Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• Kazanan arkadaşlar bi an önce DV2023 Telegram grubu için başvuru yapsınlar yönetici arkadaşlar hızlıca gruba ekliyorlar beni 10 dakika eklediler resmen ışık hızında tavsiye ederim.

• Çıkanlara tebrikler, ilk başvurumdu not selected, seneye çıkar umarım, umut fakirin ekmeği, fakirliğe devam...

• Herkese merhaba ilk başvurumuz çok heyecanlıyız ama numaramız 34binlerde tam sevinemiyoruz herkes için hayırlısı olsun

• @Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@travelleth, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

akşam 9 buçuk gibi bir eve değerleme raporu çıkarmak için gidip ölçüm alacağım. dönünce de jager'i açacağım biralarımı alacağım, bir de armut keseceğim. bir kaç shot jager içerken, buraları okuyacağım.. sonrasında kontrol edeceğim sonuçları.. akşama görüşürüz artık hepinizle..
    @travelleth

Böyle gezsek kesmez 😁😁😁

Screenshot_20220507_184329.jpg

ben şimdi geldim 🙂 jager'imi koydum.. forumu okumaya başlıyorum.. henüz bakmadım sonuca 🙂

• Merhabalar, 1999 yılında basladigimiz greencard başvuru serüvenimiz sonunda bu sene "You have been randomly selected" ile sonuçlandı. Sizlere kucuk bir umut olması icin bunu özellikle belirtmek istedim. Eğer istiyorsanız lütfen pesini bırakmayın.

• Bir yanda 9 yıldır başvuran ve greencard çıkmayan ben, diğer yanda ilk senesinde çıkanlar 😕
    2013'ten beri başvuruyorum, her sene "HAS NOT BEEN SELECTED"i görmekten bıktım 😕

• @AliSahHD 2023 ele onu

• Bu ileti silindi!

• @Agah-Balaban Telegram grubunun tam adi nedir?

• @ehan93 Merhaba benim de 33 bin civarlarında umarım sıra gelir

• @abrakadabra ben de 2013te WAT yaptım ve sonrasında her sene başvurdum çıkmıyor malesef. Son 3,5 senedir de Amerikada bulunuyorum. Çıkmayınca çıkmıyor demek ki 😃

• Merhaba arkadaşlar, geçen sene asıl talihli olarak ben kazanmıştım. Mülakat dağıtımı çok az olduğu ve CN25K olduğu için yine başvurmuştuk, bu arada biz hala mülakat alamadık ve mali yılın bitmesine de çok az kaldı. Bu sene de eşim asıl talihli olarak kazandı ve CN12k ile bu mutluluğu ikinci kez yaşamış olduk. Umarım hepiniz bu duyguyu bu sene olmasa bile ileriki yıllarda yaşarsınız. Herkese bol şans diliyorum.

1. basvurumda bana da cikti numaram 00012XX sanirim rakamsal olarak on siralardayim. Bir telegram grubundan bahsediliyor eger linkini bilen varsa paylasirsa sevinirm.

1. Başvuru ve sonunda mutlu son case Number 11*** inşallah herkesin gönlüne göre olur

• @Darwin darısı DV2024 isteyenlerin başına

• @Darwin harika haber. Herşey gönlünüzce olsun, cabuk ilerlesin süreç.. 🙏🍀🧿⭐

• "You have been randomly selected for keep going to live as a slave under the control of the dictatorship of Turkish Islamic State."

yazısı çıktı bana..

• @Stiff MERHABA TEKRARDAN ACABA BAHSETTİĞİN TOPIC LINKINI ATABILIR MISIN DEDIGIM GIBI YENIYIM SITEDE BULAMADIM

• @Envestudyblog yalnoz değilsiniz. Bir tek fark bu sene için henüz bakamadık. ☺🍀🧿🙏👍🏽

• 5-10-15 yıldır başvuran bir çok kişiye bu sene çıktığını gördüm ne güzel. Önce ki senelerde böyle yorum çok az okumuştum.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    203k Bakış
    LSkaeL
    @Onur-Kürekçi DV-2027 yerine artık Dv-2028 diyebiliriz. Zira DV-2027 için epey geç oldu artık.
  • DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k