DV2023 Sohbet Odası
-
@Zelene canım benim. Çok masumlar yaa. Onlar için uğraşıyoruz inşallah çıkar
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
SON 3 SAAT
Ben enter a anneme bastırmayı düşünüyordum. Çocuk gibi temiz kalpli enteresan bir insandır. O kadar ki çıkmazsa dertlenir hasta olur. 😂 o yüzden vazgeçtim.

Tam olarak durum budur 😂
-
@celica vakti gelmedi :D
-
Şimdiden imzamı düzenlemeye başlasam mı acaba :))
-
Umarım bu sefer olur ve belki de hayatımın en mutlu bekleyişi içerisine girerim. Dün gece rüyamda Amerika'da olduğumu gördüm. Belki de bu bir mesajdı, kim bilir :)
-
@Şahan-Küçükbingöl, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sana çıkar bence ya. O kadar lütfen yazmışsın.
-
@Şahan-Küçükbingöl, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Has not been selected dv lottery -2022
Has not been selected dv lottery -2023
I hope 2024 😂 -
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG :) :thumbs_up: siz sanirim sadece yildizli uyeleri dikkate aliyorsunuz :) ben tum uyeleri...
-
@uzaysan ahaha evet sanırım bu kazanmamı sağlayacak
-
@Ping-PONG hayırr demeyelim öyle
-
Heyecan var mi son saatler ?
-
@İsveçCadısı, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ulan çıksa dert çıkmasa ayrı dert oldu şimdi ağlicam ya.
Dediğim gibi yaparsın dert etme. Yeter ki çıksın! Sonucu görene kadar üzme kendini. Olumlu olursa da sonuna kadar sevin/eğlen. Mutlaka çözersin 😉
İnşallah dostum yaa.
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG :) :thumbs_up: siz sanirim sadece yildizli uyeleri dikkate aliyorsunuz :) ben tum uyeleri...
Yok o öyle değil de 🤪
Sohbet odalarının gediklileri olmuş bir topluluk var.
Aramızdan kaç kişiyi talihliler sayfasına uğurladık onu hesaplıyoruz. 🙃
Ama dikkat ettimde yazdığınız talihlilerin çoğunu Dv2022 sohbet odasından hatırlıyorum.
Sadece ben de pek iz bırakamamışlar sanırım 😂 -
@crazycells sizi ekşi sözlükte de gördüm bugün yani aynı nick doğru mudur?
-
Geleneği gerçekleştirmek için dakika başı 7 mesaj a ihtiyacımız var arkadaşlar. Tükendi mi sorularınız? 😂
Bende hiç şans yok. Tüm paramı aileme verdim acil ihtiyaçları olduğu için şimdi param kalmadı. İşe giricem kredi vs çekmeye çalışacağım bakalım. İş bulursam paranın önemi kalıyor mu ne kadar olduğuna bakalar mı? Hemen iş bulmaya bakmalıyım çıktığı takdirde.
3-5 bin dolarlık x bankasından kredi çek maaş hesabının oldupu bankaya hemen elden ytır. Bir de senin için bu iyiliği yapacak birinden arabasını senin üstüne yapmasını iste. Vize den sonra devredersin.
Halledersin merak etme. Yeter ki çıksın!Akrabalardan hiç hayır gelmez hocam. Hemen iş bulacağım yeniden bankaya atıp kredi çekmeyi deneyeceğim. En önemlisi orada iş bulursam parama fazla bakmayacaklarını düşünüyorum bakalım.
Biraz peşinat yaprsın sonra x bankasından oto kredisi çekip araç alırsın. Dökümü de maaş hesabı olan banka dan gösterirsin. 😉 çıkmadan bu kadar takılma bence kendini yok yere üzüyorsun.
Kredi skorum da kötü vereceklerini hiç sanmıyorum da bakalım ne olacak. Bir kaç ay yatırıp çekmeyi deneyeceğim.
-
Dediğim gibi yaparsın dert etme. Yeter ki çıksın! Sonucu görene kadar üzme kendini. Olumlu olursa da sonuna kadar sevin/eğlen. Mutlaka çözersin 😉
İnşallah dostum yaa.
Geçenlerde çıkarsa esnaf kredisi çekeceğim diyen vardı. Parası hazır olanların sayısı senin gibi olanların sayısında daha az. Herkes çıksın da bir yolunu buluruz diye düşünüyor.
-
İnşallah dostum yaa.
Geçenlerde çıkarsa esnaf kredisi çekeceğim diyen vardı. Parası hazır olanların sayısı senin gibi olanların sayısında daha az. Herkes çıksın da bir yolunu buluruz diye düşünüyor.
Evet haklısınız. Ben önceden ayarlamıştım işte gitti oda.
-
Durun heyecan yaptım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum