DV2023 Sohbet Odası
-
@batuhannulusoyy bende aynı durumdayım önce form doldurup bir ay sonra falan da nikah, fakat formu düzenleme tarihinin mülakat tercihini etkilemesi kötüymüş
-
@vartorian elimde olsan inan sıramı verirdim sana 🙃🗽 Allah yardımcımız olsun🗽
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
ülke trajikomik yine düellolar falan havada uçuşuyor dışarıdan nasıl görünüyoruz acaba
Muhtemelen, komik.
-
Bu ileti silindi! -
@hadi-BE ülke koskoca bir endüstri meslek lisesi okul çıkışına döndü malesef
-
Insallah bu sene o senedir ve yarin yüzümüz güler
-
@ayvalik10 abi ben bu soruyu sordugumda daha once bana hemen evlen oyle ds260 doldur demistiniz...simdi kafam karisti...bizde acaba tek doldurup sonra mi actirma talebinde bulunsak?
-
@muratersoy amerikada ki gibi eyalet olmadığı için bu konuda o kadar hassas değiller. Bu konuda sıkıntı yaratmayın kabul ediyorlar. Büyük harfte olur.
-
@Koray283 bekar olarak DS260 gönder ondan sonra evlen evlendikten sonra ikinci kez DS260 açtırırsın. Sonuçta ekim ayına kadar çok vakit var.
-
@ayvalik10 Anlasildi cok tesekkurler....Once DS260....ardindan nikah....sonrasinda da KCC mail atip formu açtırmak...Anlasilsi...Cok tesekkurler...
-
@Esra-Siren bu kadar uzun varken senin mülakat tarihini etkilemez. Sonuçta sen maili atıyorsun 2-3 gün için de DS260 açılıyor. Bu kadar sıkıntı yaratmayın. Daha case numaran nedir sanki herkesin 00100 altında olacak. Bu konuda bu kadar stres olmayın
-
şu doğruysa gerçekten sinirleneceğim
https://eksisozluk.com/entry/137086688 -
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
şu doğruysa gerçekten sinirleneceğim
https://eksisozluk.com/entry/137086688Trol.
-
@marpessa Türkiye nin cennet olduğunu 5. başvuruda mı anlamış acaba ?
-
her konuda mizah yapip okuyanlari guldurmeye calisan maskot gibiler. artik biktirdilar
-
@ebaris86 bilemiyorum değişik bir arkadaş her kimse
-
başvurmak için Başvuran Degilde Kalbinden İsteyip Başvuran Arkadaşlara Çıkar İnşallah Hepimiz Heycanlıyız bir umutla bekliyoruz İnşallah Yarın Üzülen Degilde Sevinenlerden Oluruz 🙏🏻 herkeze Hayırlı Cumalar ❤️
-
@dytmelek kesinlikle.. bir gün bu forumdaki comunity gc kazandığında hep beraber centralpark'da mangal yapacağız demiştim. Farklı bir yer burası, hayata etkisi çok büyük :) :)
-
@gucarslan Teşekkür ederim. Çok önemli bir sorum daha var. Eşimin pasaport süresi 5 ay kaldı. Ben ds 260 doldurup eşimin şuanki pasaportu ekleyip göndermeli miyim, yoksa pasaport basımını bekleyip muhtemelen Haziran sonu gibi mi Ds 260 açtırıp ekletmeliyim? Ds 260 hızlı doldurmak önemli diye biliyorum. Ancak 5 aylık kalan pasaport süresi ile ds260 doldurulur mu bilmiyorum. Yunanistan 5 yıllık pasaport veriyor.
-
@celica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
her konuda mizah yapip okuyanlari guldurmeye calisan fesli maymun gibiler. artik biktirdilar
Genel olarak anlatmaya çalıştığınız şeye ben de katılıyorum ama şu Fesli Maymun tabiri biraz iğreti.
Duyguları birbirine karıştırmayalım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum