DV2024 Sohbet Odası
-
Beklediğimiz son oda olsun abilerim ablalarım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@Ping-PONG valla ben daha bakmadım yarın bakıcam. O kadar çıkmadığına eminim ki, sabah kurs vardı sonrada akşama kadar işim vardı dışarıdaydım akşam geldim eve. Unutmuşum bile bugün açıklandığını 😂😂😂
-
İbrahimasar bey sizin sonucunuz ne oldu merak ettim. İnşallah çıkmıştır.. 🧿🙏🍀
-
@Ping-PONG benim görebildiğim kadarı ile yok
-
Oy oy oy yeni konu açılmış da 7 sayfa bile olmuş 😅 Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, pes etmek yok her sene başvurmaya devam edelim. Ama bu sefer sadece çekilişe bağlı kalmak istemiyoruz diğer yöntemleri de deneyeceğiz. Yarın hemen eşimle B1/B2 vizesi başvurusu yapalım diyoruz. DV2024 için şimdiden boş şanslar hepimize 🙏🏻
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@OrlandoGücü burada mısın yoksa geçtin mi Telegram'a :) :)
Onun da olmadı diye biliyorum maalesef
-
Hokkabaza çıkmış kına ggecesinde cn 4 binlerde @Ping-PONG
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hokkabaza çıkmış kına ggecesinde cn 4 binlerde @Ping-PONG
Evet ya çok sevindim herkesi düğüne çağırmıştı 😂😂
-
başvurumu yaptım ancak başvuru numaramı ve hangi mail ile başvurduğumu hatırlamıyorum
bu konu da maili unuttuktan sonra yönlendirebilecek en ufak bir makale bile bulamadım
bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen. -
E2 ci arkadaşlar, 1 yıl daha beklenmez artık bu ortamda, daha sert ve daha hızlı adımları atma vaktidir
-
Buraya da geldik sonumuz yine Has Not olmaması dileğiyle :)
-
Gördüğüm kadarıyla başvurup kenara çekilip başvurduğunu unutan kişilere çıkmış. Bende başvuracağım sonra sonuç açıklanana kadar olmayacağım ortamda
-
Çok üzüldüm tarif edemem.
Ben dahil 6 kişiye daha çıkmadı.. Çıkana kadar denemeyi düşünüyorum ama sadece ekim ve mayıs ayında hatırlamak istiyorum çekilişi elimden geldiğince. Bütün hayallerim yıkıldı, bir süre nasıl toplarım kendi bilmiyorum. Umarım kıymetini bilene çıkmıştır ne diyim..
Kazanmadığım sürece foruma dönmek istemiyorum açıkcası. Çok iyi arkadaşlar var forumda, sohbetiniz daim olsun. -
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
E2 ci arkadaşlar, 1 yıl daha beklenmez artık bu ortamda, daha sert ve daha hızlı adımları atma vaktidir
Turist vizesini alırsak hemen icraate başlayacağız. @denizci10 Orçun beyin dediği gibi taktik maktik yok, Bam bam bam 😅
-
@dytmelek inş alırsınız vizeyi. Bizde vizede var ancak maddi olarak ne kadar gerekli napabiliriz diye düşünüyoruz. 100 k dolarlardan bahsediyo izlediğim videolar sizin bilginiz nedir acaba
-
Usta bizim hayalleri siyah poşete koy, belki ilk defa başvuruyorum diye kesin gözüyle bakıyordum yüzüme tokat gibi vuran "Has not been selected" yazısı çok kötü oldu. 10 yılllık pasaport çıkartmıştım denemeye devam gerçi pasaport zorunluluğu da kalktı bu da çok kötü oldu umarım bir an önce tekrar gelir. Allah hepimize sabır versin biraz buralarda olamam belki selametle.
-
Yerimizi alalım
-
2023 hayal oldu . Umutla 2024
-
Yine başaramadık yerimizi ayırtalım dv2024
-
DV-2024 için bir koltukta ben alabilir miyim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum