DV2023 Sohbet Odası
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@blacksah, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugün hatırladım. Eşim ve bende başvurmuştuk. Ne çabuk geçmiş zaman. İyi şanslar herkese...
😂😂 Başvurduğunu unutan o kadar çok kişiye çıkmış ki, bu açıdan şanslı olabilirsiniz 😬
Yarın bende aaaaa unutmuşum yazayım 🤣
Bugün arkadaşımla konuştuk hem erkek kardeşi hem başka bir arkadaşı başvurmuş, ne zaman açıklanacağını bile bilmiyorlarmış😅 Nasıl olur ya dedim bir resmen kasımdan beri gün sayıyoruz😅 Biz mi çok heyecanlıyız onlar mı çok relax bilemedim 😂 Bakalım kovalamak mı daha iyi yoksa unutup beklemek mi yarın öğreneceğiz. Gerçi çıkmasa bile ben bu heyecanla bekleme işini çok seviyorum hiç pişman değilim 😀
-
@RaVeNx, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
çıkarsa net bırakacağım sigarayı hadi güldür bakalım yüzümüzü gc
Al benden de okadar
Çıkarsa ben elon muskun kullandığından içmeye başlayacağım dermişim 😝😝
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@RaVeNx, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
çıkarsa net bırakacağım sigarayı hadi güldür bakalım yüzümüzü gc
Al benden de okadar
Çıkarsa ben elon muskun kullandığından içmeye başlayacağım dermişim 😝😝
Oh oh ondan sonra maaacera dolu ameerikaa ameerikaa 😂
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG o değilde kendi abazalarımızla başa çıkamıyorduk şimdi ne kadar civar ülkelerde ne kadar abaza varsa onlarda bize geldi. kadınlara çok üzülüyorum, gerçi erkekler olarak bizde kendimize dikkat etsek iyi olacak
Ona abaza demeyelim de asıl sorun şu ki; Gelenlerin 99% ı kadını madde olarak görüyor. Türk’ lerin ki tacizin sınırlarındaydı ama gelenlerinki maddesel bir yaklaşım. Açıkça söyleyeyim. Ben feminist kadını hiç sevmem ama bu tiplerden nefret ediyorum. Kadınları, kadınlık çizgilerinden çıkardıkları için ekstra iğreniyorum.
Arkadaşın da dediği gibi ortam çok gergin Fuat 🙃
Geçen yazmıştım daha. Bırak kadın erkek ilişkisini/arkadaşlığı çocukları sevemez olduk bunların yüzünden. Neyse bu konudan acilençıkmazsak eğer birazdan kadınlar tarafından bu konunun içine gönülebiliriz. Usul usul dağılalım. 😂bence de dağıl :face_with_tears_of_joy:
Bağırma bacak kadar çocuğa 😂
-
İlk defa bu kadar çok kişi çevrimiçi görüyorum :) herkese bol şans
-
@dytmelek Al benden de o kadar. En olmadı "Ben kazanmayı değil, kazanma ihtimalini sevdim" derim çıkmazsa. Ama çıksın yaa. Amin :folded_hands:
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
DJango you must face another day!
Ahh Django.
Bir Too Old To Die Young gider şimdi.Özellikle Texas'a gidecek olan kovboylara gelsin :)
-
İnşallah çıkar, çıkarsa youtube kanalı açıp süreci paylaşıcam arkadaşlar. Hiç bi bilgim yok. Süreçte Başıma ne gelirse spontane ekleyeceğim.
-
@Furkan-Aydın, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İnşallah çıkar, çıkarsa youtube kanalı açıp süreci paylaşıcam arkadaşlar. Hiç bi bilgim yok. Süreçte Başıma ne gelirse spontane ekleyeceğim.
Buraya yazıyorum sözüm olsun çıkarsa hayalim bende youtube kanalı açıcam ama sadece amerikaya ilk giriş videomu greencard zarfını açtığım anı sim kart aldığım anı banka hesabı açtığım anı çekicem daha da bişey çekmicem böyle videolar nadir var
-
2022 talihlisi olarak sizlere şans getirmek için aranıza katılayım bari, safları sıklaştıralım lütfen!
-
Sayfalara yetişemiyorum kaçırmıyım diye ben okuyana kadar öncekileri yeniler ekleniyor😂 heyecan basmış forum u komple
-
Heyecan doruktaa😀😀 ama yine birçoğumuza çıkmayacak gibii
-
Kaderimiz kentucky'de bir bilgisayarın işlemcisine bağlı.. seçerse seçilecem 😂
-
@berke1998, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
2022 talihlisi olarak sizlere şans getirmek için aranıza katılayım bari, safları sıklaştıralım lütfen!
Hoşgeldin seçilmiş kişi ☀️
-
Selamın aleyküm arkadaşlar. Ds260 formuna yazmak için adres,ad,soyad,telefon numarasını nasıl halledebilirim? Tanıdığım kimse yok ABD de .
-
Dayanamadım oğluma pasaport randevusu aldım duruma göre yarın alırım diyordum kreşe gidiyor öğrenci belgesi alıp sadece defter ücretiyle çözeceğiz sanırım neyse bulunsun kıyıda süreç uzamasın
-
Arkadaşlar son saatler, iyi dilek ve dua ile herkes hakkında hayırlısı olur inşallah. Eminin ki, buradaki herkes, bende dahil büyük umutlar içindedir, ister çıksın ister çıkmasın, hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
-
Ben de başvurduğumu unutmuşum ya, yarın mı açıklanıyor şimdi bu kart sonuçları?
Ben de deneyeyim yani nolmuş 😂
-
@Erkand Hoş bulduk, var mı heyecan?
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@berke1998, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hoşgeldin seçilmiş kişi ☀️
Biraz var. hazırladım kendimi kötü sona
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum