DV2023 Sohbet Odası
-
@arbalet benim duam falan kabul olmaz da güzel dileklerde bulunuyorum tabi hep
-
@hadi-BE Süryani şarabı güzeldir
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ozz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Greencard'ı olur da kazanırsanız nasıl bir kutlama planladınız? :D
Kutlamaktan ziyade ben nasıl bir işten ayrılma gerçekleştireceğimin hayalini kuruyorum.
Kimseye GC kazandığımı söylemeyeceğim ancak; Öyle bir işten ayrılış mail i atacağım ki yıllarca adımı unutmayacaklar. 😂O mail nesilden nesile aktarılacak. İsmini dağlara kazıyacaklar 😂
(birazcık şımardım sanki ben 😂)
Yooo ben o kadar iddia lıyım ki 😂
-
@hadi-BE nasipte varsa 2 saat sonra kutlamadayız :)
-
facebook grubundaki sonuçlara nereden bakılacak diyen arkadaşın umursamazlığından istiyorum çok acil
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
facebook grubundaki sonuçlara nereden bakılacak diyen arkadaşın umursamazlığından istiyorum çok acil
keşke hayatı tınlama seviyem o arkadaş gibi olsa,bazıları başvurmuş geçmiş numarasını bilmiyor
-
Inanıyorum arkadaşlar 2 saat sonra eşime ve bana çıktı diyerek geleceğim...
-
@marpessa işte tam olarak orada aklımdaki şu soru "acaba hangimiz daha çok istiyoruz ?" diyecek birşey bulamıyorum.
-
@Cycraft evet bir de öyleleri var
-
Umarım yumruğu çakıp laptop ı kırmam 🙃
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Cycraft evet bir de öyleleri var
inşallah isteyene çıkar ne diyeyim onlar çok umursamıyor genellikle çıkıyor biz ekimden beri gün sayıyoruz da hayırlısı
-
@sameat her şeyim hazır çıksa ve vize verseler saniyesinde ülkeyi terk edecek konumdayım işte bu yüzden bana çıkmaz evren tc simülasyonunda kalmamı istiyor olabilir
-
@mustf201 ikimize de çıkması yok mu :))
-
Bugüne kadar hep heyecanlandım bana çıkacakmış gibi ama şuan hiç heyecan ve stres yok size de oluyor mu
-
@Ping-PONG çıksın da olan laptopa olsun :D
-
@marpessa haha :face_with_tears_of_joy: kesinlikle aynı durumda ve düşüncedeyiz!
-
@Crips, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugüne kadar hep heyecanlandım bana çıkacakmış gibi ama şuan hiç heyecan ve stres yok size de oluyor mu
içim kıpır kıpır... sebebini bilmiyorum tarifi yok
-
Arkadaşlar inşallah Avrupadan çok fazla başvuru yapılmaz da biz Türklere bu sene daha fazla sayıda çıkar.
-
@Crips şunu okuyunca nabzım 80 e düştü tekrar gerçek hayata geri döndüm teşekkür ederim
-
@hadi-BE gel ikram edim :D uçakla 1.5 2 saate yanımdasın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum