DV2024 Sohbet Odası
-
Bu da mı gol değil hakim bey?
-
@MrtGnr turistleri alıp orda eğitime döndürebilirsinz sonra e2 vize mülakat suan en erken 7-8 ay sonraya veriliyordu en son şuanki durumu bilemiyorum. Turistte aşşa yukarı okadar bi süre bekleniyor ama belli olmaz belki öne çekerler diye bi umut bekliyoruz
-
@marpessa 2 kere son aşamada elensem de iş başvurusu ve mülakat kovalamaya devam edeceğim bende başka yolu yok gibi gözüküyor.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@marpessa başvuru bedava başvurmayı bırakma kadehdaşım napalım bize bu loto vurmayacak kendi göbeğimizi kendimiz kesicez
Aynen katılıyorum bizim E2 olsa bile her sene devam edeceğiz başvurmaya
-
@dytmelek ilk mülakat tarihini almak çok önemli sonrasınra formu yavaş yavaş doldurursunuz gerekirse çok soru var çünkü bildiğim kadarıyla
-
Bu arada şunu da dile getirmek istiyorum. İyi ki yeşilkartforum var. İyi ki sizler varsınız arkadaşlar. Bu hayal kırıklığının kavurucu etkisi ancak paylaştıkça azalıyor.
-
@MrtGnr evet kesinlikle katılıyorum. Bu tutkuyu taşımayana bu hüzün çok saçma geliyor burdakiler iyiki var 🙏🏼
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dytmelek ilk mülakat tarihini almak çok önemli sonrasınra formu yavaş yavaş doldurursunuz gerekirse çok soru var çünkü bildiğim kadarıyla
Aaa bu detayı bilmiyordum mesela çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 O zaman öyle yapalım gerekli kısmı doldurup randevuyu alalım öncelikle 💪🏻
-
Your request cannot be processed at this time. hatası alıyorum yardımcı olabılecek varmı ds 260 formu doldurmaya çalışır iken.
-
@MrtGnr Bende foruma geç katılsam da sana sonuna kadar katılıyorum. Hayal kırıklığı yaşasam da burada konuşmaları okumak ve bilgi alışverişi yapmak çok değerli
-
Evet yine geldik buraya. Bu kadar umut edip olmayınca bir karamsarlık oluyor ama yapacak bir şey yok.
-
@MrtGnr, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bu arada şunu da dile getirmek istiyorum. İyi ki yeşilkartforum var. İyi ki sizler varsınız arkadaşlar. Bu hayal kırıklığının kavurucu etkisi ancak paylaştıkça azalıyor.
kesinlikle katılıyorum iyi ki forum var iyiki varsınız arkadaşlar tek başına çekilmezdi bu acı:folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
@MrtGnr, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Kesinlikle burası sanki yaraya merhem sürmek gibi geldi bana, sevincimizi de üzüntümüzü de paylaşmak çok rahatlatıcı, sağolun varolun 🙏🏻
-
Bu önümüzdeki yaz içerisinde gerekli belgeler falan neyse hepsini toplayıp başvuruyu yapacağım arkadaşlar olumlu olursa Avustralya için tüm giderlerim ve süreç hakkında mutlaka buraya tekrar gelip yazacağım
-
Kardeşime geçen sene çıktı gitti yaşadıklarını öğrendikçe harcanıp giden zamanlara üzülmekten başka yapacak birşey yok
-
İyi geceler herkese bızde 2x has not larımızı aldık ve 2024 odasında yerimizi koruyoruz 😂
-
DV2023 ilk başvurumdu içten içe çok istediğimi kazanamayınca anladım hayaller seneye kaldı.
-
@mrozan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Your request cannot be processed at this time. hatası alıyorum yardımcı olabılecek varmı ds 260 formu doldurmaya çalışır iken.
DS-260 formu sorulari icin su basligi kullanmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
-
Ben çok umutlu değildim ama tabiki üzüldüm gerçekten hepiniz iyi ki varsınız iyi ki böyle bir platform var ve konuşabiliyoruz çok teşekkür ediyorum her şey için (bu bir veda değil içimden gelenleri paylaşmak istedim)
-
Aaaa DV2024, hemencecik dahil olayım bari :)
SELAMLAR HERKESE :hand_with_fingers_splayed:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum