DV2024 Sohbet Odası
-
Herkese merhabalar efenim. green card çekilişlerine 2017 yılından itibaren katılıyorum. DV2019dan itibaren aralıksız DV2023 aynen devam. Site ismini 2017 yılında duymama rağmen 7 ekim 2021de kayıt oldum. Sessiz ve sabırlı bir şekilde DV2023 odasında yazılanları okudum. Çok yazmak istedim ancak totem olsun diyerek bugüne kadar kendimi tuttum. sessizliğimi bozuyorum. Biraz önce kontrol ettim 5nci kez çıkmadı. Totem olsun diye plakalar aldım, donutlar aldım. Yok arkadaş banamısın demiyor bu seferde olmadı. Pes etmek yok çıkana kadar devam. Bendeki inatsa öyle ya da böyle çıkartacağım.
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Jurisdiction ielts e girip parayı basıp eğitim yoluyla gideceğim kendi şansımı kendim yaratmam lazım olmayacak böyle ilk ve son başvuruydu :)
imkanınız varsa kesinlikle gidin şansla olacak gibi durmuyor
-
@hdemircanusa
gel gel çekinme :) -
@MrtGnr evet başka türlü olacak gibi değil yaş geçmeden halletmek lazım bıktım bu ülkeden
-
@marpessa başvuru bedava başvurmayı bırakma kadehdaşım napalım bize bu loto vurmayacak kendi göbeğimizi kendimiz kesicez
-
Merhaba 2023 kaybedenler odası:))
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dytmelek hanım bi başvuru yapın olmazsa turiste mülakata yakın bi danışmanla iletişime geçersinz yada geçmeden devam edersinz. İlk sayfayı doldurup kaydetmek yeterli demişti bnm danışman
İşte danışmana gerek var mı arada kaldık aslında. Yarın eşimle bir bakacağız tek başımıza yapabileceğimiz birşey mi yoksa danışman bize faydalı olur mu?gerekirse dediğiniz gibi aklımızda biriler var görüşeceğiz. Çok teşekkür ederim, umarım siz de vizenize kolayca kavuşursunuz 🙏🏻🙏🏻
-
şurda bi yerde ileti dursun nasılsa buralardayız :)
-
Bu da mı gol değil hakim bey?
-
@MrtGnr turistleri alıp orda eğitime döndürebilirsinz sonra e2 vize mülakat suan en erken 7-8 ay sonraya veriliyordu en son şuanki durumu bilemiyorum. Turistte aşşa yukarı okadar bi süre bekleniyor ama belli olmaz belki öne çekerler diye bi umut bekliyoruz
-
@marpessa 2 kere son aşamada elensem de iş başvurusu ve mülakat kovalamaya devam edeceğim bende başka yolu yok gibi gözüküyor.
-
@marpessa başvuru bedava başvurmayı bırakma kadehdaşım napalım bize bu loto vurmayacak kendi göbeğimizi kendimiz kesicez
Aynen katılıyorum bizim E2 olsa bile her sene devam edeceğiz başvurmaya
-
@dytmelek ilk mülakat tarihini almak çok önemli sonrasınra formu yavaş yavaş doldurursunuz gerekirse çok soru var çünkü bildiğim kadarıyla
-
Bu arada şunu da dile getirmek istiyorum. İyi ki yeşilkartforum var. İyi ki sizler varsınız arkadaşlar. Bu hayal kırıklığının kavurucu etkisi ancak paylaştıkça azalıyor.
-
@MrtGnr evet kesinlikle katılıyorum. Bu tutkuyu taşımayana bu hüzün çok saçma geliyor burdakiler iyiki var 🙏🏼
-
@dytmelek ilk mülakat tarihini almak çok önemli sonrasınra formu yavaş yavaş doldurursunuz gerekirse çok soru var çünkü bildiğim kadarıyla
Aaa bu detayı bilmiyordum mesela çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 O zaman öyle yapalım gerekli kısmı doldurup randevuyu alalım öncelikle 💪🏻
-
Your request cannot be processed at this time. hatası alıyorum yardımcı olabılecek varmı ds 260 formu doldurmaya çalışır iken.
-
@MrtGnr Bende foruma geç katılsam da sana sonuna kadar katılıyorum. Hayal kırıklığı yaşasam da burada konuşmaları okumak ve bilgi alışverişi yapmak çok değerli
-
Evet yine geldik buraya. Bu kadar umut edip olmayınca bir karamsarlık oluyor ama yapacak bir şey yok.
-
@MrtGnr, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bu arada şunu da dile getirmek istiyorum. İyi ki yeşilkartforum var. İyi ki sizler varsınız arkadaşlar. Bu hayal kırıklığının kavurucu etkisi ancak paylaştıkça azalıyor.
kesinlikle katılıyorum iyi ki forum var iyiki varsınız arkadaşlar tek başına çekilmezdi bu acı:folded_hands_medium-light_skin_tone:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum