DV2023 Sohbet Odası
-
@Rhonster muhtemelen haklısınız ama bir dahakine en yakışıklı fotoğrafımla başvuracağım. :)
-
HAS NOT BEEN SELECTED again and again....
-
@guluguluvakvak, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar, Kız kardeşime çıktı. 2023EU00002xxx bu sizde iyi bir sonuç mu.? Pandemi koşullarını göz önüne alırsak, ne zaman a giriş yapabilir.? Teşekkürler
Case number çok düşük bu harika hemen mülakata çağırırlar kardeşini.
-
Usta bizim hayalleri siyah poşete koy...
ilk başvurumda has not been selected. kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, bizim ana tayfadan ses yok yine kazanan cikmadi -
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
3 kişi başvurduk çıkmadı. Çıkanları tebrik ederim bu başlıktan ayrılıyorum diğer odada görüşürüz :(
Birisi için tahminde bulunmuştunuz ama sonuçlar açıklanınca söyleyeceğim demiştiniz. O kişi kimdi ve çıktı mı :)
Bendim o ama bana da çıkmadı @ahsenaydgdu vazgeçme belki seneye çıkacak ama bu sene gördün😀
Bide @halit-gedik var bakalım birini tutturamadık halit beyler naptı acaba
-
Merhaba, şanslıyım ilk başvurumda seçildim. Case numberımın sonu 3xxxx çağırılır mıyım?
DS260 formunu doldururken greencard teslimi için istenen usa posta adresi kısmında kaldım yardımcı olabilir misin? -
-
@ugurksknbck @justozkan size çıktı mı? Birinize uçak olan amca amerikada sanıyordu merak ettim
-
@Emre-Kurtulmuş hayırlı olsun, cok sevindim. Karısıklık durumuyla ilgili buradan da destek alabilirainiz. 🙏🍀⭐🧿
-
-
@dytmelek doldurdum içiyorum emannnn dünyanın sonu değil ya ya bi dakka yoksa sonu mu 😮
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@FreeMen, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@cyilmaz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
CASE 2023EU00006XXX
Allahım sana geliyorum..
İşte bu 💪🏻 😅
Sana çıktı mı?
Daha bakamadım, siz kontrol edebildiniz mi?
Ben ettim ya. Çıkmadı bana.
:( :( :( :(
Benim yine alternatifim var ya. Avrupaya taşınıyorum ama bana bile koydu. Tek isteği ülkeden gitmek olup da gidemeyenlerin halini düşünemiyorum. Sohbettede zaten 10 kişiden 9'u çocuklarım için diyordu. Allah sabır versin herkese. Çekiliş deniyor ama katliam gibi resmen.
Yukarıda seni etiketlediğim mesajımı oku daha çok üzülürsün cidden.
-
Bu ileti silindi! -
Bu sene olmadı. Kazananlara yeni hayatlarında çokça başarılar. Yolları açık olsun.
-
@Erkand kardeşim birşey itiraf edeyim bu foruma üye olup bu başlığa ilk geldiğim gün sana karşı içimden çıkacak kazanacak hissi vardı bu mesajını görene kadar da böyle hissediyordum olmadı maalesef bu sene nasip değilmiş moral bozmak yok yolumuza inançla devam ediyoruz...
-
garibin yüzü gülürmü AQ
HAS NOT BEEN SELECTED😭😭😭😭😭 -
@GümüşYaka, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar, daha önceki yıllarda kazanan arkadaşların doldurduğu dv tablolarına göre hazırlanmış çıkış sıralaması;

DV2019 tablosu: https://bit.ly/2L0H2pM
DV2020 tablosu: https://bit.ly/2V0zMOz
DV2021 tablosu: https://bit.ly/3csLtWZ
DV2022 tablosu: https://bit.ly/3ep3byMÇekilişte çıkan arkadaşları tebrik ederim.Çıkmayan arkadaşlarım üzülmesin, herşeyde bir hayır vardır.
Şöyle bir istatistik var.İnsanların büyük bir kısmı ilk 5 başvurunun sonucunda muhtemelen kendilerine farklı bir yol çiziyor.İlk günkü istek ve arzuyla hedef DV2024, sağlıcakla kalın.:raising_hands:
-
Bakanlar nasıl bakıyor hala girilmiyor
-
garibin yüzü gülürmü AQ
HAS NOT BEEN SELECTED😭😭😭😭😭 -
@guluguluvakvak harika bir haber, hayırlı olsun. Düşük case number. Yanında aileden birileri destek için gider. Sonra da bir bakmışşınız hepiniz oradasınız.. 🙏⭐🧿
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum