DV2023 Sohbet Odası
-
Yıllardır başvuruyorum. Bu sene çok farklı bir heyecan var içimde birazda hüzün.. İnşallah imzaya yeni bir yıl daha eklemeyiz. Keşke buradaki tüm bireylere çıksa.. hayırlısı diyelim. Akşamı büyük bir umutla beklemekteyim.
-
@sonar bu iletim hariç 1438 ileti daha girilirse 1000 sayfaya ulaşacağız :)
-
Son 5.30 saat
Ben bir şeye inandım hep ben yardım edersem karşılığını alırım,biri bana yardım ederse ben de başkasına yardım edeceğim
@crazycells hocam bana gerek Facebook gerek buradan çok değerli bilgiler aktardı ve ben bu bilgileri rahat 40 50 kişiye aktardım ve elimden geldiğince yardımcı oldum,2. Dediğimi hakkıyla yaptığımı dusunuyorum umarım bugün 1. Dediğim gerceklesir -
Topladım tüm valizi, hayallerimi de koydum, sarı bezi bile koydum. Hayde gidiyoz bu gece 🎉🎉🎉

-
Dv Lottery çekilşine katılanlara bol sans dilerim. Biz kardes kategorisinden konslosluk randevusu bekledigimizden kimsenin şansını azaltmamak için basvurmadık
-
Hadi bakalım. Sonuçların açıklanmasını bekliyoruz. İlk başvurum benimde içimde farklı bir his var. Bakalım saat 19.00 da ne ile karşılaşacağız.
-
Bu ileti silindi! -
Şimdiden herkese bol şanslar arkadaşlar
-
Totem olması sebebiyle yarın bakacağız sonuçlara, tüm katılan gerçekten gitmek isteyen herkese şimdiden hayırlı olsun.
-
Herkese merhaba .Uzun zamandır keyifle takip ediyorum bugün üye oldum.İlk basvurumuz. Umarım gidebilecek herkesin yüzü güler bugün. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kızımın pasaport süresi doldu inşallah bize çıkarsa formu yollamadan önce yeni pasaport a basvurursak geç kalmış olur muyuz? Bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim?
-
@Cuce-Ejderha, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba. Geçmişteki adreslere 1 yıldan az süre kaldığım yerleri (10-11 ay gibi) yazmak zorunda mıyım veya yazmasam nasıl bir sorun olur? Bir de kızlık soyadını Türkçe karakterler ile mi yazmalıyım?
Bilen yanıtlayabilir mi lütfen?
-
Bu ileti silindi! -
@Cuce-Ejderha Türkçe karakter kullanmayacaksınız diye biliyorum fakat tam emin değilim.
-
üç senedir bu forumda olan birisiyim.. üçüncü başvurum zaten de.. ilk kez başvuran arkadaşlar, heyecanınızı anlıyorum, ben bile heyecanlıyım ama çoğu kişiye çıkmayacak her sene olduğu gibi, çok kendinizi kaptırıp, hayal kırıklığına uğramanızı istemem.
haberiniz olsun.
-
@yeninesiladam akşam birkaç bin kişi görecen merak etme :=)
-
@SerkanB, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Totem olması sebebiyle yarın bakacağız sonuçlara, tüm katılan gerçekten gitmek isteyen herkese şimdiden hayırlı olsun.
Benim aklımda 8 mayısta açıklanacak diye kalmıştı. O yüzden yarın mı baksam bu gün mü baksam kararsız kaldım. Ama bu heyecan ile uyuyabileceğimi sanmıyorum. Bu gün bakarsam da direk saat 19:00 olduğu gibi bakmaya çalışmayacağım. Site çöküyor, boşuna uğraşmış oluyoruz. Belki 00:01'de bakabilirim.
-
@Don-t-Worry-Be-Happy Teşekkür ederim. Doğru diyorsunuz destek olmak lazım birbirimize
-
@Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corleone93, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Başvuruları yaptık :) Mayıs'a kadar bekleme zamanı...

İnşallah (öylesine)başvuranlara değil çok isteyerek başvuranlara çıkar
Şu konuşmalar zamanın su gibi geçtiğinin kanıtı,umarım green cardi kazaniriz da mülakata kadar da bu hızla geçer
-
@Hyller sari bez olmadan olmaz🤣🤣
-
Bugün biraz keyifsiz bir gün benim için herhalde içime doğuyor olmayacağı her şeyiyle hazır tüm dileyenlere çıkar umarım🍀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum