DV2023 Sohbet Odası
-
Şimdiden green card çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Çıkmayan arkadaşlarda kendini çok üzmesin. Demek ki zamanı değildir. İyi geceler dilerim.
-
@halit-gedik kazanırsanız, kazandığınız sayfada sizi yönlendirecek yönergeler olacak...
-
@Gökhan-A, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü geçtiğimiz ayın 25'in de aileme pasaport başvurusu yaptım hatta dün nvi destek hattına da yazdım Twitter üzerinden ilgili birime iletildi cevabı verdiler ama çok yoğunlarmış sabırla beklememizi söylediler olası bir ds260'a yetişse bari
Tivit attiysaniz muhtemelen önümüzdeki haftaiçi elinizde olur. Ben de başvuru için çok bekledim sonra tivit attım 4 günde elimde oldu.
-
@ahsenaydgdu Orlandogücü mensuplarına GC çıkacak... biz tüm ekibe ayırttık kartları.
haa olur da gözden kaçan bir şey olursa A1'den Z100'e ne var ne yok her yolu denicez.
E2 olur gibi :) -
İlk başvuruda birçok insan çıkacağına inanıyor ben hiç inanmıyorum galiba sorun bende :)
-
@SUAT-GUNAY bilemiyorum abi bana garip gelen ben pasaport başvurusu yaptığımda tam GreenCard başvuru zamanıydı hani sebep yoğunluksa asıl o zaman olur dedim cuma başvuru yaptım salı yada çarşamba pasaport geldi bekleyelim bakalım vardır bir hayır
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İlk başvuruda birçok insan çıkacağına inanıyor ben hiç inanmıyorum galiba sorun bende :)
Sizinkisi en güzeli, fazla beklenti insanı çok yoruyor. Her zaman umudu diri tutmaktan yanayım ama şu foruma girdim gireli her gün farklı eyalet seçiyorum. Bir gün meyhane açıyorum, bir gün kebapçı 🤭
Dilerim hiç inanmadığınız an gelir kapınızı çalar :))) -
@SUAT-GUNAY teşekkür ederim
-
@rupica görüşmeyi Twitter üzerinden yaptım dün sorun değil beklerim
-
@Gökhan-A, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@rupica görüşmeyi Twitter üzerinden yaptım dün sorun değil beklerim
Nereye yazıyoruz, bende yazayım hemen
-
@blacksah, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugün hatırladım. Eşim ve bende başvurmuştuk. Ne çabuk geçmiş zaman. İyi şanslar herkese...
tebrikler hayırlı olsun şimdiden :))
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG o değilde kendi abazalarımızla başa çıkamıyorduk şimdi ne kadar civar ülkelerde ne kadar abaza varsa onlarda bize geldi. kadınlara çok üzülüyorum, gerçi erkekler olarak bizde kendimize dikkat etsek iyi olacak
Ona abaza demeyelim de asıl sorun şu ki; Gelenlerin 99% ı kadını madde olarak görüyor. Türk’ lerin ki tacizin sınırlarındaydı ama gelenlerinki maddesel bir yaklaşım. Açıkça söyleyeyim. Ben feminist kadını hiç sevmem ama bu tiplerden nefret ediyorum. Kadınları, kadınlık çizgilerinden çıkardıkları için ekstra iğreniyorum.
Arkadaşın da dediği gibi ortam çok gergin Fuat 🙃
Geçen yazmıştım daha. Bırak kadın erkek ilişkisini/arkadaşlığı çocukları sevemez olduk bunların yüzünden. Neyse bu konudan acilençıkmazsak eğer birazdan kadınlar tarafından bu konunun içine gönülebiliriz. Usul usul dağılalım. 😂bence de dağıl :face_with_tears_of_joy:
-
-
Bugün hatırladım. Eşim ve bende başvurmuştuk. Ne çabuk geçmiş zaman. İyi şanslar herkese...
😂😂 Başvurduğunu unutan o kadar çok kişiye çıkmış ki, bu açıdan şanslı olabilirsiniz 😬
-
şarabım da bitmiş diğerini yarına saklayayım umarım keyif için olur yine
-
Birçok kişi imza kısmına 2023EUXXX2.. son 2si rakam olarak eklemiş benim Green card numaram saçma sapan 2023.. harflerden oluşuyor. EU falan yazmıyor, sıkıntı olmaz umarım.
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
😂😂 Başvurduğunu unutan o kdar çok kişiye çıkmış ki, bu açıdan analı olabilirsiniz 😬
Yarın bende aaaaa unutmuşum yazayım 🤣
-
@Salih-Halli İmzada ekli olan dosya numarasıdır. Green Card kazandığınızda size verilen sıra numarası gibi düşüne bilirisiniz
-
@Salih-Halli confirmation number mı?
-
@Salih-Halli, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Birçok kişi imza kısmına 2023EUXXX2.. son 2si rakam olarak eklemiş benim Green card numaram saçma sapan 2023.. harflerden oluşuyor. EU falan yazmıyor, sıkıntı olmaz umarım.
Başvuru da alınan confirmation number değil imzadaki kazanınca alınan case number
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum