DV2024 Sohbet Odası
-
Kısmet bu senede değilmiş.. Yavaştan yerimi alayım.
-
@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar abi bak gari çıktımı çıkmadımı kendimden sonra en çok seninkini merak ediyom :)
:)
Bu sene kıllığım üstümde. -
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar abi bak gari çıktımı çıkmadımı kendimden sonra en çok seninkini merak ediyom :)
Bu sene kıllığım üstümde.bak abi allah aşkına yatıcam sabah iş var seni bekliyorum inanki :)
-
Bu sene kıllığım üstümde.bak abi allah aşkına yatıcam sabah iş var seni bekliyorum inanki :)
Yaw aha girdim baktım.
HNBS x 2 = 3 ün 1 i bizim de. Yat uyu hadi :) -
Yaw aha girdim baktım.
HNBS x 2 = 3 ün 1 i bizim de. Yat uyu hadi :)pff abi sana çıkaydı bari seneye gelirken sen alırdın hava alanından bizi illa beraber mi gidecez yani
-
Yaw aha girdim baktım.
HNBS x 2 = 3 ün 1 i bizim de. Yat uyu hadi :)pff abi sana çıkaydı bari seneye gelirken sen alırdın hava alanından bizi illa beraber mi gidecez yani
İnşallah. Ben o kadar rahat baktım ki artık bu sene gram heyecan da yoktu. dalga geçe geçe doldurdum conf number bölümlerini felan..
-
İçime doğdu, hissediyorum. Bu sefer çıkacak.
-
Zor geççek tarkan zorr 🎶🎵 🗽🇺🇸
-
@Emtee tarkandan sabret inci tanem dinleyeceğiz artık 2024 odası olarak 😂
-
yerimizi alalım hadı ınsallah 2024
-
Yerimizi alalım bari bizde.
-
Surda kaç kişiyiz bı mutlu haber yok mu
-
Arkadaşlar 7. Başvurumdada çıkmadı maalesef bana ama çok şükür eşime 4. Başvurusunda çıktı.ama 30xxx. Numarası hayırlısı olsun ar5ık bakalım hep birlikte göreceğiz.
-
Türkiye siz planlar yaparken başınıza gelen şeydir..

-
Vazgeçmedikçe illa ki bir şekilde gideceğiz ama hayalleri bir süre daha ertelemek ve bu simülasyona katlanmak zorunda olmak çok acıtıyor. 4 gün sonra 27 yaşına gireceğim, gençliğimin baharı heba oldu. Bu şartlarda evlenmeyi, mal-mülk sahibi olmayı, istedikçe seyehat edebilmeyi kısacası yaşamayı hayal bile edemiyorum, tek yaptığımız eldeki birikime dokunmadan hayatta kalmaya çalışmak. Bu sene o kadar hazırdım, o kadar umutluydum ki ama yine olmadı :( Daha kendi içime oturan öküzü sindirememişken, tanıdık forumdaşların çocuklarının tepkileri içimi parçaladı... Söyleyecek çok söz var ama söyleyecek mecal kalmadı. Bir süre ara verip kafamı toplayıp farklı yollar arayışı içerisinde tekrar görüşmek dileğiyle.
-
@ahsenaydgdu 3.cü başvuruyu danışmanlık şirketiyle yapcam kıycam paraya belki paralı olur 😂😂😂
-
@Yahya-Öztürk bey varsa bi kız arkadaşınız, bi yer seçin okul turist vs bir şekilde vizeleri alın, sonra nikah düğün takıları sermaye yapın kaçın gidin, eşimin işi iyi diye biz bunu yapmadık green carda bel bağlamıştık 4 sene oldu tırmala dur hala has not been valla yıldım. Bu sene turist alıp inşallah gideceğiz
-
Ben ilk defa başvurmuştum eşimle birlikte o da oğlumuz çok istiyor diye, çıkmadı üzüldüm tabiki 7-8 aydan bu yana umut bağlamıştık.bu forumda yeniydik kimseyi tanımıyorduk o yüzden genelde okuyucu olarak yer alıyordum hemen hemen her gün girip bakıyordum ve okudukça herkesin umutlarını hayallerini görüyordum ne güzel şeyler planlıyordu herkes ama bu yıl olmadı olmamasına ama buranın gediklisi olan ve forumda aktif olarak sürekli yazan ağır toplar arkadaşlar sizin 5.8..22.23.kez çıkmaması karşısında halen umutla bir sonraki yıl sayfalarına gelişiniz beni hem üzüyor hemde motive ediyor, gerçekten siz eskilere çıkmasını kendim kadar çok isterdim çünkü her ne kadar fiziken görüşmemiş tanışmamış olsakta insan kendisine yakın hissediyor.umarım gelecek yıl kimse dışarıda kalmadan hepimize çıkar...
-
@Emtee sitenin bağış sistemiyle ali cihan bey başvuruyo ben 2 senedir o şekilde başvuruyorum ilk başvuruyu kendimiz yapmıştık emin olamıyor ya insan hani hatamı yaptım diye, garanti olması için ben bağış usulu site aracılığıyla başvuruyorum
-
Bu sene başvuru yaptığım fotoğrafı DV-2024 başvurusu yaparken kullansam sorun olur mu sizce?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum