DV2023 Sohbet Odası
-
Lütfen çıkan tekrar tekrar bakmasın sayfaya yüklenmeyin
-
@DreamXC55, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar... onay numarasının olduğu sayfada katılımcı adı kısmında soyadım önde kayıt işlemleri sırasın da sayfanın türkeçeye dönmesi sırasında mı bir yanlışlık yaptım olması gereken o mu?
Olması gereken o.
-
Bu akşam mı açıklanıyordu :)
-
@EmreGdk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bu akşam mı açıklanıyordu :)
Evet, Türkiye saati ile 19:00
-
bakınn söylüyorum açık açık çıkan adamlara bakın bugün yarısı izmirli olacak ! bu komplo teorisi değil hep izmirlilere daha çok çıkıyor..
-
Hadi bakalım madem totem yapıyoruz. Saçma bile olsa hepsini tek tek cevaplamaya çalışalım🙃 Ne kadar sorunuz varsa yönlendirin, forumun gediklileri olarak cevaplayalım. 🙃
Like lamayı da unutmazsanız seviniriz 😂
-
Lutfen greencard cikanlar sevinclerini doya doya yasasinlar. Etraflarinda olmaz yapamazsin edemezsin diyen varsa hiiiiic dinlemesinler, morallerini bozmasinlar. Bol sans!
-
@Ping-PONG Merhaba :) Benim şu an en merak ettiğim şey şu. İnşallah kazandığımda başta Amerika'ya temelli gitmek yerine greencard alıp dönmek istiyoruz. 1 yıl sonra gitmek istiyoruz. Böyle bir şey mümkün mü acaba?
-
Neredeyse 4 saat kaldı. zamanı ileriye saramaz mıyız :)) çıkarsa ilk paylasanlardan olacağım.
-
@Ping-PONG Vizeyi aldıktan sonra ülkeye altı ay içerisinde giriş yapıp tekrar çıkarsam bir sonraki girişe kadar ki maksimum süre ne kadar?
-
@Ping-PONG Teşekkürler
-
#mutluluğakurşunsıkma
-
@Atlantis00 sanirim bir süre kalmak zorundasin diye biliyorum ama emin degilim
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG Merhaba :) Benim şu an en merak ettiğim şey şu. İnşallah kazandığımda başta Amerika'ya temelli gitmek yerine greencard alıp dönmek istiyoruz. 1 yıl sonra gitmek istiyoruz. Böyle bir şey mümkün mü acaba?
İlk aşamayı 1 yıla çıkarabilirsiniz. Vizeniz basıldıktan sonra sağlık muayenizin son tarihine yakın bir aralıkta giderseniz 6 ay kadar burada zaman geçimiş olursunuz. 1 kaç gün içinde işlemlerinizi başlatıp geri döndüğünüzde tekrar dönmek için bir 6 ayınız daha olur. Bu şekilde 1 seneyi burada geçirmiş olursunuz ancak; bunun dışına çıkmanızı tavsiye etmiyorlar. Sorun yaşayabilirsiniz. 2. Bir dönüş problem yaratabilir.
Veya ilk gidişinizde 2-3 ayı orada geçirmeyi göze alarak (bekleme süreci) re entry permit e başvurup 2 sene izin alabilirsiniz eğer geçerli bir sebebiniz varsa.
-
Zaman geçmiyor ki 😏
-
1000 ileti olursa forumdan 1000 kisiye cikiyormus :shushing_face:
iyi bir hikaye :) :
https://eksisozluk.com/entry/137131728 -
Eyy ahali. Unutmayınız ki çekilişin 8 Mayıs yani yarın açıklanma ihtimali de var unutmayınız 🧐
-
@Ping-PONG 2 sene izin veriyorlar mıymış? Ben 2 kere 1 yıl izin alabiliyoruz diye biliyordum.
-
@efes22 Durum vahim :)
-
@metehanunr kazanın onlara gerek kalmaz.yardımcı olacak insanlar var forumda
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum