DV2023 Sohbet Odası
-
akşam discord gorubu olucakmı bilem varmı
-
-
@Rhonster bak bak bana söyleyene bak 😃 ben hep buralardayım da yazıp çizmiyorum diyelim.. hoş iş yoğunluğu da çok saçma sapan seviyeye geldi bazen forumu bir açıyorum 99+ yazıyor okunmamış konu kısmında.. 😃 sende de durum farklı değil gibi..
-
@hdemircanusa olur mu olur, kimsede artık tuhaf karşılamaz...
-
@Onurgunday işin bitince buradan gidiyorsun neden burada ne eksik bir şey var ki discord bulacaksın.
-
geçen sene yapıldı o yüzden yazdım bişey bulmak için değil muhabbet
-
@ahsenaydgdu çok dertli olduğum konular bunlar çooook...:downcast_face_with_sweat: :downcast_face_with_sweat:
-
@Onurgunday burada ki insanlar muhabbet etmeyi bilmiyor mu bence daha fazla cevap yazma batıyorsun
-
sen neden gerginsin sorun ne
-
yalan birşeymi yazdın ne oldu ki
-
@Cycraft sonunda o gun geldi :D
-
Eğer çıkarsa ki inşallah çıkar ds-260 formu için çok başınızı ağrıtacağım 🙃 pek anlamadım o formu 😒
-
herkeze bol şans akşama görüşmek üzerea
-
@yeninesiladam, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Eğer çıkarsa ki inşallah çıkar ds-260 formu için çok başınızı ağrıtacağım 🙃 pek anlamadım o formu 😒
Formun Türkçe linkleri sabah akşam dolanıyor buralarda onu indirseniz işinize yarar
-
@Onurgunday sorun şudur buradaki her bir insana kişi değil aile bireyi diyoruz fakat dışarıdan gelip işini görüp ondan sonra çekip gidenlere basamak gibi kullananlara karşıyım. 2 yıldır bu foruma üyesin sen neden hep dışarıda kaldın gelip yardım edeceğin muhakkak bir olay yada sohbet olmuştur. Neden yardımcı olmuyorsunuz
-
@yeninesiladam hemen aşağıdaki linkten indirebilirsin. Eğer cep telefonundan giriyorsan da tek tek linkler var.
https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing
bu link hem yazılı hem de video olarak anlatıyor. Boş DS260 var rahat rahat doldurup hazır dursun diye paylaştık.
-
@birisi ozaman şu reelsle kendimize gelelim haydi eller havaya 🎊🎊
https://www.instagram.com/reel/CQZUY6LJAaO/?igshid=YmMyMTA2M2Y= -
@hayallerabd aynen ya üstüne birde mobingle uğraşıyorum.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hayallerabd aynen ya üstüne birde mobingle uğraşıyorum.
Dava açabilirsiniz. Son yıllarda mobbing konusu fazla gündem olduğu için önem vermeye başladılar.
-
@mikael uğraşacak halim yok zaten gidiyorum önce çok üst düzey bir mobing değil ama yine de can sıkıyor işte. takmıyorum artık neyse ki kıdemlilerim yanımda duruyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum