@jasmin Green Card Sahibi Birinin ABD'ye gittikten sonra Türkiyeli biri ile evlenmesi ve onu ABD'ye getirmesi içinde söyledi:
@1877ru "Türkiyeli" diye bir sıfat yok. Türk demekten gocunuyorsanız Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı diyebilirsiniz !
Cevaplariniz basliktaki konu ile alakali olmali, ayrica forumda siyasi propaganda yasaktir!
Turkiyeli kelimesinin "Turkiye Cumhuriyeti Vatandasi" anlamiyla kullanildigi cok basit bir akil yurutmesi ile anlasiliyor (tumdengelim), ki siz de anlamissiniz zaten. O nedenle "propaganda" yaptiginizi soyleyebilirim.
Bu forumda yazilanlar acik ve anlasilir olmali. "Turk" kelimesi birden fazla anlama geliyor, bu kavramlari surekli icice karistirmanin bir anlami yok, 100 yil oncede kalip ulusculuk anlayisiyla hayatinizi yasamak isterseniz bu sizin tercihinizdir ama forumda ayristirici ifadeler kullanmak ve ayrimcilik yapmak yasaktir, bilginize!










Neyse umarım dediğiniz gibi bu sene sizin de bizim de yüzünü güler 

umut her zaman var.



