(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@OrlandoGücü AP farklı bir süreç diye biliyorum daha çok güvenlik soruşturması gibi hem evrak götürme zorunluluğu yoktu bakılmadığını duydum bende getirmedim denilebilir
-
Yakın zamanda turist vizesinden red yedim .ABD vatandaşı erkek arkadaşım Eylül ayında Türkiye’ye gelecek ve nikah kıyacağız.Sorum şu olacak .Turist vizesinden red yemek evlilik yoluyla alacağım greencardı zorlaştırır mi ?
-
@canaykarahan32 Evliliğinizin gerçekliğini kanıtladığınız sürece sorun çıkaracağını sanmıyorum.
-
Merhaba, aile olarak turist vizesine başvurmak istiyoruz, ancak bazı çevrelerden edindiğim bilgiye göre çoluk çocuk başvurunca göçmen potansiyeli taşıma riskinden dolayı ret yeme daha olasıymış. Turist vizesine başvururken çocuk için form doldurmasak, vize onaylandığında çocuğumuzu yanımızda götürebilir miyiz? 18 yaşından küçük olduğu için kendi vizemize ekleyebilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaşlar B2 vizesine ben ve hayat arkadaşım (resmi evli değiliz) başvurmak istiyoruz. Kız arkadaşımla aynı anda mülakata girebiliyor muyum?
-
Merhaba. Bir sorum olacaktı. Hali hazırda ABD turist vizem var. 2 yaşında kızım için de vize almak istiyorum. Mülakatsız alabileceğimizi duydum ancak detay bir bilgi edinemiyorum. Yakın zamanda bu durumu tecrübe etmiş kimse var mı acaba, nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler.
-
@Mken, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba. Bir sorum olacaktı. Hali hazırda ABD turist vizem var. 2 yaşında kızım için de vize almak istiyorum. Mülakatsız alabileceğimizi duydum ancak detay bir bilgi edinemiyorum. Yakın zamanda bu durumu tecrübe etmiş kimse var mı acaba, nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler.
Çok aciliyetin yoksa bu ay sonuna doğru ben alacağım. Yapınca anlatırım. Şuan bilmiyorum
-
@OrlandoGücü Tamamdır çok teşekkürler ;)
-
Merhabalar herkese, Şubat ayında Amsterdam ziyaretim oldu 5 günlük, rotterdamdan girdim Amsterdam’dan çıktım, özel bir okulda öğretmenim, kardeşim 4 senedir Amerika’da, bu sene evlilik yaptı Eylül gibi oturum izni gelmiş olacak, randevum 2023 Ocak ayında, ds 160 formunda kardeşimin orada olduğundan bahsettim. Daha çok var ama sonucu ne olacak merak etmiyor değilim, ne düşünüyorsunuz ?
-
Merhaba, 4-5 kez rusya giriş çıkışının olması sizce mevcut durumdan ötürü vize almayı kötü etkiler mi?
-
@staphaureus Kötü olarak etkileyeceğini sanmıyorum , oraya gitmen gerekmiş oraya gitmişsin .
-
-
@cthax Evet girilebiliyor isterseniz
-
@betttrn pasaport görevlilerinden korkuyorsan oradaki makinelerden geçebilirsin, ben new york a girişte makineyi kullandım pasaportunu slipten geçiriyorsun sonra resmini çekiyor ve kağıt veriyor. Çıkarkende ordaki polis memuru gibi biri imza atıyor. Tek kelime konuşmadım. I-94 sitesindende kaç ay izin verildiğini öğrendim 6 aydı.
-
@canaykarahan32 erkek arkadaşınızın getireceği belgelerin arkasında mutlaka apostilli olsun yoksa evlendirme daireleri kabul etmiyor.
-
@Umutcum, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@betttrn pasaport görevlilerinden korkuyorsan oradaki makinelerden geçebilirsin, ben new york a girişte makineyi kullandım pasaportunu slipten geçiriyorsun sonra resmini çekiyor ve kağıt veriyor. Çıkarkende ordaki polis memuru gibi biri imza atıyor. Tek kelime konuşmadım. I-94 sitesindende kaç ay izin verildiğini öğrendim 6 aydı.
E bu eğer vizeniz varsa net giriş demek ülkeye o zaman. ???
-
Selamlar ay sonu vize gorusmem var sormak istedigim,
Sirket ortagiyim turistik amacli gitmeyi dusunuyorum. Direk sirketin son 3 ay hesap hareketlerini gostermem yeterli mi sirket hesabinda (30-40k usd var) yoksa sahsi hesaba para atip onu mu gostermem gerekli
-
@Umutcum hangi sehirden girdiginize gore degisir. Eskiden LA havaalani kontrolunde de makine opsiyonu vardi ama kaldirdilar. Son zamanlarda herkes giris icin memurlarla yuz yuze gorusme yapiyor.
-
Aklimda bir soru var ancak tam olarak cevabini bulamadim. 7 Haziran 2022 de gorusmem var ve onay alirsam 1 hafta icinde giris yapacagim.
DS-160 formunda giriş yapacağım yere Philadelphia yazdım ancak uçak biletleri 2.5-3K TL daha fazla dolayisiyla New York'tan giriş yapsam bir sorun olur mu?
-
@furk4n Yani siz kendinz mi karşılıyorsunux yoksa şirket mi sponsor olucak şeklinde form doldurdunuz? bence hesapta 10 k gösterin ek olarak şirket belgeleride olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum