Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@burem, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İyi akşamlar herkese ds-260 formu be zaman doldurulacak acaba
@burem kimse cevaplamamış sanırım; https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx bu adresten dolduracaksınız. Yeşilkart Forum tarafından paylaşılmış bu video işinize yarayabilir, aşağıda yeni bir mesaj olarak atıyorum:
-
-
@asarpbulut, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@burem, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İyi akşamlar herkese ds-260 formu be zaman doldurulacak acaba
@burem kimse cevaplamamış sanırım; https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx bu adresten dolduracaksınız. Yeşilkart Forum tarafından paylaşılmış bu video işinize yarayabilir, aşağıda yeni bir mesaj olarak atıyorum:
ayrica DV2023 icin guncel kaynak ve basliklari yarin forumda yayimlayacagiz

-
@crazycells şimdiden kolaylıklar dilerim

-
İhtimal ne kadar düşük olursa olsun 1 gün sonra hayatımız tamamen değişebilir!!! İşte böyle düşüne düşüne uykularım kaçıyor sonra bir bakıyorum herkes online demek ki yalnız değilim

-
@asarpbulut teşekkür ederim ilginiz için
-
@denizergün seçileceğime inanıyorum ama içten içe de seçilmemiş gibi hissediyorum, çok garip bir duygu karmaşasına giriyor insan
-
vay be bir 7 ayı devirdik. yarın akşam açıklanacak. ya tam 19.00 da gireceğiz siteye ya da 8 mayısa sarkacak . herkese bol şans
-
@denizergün, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İhtimal ne kadar düşük olursa olsun 1 gün sonra hayatımız tamamen değişebilir!!! İşte böyle düşüne düşüne uykularım kaçıyor sonra bir bakıyorum herkes online demek ki yalnız değilim

Valla şimdi vurup kafayı yatacağım. Artık pireler mi uçuşur, bir yerler açıkta kalır da rüya mı görürüm bilmiyorum

-
@asarpbulut bende de aynısından var
duygu durum bozukluğu mu desem ne desem bilemedim yandı kafalar valla 
-
@hadi-BE o zaman GC pozitif olup Amerika'ya giriş yaptığınız rüyalar diliyorum size, hepimize

-
6 aydan eski bir fotoğrafımı kullanarak başvuru yapmak zorunda kaldığım için otomatik eleneceğimi düşünüyorum fakat bir yanımda halen inceden heyecanlanmıyor değil ya elemezlersede kazanırsam diye. bu şekilde beklemek mi daha kötü yoksa doğru doldurarak beklemek mi bilemedim
-
@Emre-Kurtulmuş 6 aydan fazla olduğunu nasıl anlarlar bilmiyorum ama geçmişte eski fotoğrafını yükleyip kazanıp giden olmuş. Fazla umutsuzluğa kapılmamak gerekir.
-
Umarım, yarın açıklanacak sonuçlar hak edenlere yeni bir sayfa açabilme fırsatı verir
Bir çok insan üzülecek bir çoğu sevinecek. Umarım siz o sevinenlerden olursunuz arkadaşlar. -
Her çekilişte ister istemez beklentiye giriyorum. Sanki bana çıkıcak da sadece açıklamalarını bekliyorum gibi. Çıkmayınca o hafta leş gibi geçiyor lwlwlw. Kafamdan atmam zor oluyor. Güzel Bi case numarasıyla kazandığımı görmek nasıl hissettirirdi merak ediyorum cidden

-
Merhaba arkadaşlar ds-260 formu ile ilgili bir sorum olacaktı, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Kazanmamız halinde ds-260 formunu doldururken personal information 2 kısmındaki pasaport kısmına pasaport bilgilerimizi girmemizi istiyor. Bu kısımda ABD'ye yolculuk esnasında kullanacağınız pasaport bilgilerimizi girmemiz isteniyor. Benim sorum ise şu;
Pasaportumun geçerlilik süresi 29 ekim 2022de son buluyor. Olur da bana çıkarsa pasaport kısmında ne yapmam gerekir? Eğer bu pasaportun bilgilerini girersem ve mülakat+işlem+gidiş süresini göz önüne alırsak ABD'ye gideceğim vakte kadar bu pasaportumun geçerlilik süresi dolabilir.
Bir diğer sorum ise şu; bizden askerlik durumumuzun belgesi isteniyor ve benim askerlik durumum yüksek lisans sebebiyle ağustos-eylül gibi değişecek. Bu konuda ne gibi bir aksiyon almam gerekli? Şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim.
-
@dilmel o dönemde askerde olduğum için yeni fotoğraf çekemedim ve bir önceki başvurudaki fotoğrafımı kullandırmak zorunda kaldım benim yerime başvuru yapan kişiye. bende daha önce eski fotoğrafla başvuran ve kazanan var denildiğini gördüğüm için forumda bir derece ümitliyim
-
Hıdırellez Gecesi güzel temenni ve dilekleri diledikten sonra hemen uyuyayım ki süre az da olsa azalsın.
-
@gülşahegemen aaa öyle bişey yoktur inşallah dövme başına dolarla aşı olmak ı ııhh istemem

-
@balanar benim fikrim çıkarsa hemen pasaportu yenileyin garanti olsun
Benzer Başlıklar
144
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k