Gerçekler malesef ortada ne Amerika içindeki iltica edenler,çalışma vizesi alanlar,evlilik yapanlar yani tüm göçmen katagorileri nede 2026 yı kazanıp vize basılmasını bekleyenler, 2027 başvurusunun açılmasını bekleyenler nede 2028 başvurularının olmasını bekleyenler. Herkes için durum takip edebildiğim kadarı ile hiç iyi gitmiyor. düzelmek bir yana her geçen gün dahada zorlaşıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
Gerçekler malesef ortada ne Amerika içindeki iltica edenler,çalışma vizesi alanlar,evlilik yapanlar yani tüm göçmen katagorileri nede 2026 yı kazanıp vize basılmasını bekleyenler, 2027 başvurusunun açılmasını bekleyenler nede 2028 başvurularının olmasını bekleyenler. Herkes için durum takip edebildiğim kadarı ile hiç iyi gitmiyor. düzelmek bir yana her geçen gün dahada zorlaşıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@Sui, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Greencard üstüne işlenen fotoğraf başvuru sırasında verdiğimiz fotoğraf mı oluyor?
Sanirim hayır. Mülakat yapilirken de 2 adet veriliyor. Belki onlar kullanılıyor olabilir.
-
Dosya Numarası: 2023EUXXXXX
DS-260 Gönderimi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak İsteği: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Onayı: gg/aa/yyyy
Sağlık Kontrolü: gg/aa/yyyy
Vize Mülakatı: gg/aa/yyyy
Vize Onayı: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD İlk Giriş: XXX -
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@oznyldrm sizi rahatsız eden, forum kurallarına uymayan iletilerde, iletinin sağ alt kısmındaki üç noktaya basarak bu iletiyi veya bu kullanıcıyı şikayet et diyerek adminlere konu hakkında rahatsızlığınızı belirtebilirsiniz. Bende olsam başkası da olsa fark etmez kuralları açıkca belli olan forumumuzun tadını kaçırmaya kimsenin hakkı yok. Burası sohbet odası yüzlerce defa aynı soru sorulsa bile bazen içerlendiğimizi belirterek de olsa cevap veriyoruz. Biz burada anlayışla nezaket çerçevesinde ahlaklı bir forum ailesi oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Eski kullanıcı yeni kullanıcı farketmeksizin herkes bizim için aynı ve topluma açık bir sohbet odası bu sayfa.
Öneri için teşekkürler.

-
@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@oznyldrm 7/24 forumda takılmayı planlıyorum. Ameliyatlıyım, yatış modundayım ki sağlıklı olsam bile cüzdanım felç durumda addsgdsfd her türlü İstanbul bekçisiyim.
Yazdıklarınızı okuyup duygulardan duygulara savruluyorum
️Çok geçmiş olsun. Önemli birşey yoktur umarım. Acil şifalar dilerim.

-
@oznyldrm 7/24 forumda takılmayı planlıyorum. Ameliyatlıyım, yatış modundayım ki sağlıklı olsam bile cüzdanım felç durumda addsgdsfd her türlü İstanbul bekçisiyim.
️Çok Geçmiş olsun
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@omondoles Sebep? 1 hafta sonra bakınca sonuç değişecek mi? Totem filan yaptıysanız sorun değilde naçizane sorma ihtiyacı hissettim bir nedeni var mı?
Ben de son 2-3 senedir 10 mayis'da ( doğum günüm) bakiyorum. Guzel bir doğum günü hediyesi olsun diye

-
çekiliş sonuçlarınıza nasıl bakacaksınız, totemi olan var mı ?

-
@chemeng, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@oznyldrm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Cglrkvk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@oznyldrm azar is loading.....

ahahaha ya ofiste sesli güldüm

yahu abartmayın bu kadar :))))
Abartıp abartmamamıza karışamazsın. Eğer akıl vermek istiyorsan aşağıya link bırakıyorum. Orda herkese akıl verebilirsin. Lütfen forumun kurallarını okuyun.
Not: Şaka şaka

-
@hsnnzknn, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Benim totemim değil totemlerim var
kazanırsam işe yaramış demektir, çıkarsa foruma yazacağım totemlerimi -
@gariban doğru insanların totemini deşifre etmeye çalıştık bak şimdi haklısın söylememekte

-
@hsnnzknn İçinde Amerika olan bir şarkı dinlerken bakmak. Belki Rafet El Roman'dan "macera dolu Amerika" ile bakarım bu sefer

-
Merhabalar..Ben dv-2021 talihlisiydim...Case number 10786...Ama mulakatlar olmadi ve kazandigimiz greencard gecerliligini yitirdi....Simdi Dv 2023 yeniden kayit oldum...Yeniden cikma olasiligim onceden talihli oldugum icin yuksek olabilirmi?
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hsnnzknn İçinde Amerika olan bir şarkı dinlerken bakmak. Belki Rafet El Roman'dan "macera dolu Amerika" ile bakarım bu sefer

benim totemlerimden biri bu, başvurumu 9 yada 10 ekimde eşim yaptı, confirmation noyu alır almaz telefonumun müziğini Rafet El Roman'dan "macera dolu Amerika" yaptım her çaldığında evrene +1 mesaj

-

günlerdir bunu düşünüyorum, bir anda soğuk kanlılığımla confirmation numaramı yazıp check edebilecekmiyim, yoksa titreye titreye mi yazacağım, bunlardan hangisini yapsamda sonuç değişmeyecek, sanırım çayımı alıp sayısal loto kontrol eder gibi bakıcam :))
-
@oznyldrm ya ben de buna ofiste sesli güldüm

-
@justozkan rahat olmak lazım bence, sonuçta bu bir lottery, çıkmaması durumunda herkezde bir hayal kırıklığı olabilir ama unutulmamalıdır ki herşeyin sonu değil. karpuz yerken birisine çıktığını okumuştum
O yüzden rahat olmak lazım diye düşünüyorum. -
️Ahahah cüzdanı felçli

şu dönemde bu durumda olmayanı bulmak çok zordur herhalde 
Şaka bir tarafa geçmiş olsun
-
@hsnnzknn youtuber okan serbest'e çıkmıştı o şekilde karpuz yerken bakmıştı.. Hocam ister istemez çok umut bağlıyoruz içinde bulunduğumuz şartlardan dolayı.
-
@justozkan yo haklısın tabi, hak veriyorum.umarım gönlümüze göre olur.
-

Hiç öyle totemlerim yoktur, saati gelir gelmez bağlanabilmeyi deneriz eşimle. Sonra sonuca göre şekil alır ruh halimiz
Of çok heyecanlı, lütfen güzel sonuçlar alalım çok çok amin 

Benzer Başlıklar
151
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k