfretmedim, ettirmedim.
Rahatsız olan ....ip ol.. Gidebilir.
@crazycells sizde bu tip insanlara müsade ederseniz sizide kınıyorum.
Ülkeyi bu hale getiren her bir bireyin yetkilinin kim varsa beter olsun, bunun cevabınıda sandıkta verir bu millet
-
@beceke kimse vatanına küfür etmemiş zaten ocak delikanlısı. Belli ki sen buralarda yenisin, heyecanlı bir gençsin, fazla da gaza gelmişsin. Olur olur lodos azalınca gazın çıkar zamanla sakinleşirsin
öptüm yanaklarından. -
Yaşım 42. İnsanların yüzüne söylemeye cesaretin olmayan şeyleri burada yazma birader. Bende sana bu kadar diyorum.
-
@beceke Bütün düşüncelerimi herkesin yüzüne söyleme cesaretine sahibim çok şükür. Sizin gibi dümenden "vatan sevdalısı" geçinip, ABD ye nası kaçarım derdin de değiliz. Gerçek tektir, gerçeği konuşmak da cesurların işi sizin değil. Hadi yaverliği başka kapıda yap benden sana ekmek çıkmaz, sert gelirim.
Ek not: İsteyen istediği yorumu yazar, hazmetmeyi öğreneceksiniz.
-
Aklım hala yapamadıklarımda
(Has Not Been Selected)
Çıkanları tebrik ediyorum.Yeni hayatlarınızda başarılar dilerim. -
@travelleth in yorumuna vatana küfür yakıştırması yapmanın nasıl bir manası var? Arkadaş tün gerçekleri bir cümleye sığdırmış, kısaca içinde olduğumuz durumu anlatmış. Küfür bunun neresinde.
-
@nicely "Kurulu düzenimiz var yeeenim yohsa cenned vadan valla"cılar buraya da sızmış anlaşılan
-
Amerika adres gösterme işini nasıl halletmeniz lazım acaba
-
@crazycells bir dahakine sene pasaport zorunluluğu kalkacak diyorlar hocam,eğer kalkarsa ben hala 21 yaş altiyim,anneme ve babama da başvuru yaptirtsam ve onlardan birine çıksa onlar gelmeden tek ben gidebilir miyim onların da gelmesi zorunlu mu 18 yaşında olacağım kazanıldığı taktirde
-
Seneye inşallah devamm pes etmek yok genciz güzeliz xd
-
DS 260 Formunu hala dolduramıyorum yoğunluktan nerdeyse uyumadım ama hala olmuyor.Doldurabilen var mı?
-
@Cycraft onların kalması şart değil ama başlangıçta ilk talihliye birlikte giriş yapman gerek. Sonra talihli dönsede sen kalabilirsin.
-
Bu sene de çıkmadı.Seneye belki de son kez deneyeceğim.Kazanan arkadaşları tebrik ediyor onlara bol şans diliyorum.
-
Bu sene ilk defa başvurduğumuz eşime çıktı

Hadi bakalım
başlıyoruz -
21 22 23 hepsi çıkmadı. her sene 2 başvurumuz olmasına rağmen çıkmıyor. Ülkenin zor şartları, çıkmamasının verdiği hüzün üzüntü. Umut bağlamak istemesen bile çıkmayınca bulunduğun şart içerisinde üzülüyorsun.
Benzer Başlıklar
118
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum