Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• @enemy o kim ya süreç hakkında bilgim yok sudan çıkmış balık gibi hissediyorum şu aşamadan sonra 😃

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@dytmelek sorun noktamız şu J1 ile amerikaya gitmek için iş başvurusunda bulunduk ve onay aldık. Ağustos 1de J1 vizesi için konsoloslukta görüşmemiz var fakat aracı firma bize yeni evli olarak J1 vize mülakatına girmeniz vize esnasında sorun yaratabilir bu yüzden evliliği yapmadan vizenizi alalım dediği için resmi nikah gerçekleşmedi henüz.Bu konuda şu anda ne yapacağımızı bilemiyoruz avukatla görüşmek için 2-3 farklı avukata mail attık ama haftasonu olduğu için byük ihtimalle pazartesi günü anca dönüş sağlarlar

edit: teşekkür etmeyi unutmuşum kusura bakmayın çok teşekkürler iyi dileğiniz için

Anladım teknik bir konuymuş, umarım sıkıntısız çözersiniz bu durumu. Tekrardan tebrikler 🎉

• Yok abi yok senin benim gibi lotodan yıllarca hiç bir şey kazanamayan biri green card lotosunu mu kazanacak?

• [beyler allahını seven yardım etsin şu sorunu alıyorum ds-260 doldururken neden kaynaklanıyor bütün her şeyi doğru yazdımissue.PNG

• Çıkan herkese tebrik ederim, 2017 den beri başvurdum bu sene 28bin CN ile çıktı, forumdaki geçmiş listelerden anladığım kadarıyla 28bin için şans baya az. Bu konuda yorumunuz var mı?

• HNBS 2 adet

• @AYSY33 22 bin de çok teşekkür ederim.Siz de dua etmiştiniz bana 🥰

• @hdemircanusa Cok tesekkur ederim allah razi olsun içime doğdu o gün yazdim gercektem sağlam totemmiş 🙂

• beyler Your request cannot be processed at this time. sorunu alıyorum DS-260 doldururken sebebi ne olabilir lütfen yardım edin

• Allah kahretsin ya kaldık 1 sene bu ülkede

• ⭐⭐

@Hokkabaz36 Allah sizden de razı olsun , şimdiden yeni hayatınızda BAŞARILAR

• ⭐⭐

@nightking, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@willhelm abi ben bir sıralama olduğunu düşünüyorum. Çünkü 2019 dan beri bu sitede karşılaştığım hep genç, ilk başvuru ve Amerika’ya bir şekilde gitmiş olanlara (Workandtravel vb.) çıkma ihtimali yüksek. Özellikle Workandtravel la gidenlere ya da Amerika’ya başka yollarla gidip oradan başvuranlara %90 çıkıyor. Belirli oranı aştıktan sonra kalan kontenjan nasip kısmet 🙂 Hepimizin hakkında hayırlısı.

Ben work & travel yaptım ve artık 5 mi oldu 6 mı oldu başvuruyorum hatta eşime de başvuruyorum x2 şans ama hala çıkmadı 😃

Yani öyle bir şey yok maalesef.

• Benim neyime Green Card 😁

• Has not been selected. Yazıyor hatta yanlışlık olmuştur diye 5 kez baktim. Yinede değişmedi çıkanlara yeni hayatlarında başarılar.

• Has not been selected,daha yeni kendime geldim bı dışarıda yürüdüm discordda diğer forum üyeleri ile birlikte bakmak az da olsa sakinlestirdi beni

• DS-260 forumunu ne zaman doldurmam gerekli acaba, şu anda olmuyor sanırım.

• Arkadaşlar sizlere yılların verdiği tecrübemden bir şey söyleyeyim. Çevremde şu geçen yıllar içerisinde 3 yakın tanıdığıma çıktı. 3 üde korktular ve gitmediler. Çok isteyen 3-5 yakınım var onlarda benim gibi 10 yıllrdır başvuruyor çıkmıyor. Greencard çekilişine fazla bel bağlamayın. Yasal başka yollarda şansınızı deneyin. Bu bi piyango ve en son çareniz olsun. Yasal bir sürü yol var…

• Arkadaşlar Green Card çekilişini kazandım ancak ds260 formunu doldururken case number ve conf. number'ı girdikten sonra "Your request cannot be processed at this time." hatası aldım. Sayfayı yeniledim başka tarayıcıda açtım değişmedi. Sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

Bu arada @Hokkabaz36 ve @Emre-Kurtulmuş başta olmak üzere kazanan arkadaşları tebrik ederim. Umarım sıkınmtızı bir süreç geçirir ve vizenizi çabucak alırsınız. 😊

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k