DV2024 Sohbet Odası
-
@laxasca Eğer öğrenci olsaydım direk WAT denerdim öncelikle. Ama o zamanları geçeli oldu çok. Şuan turistik ve sonrasında evliliğe doğru kayıyorum :)) Bunun gibi kendine yol belirlemek iyi olacaktır
-
@laxasca dil okuluna gidip gacıyı orda bulup evlenmek olabilir mesela.
-
@enemy güzel fikir aslında, geriye sadece ingilizce flört etmek kalıyo sanırım. not ettim aklıma
-
@uysalkedi hadi inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
-
@laxasca merak etme çok çok iyi bilmene gerek yok. Her türlü anlıyolar seni. Biraz fırlamalık da varsa (çok olmamak kaydıyla) neden halletmeyesin. Ancak WAT büyük nimet. Dilini geliştirip ordakilerle iyi anlaşsan sponsor bile bulursun belki, geçtim evlilik için birini bulmayı.
-
@madmizah wat'da dahil deneyeceğim.. saol abim. :)
-
HAS NOT BEEN SELECTED BU YAZIDAN HİÇ HOŞLANMIYORUM :((
-
Kısmet bu senede değilmiş.. Yavaştan yerimi alayım.
-
@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar abi bak gari çıktımı çıkmadımı kendimden sonra en çok seninkini merak ediyom :)
:)
Bu sene kıllığım üstümde. -
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar abi bak gari çıktımı çıkmadımı kendimden sonra en çok seninkini merak ediyom :)
Bu sene kıllığım üstümde.bak abi allah aşkına yatıcam sabah iş var seni bekliyorum inanki :)
-
Bu sene kıllığım üstümde.bak abi allah aşkına yatıcam sabah iş var seni bekliyorum inanki :)
Yaw aha girdim baktım.
HNBS x 2 = 3 ün 1 i bizim de. Yat uyu hadi :) -
Yaw aha girdim baktım.
HNBS x 2 = 3 ün 1 i bizim de. Yat uyu hadi :)pff abi sana çıkaydı bari seneye gelirken sen alırdın hava alanından bizi illa beraber mi gidecez yani
-
Yaw aha girdim baktım.
HNBS x 2 = 3 ün 1 i bizim de. Yat uyu hadi :)pff abi sana çıkaydı bari seneye gelirken sen alırdın hava alanından bizi illa beraber mi gidecez yani
İnşallah. Ben o kadar rahat baktım ki artık bu sene gram heyecan da yoktu. dalga geçe geçe doldurdum conf number bölümlerini felan..
-
İçime doğdu, hissediyorum. Bu sefer çıkacak.
-
Zor geççek tarkan zorr 🎶🎵 🗽🇺🇸
-
@Emtee tarkandan sabret inci tanem dinleyeceğiz artık 2024 odası olarak 😂
-
yerimizi alalım hadı ınsallah 2024
-
Yerimizi alalım bari bizde.
-
Surda kaç kişiyiz bı mutlu haber yok mu
-
Arkadaşlar 7. Başvurumdada çıkmadı maalesef bana ama çok şükür eşime 4. Başvurusunda çıktı.ama 30xxx. Numarası hayırlısı olsun ar5ık bakalım hep birlikte göreceğiz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum