Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Erkand

    forum ailemizden @OrlandoGücü yakını olan 3 yaşındaki kız çocuğu vefat etti bir günlükte olsa destek olması için resmimizi bu şekilde yaptık


  • @OrlandoGücü başınız sağolsun, Allah sabır versin.


  • Gencler hepinize Günaydınlar.Yeni bir nefes,yeni bir huzur,yeni bir mutluluğa son 8 gün 10 saat.


  • @ahsenaydgdu Konuyu çok uzatmak istemiyorum ancak, sizin sorunuza cevap verme gereği duydum. Ben tabi ki bu kesin bilgidir, böyle olur demiyorum. Bu dosyaya bakılırsa eylülde ds260 doldurup casenumber'ı 3000 lerde olanlar 2 ay sonra kasımda current olmuşlar. Yani casenumberları düşük olduğu için eylülde ds260 doldurmalarına rağmen ilk mülakat alanlardan olmuşlar.

    Bu dosyanın linkini de bırakayım, belki sizlerde incelemek isterseniz. Forum yöneticilerimiz sağolsun çok faydalı bir döküman oluşturmuşlar. Bana çok yararı oluyor tahminleme konusunda.

    bde4fa06-bf10-4651-843c-1e55b736f045-image.png


  • @OrlandoGücü başınız sağ olsun Allah tüm sevenlerine sabır versin. Işıklarda uyusun küçük melek...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    her sene sonuçlanmayacak bir muhabbet için en az 10 sayfa boşu boşuna yazılıyor. İster 5 dolar ister 5000 dolar size ne siz mi karar veriyorsunuz. Amerika hükümeti adına size yetki mi verildi. ds260 ne zaman gönderirsen gönder 2019 sonra ki her olay mantık dışı belli bir kriteri yok artık yazmayın @bhdrergvn rica ediyorum. 1 ay oldu daha foruma geleli bu sohbet odasının ahengini kaçırdın ya burası sohbet yeri bu sohbeti yapacaksanız buradan lütfen aşağıda ki sayfaya gidin ki umurunda olmayan insanlar bu bilgileri okumaya mahkum bırakmayın

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/264?page=14


  • @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    5dolarlık bir başvuru ücreti çok etki eder mi bilemiyorum ama cidden bu tarz bir yöntem uygulanmalı, şahsen tanıdığım bir arkadaşımda mevcut seneler önce GC kazanmasına rağmen gitmedi (hala beynine güzel methiyeler dizerim arada bu kişinin). Caydırıcı bir miktar olmalı ama bu rakam ve tabii ki mağdurda etmeyecek bir şekilde şimdi bir öneri sunucam tabii ki çok saçma diceksiniz ama bu tarz bir şekilde ancak mantıklı olup boş başvuru yapanların önüne geçilebilir. Örnek veriyorum başvuru esnasında 500 dolar bir ödeme olacak buda şu şekilde işlicek eğer kazanmazsan sana iki seçenek sunacak geri iadeni almayı veya bir sonraki dönem başvurusu için kullanmayı, eğer kazanırsanda GCyi bu parayı sadece GC işlemleri için harcayabileceğin bir dekont haline gelecek mesela sağlık testi vs gibi adımlarında kullanabileceğinAma GC çıkmasına rağmen gitmeyeceksen o paran yanacak mesela ancak böyle bir durumda bu abartı çıkan başvuru sayıları bir kısım azaltılabilir.Tekrar ediyorum çok mantıklı bir sistem mi değil ve Amerika niye böyle bir şey ile uğraşsın bunun takibini geri iadesiyle filan uğraşsın bende katılıyorum ama 5dolarlık bir başvuru ücreti %99u etkilemez bu sisteme başvuranlardan

    Karşı çıkanlar tabiki olacaktır. Ama bence olabilir. Sonuçta hepimizin amacı daha az başvuru olması.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Yakın zaman da turist vizesini alıp ta amerikaya gideceği tarihi belirten kişi @denizci10 yarın sabaha karşı gidiyor. Bu sebepten aşağıdaki resimlerde ki hangi malzeme varsa arkasından su dökelim ki çabuk gidip geri gelsin. Şimdiden iyi yolculuklar E2 vizesine başvuru yapacakların gözü kulağı kral müdür

    d3.jpg

    d2.jpg

    d1.jpg

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @oznyldrm günaydın rica ediyorum bu sohbetin sonu olmayacak kaldı ki 100 sayfa yazsanız da amerika hükümeti sizin fikirlerinizi okumayacak. O yüzden bu odada ki herkes ne güzel sohbet edip goy goy yapıyordu. Artık yazmazsanız bu konuda seviniriz aşağıdaki sayfaya yazmaya devam edebilirsiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/264?page=14


  • Herkese günaydın. Bu günden sonra bayrama gireceğimiz için sonuç tarihinin daha çabuk geleceğini düşünmekteyim. Hakkımızda hayırlısı.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Junon günaydın bayramdan sonra 5 mayısta zaten ben ds260 boş halini türkçe açıklamasını ve videosunu yayınlayacağım ds 260 oyalar sizi. Dediğin gibi çabucacık gelecek 7 mayıs tarihi.


  • @ayvalik10 bey sen yazan kişileri ve konuları karıştırıyorsun galiba. Ne 5 doları ne 5000 doları bahsettiğin şeyden benim haberim yok ?


  • @Aysel-Türkkan ilk sayfada örnek takvim mevcut oradan da bakabilirsiniz. Genel olarak söylemek gerekirse; Mayıs ayında sonuçlar açıklanır, Ekim ayında mülakatlar başlar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bhdrergvn sen bu para mevzusunu değil ds260 gönderme tarihi ile mülakat alma ilişkisi hakkında yazıyorsun boşver cevap yazma çünkü 2019 bakıpta 2020 aynı şekilde oldu 2021 - 2020 bakarak aynı şekilde yürüdü. Kısacası 2023 mülakatları da 2022 gibi yürümeyecek ondan excel tablosu yayınlamanın mantığı yok onu anlatmaya çalışıyorum

  • ⭐⭐⭐

    @bhdrergvn, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ahsenaydgdu Konuyu çok uzatmak istemiyorum ancak, sizin sorunuza cevap verme gereği duydum. Ben tabi ki bu kesin bilgidir, böyle olur demiyorum. Bu dosyaya bakılırsa eylülde ds260 doldurup casenumber'ı 3000 lerde olanlar 2 ay sonra kasımda current olmuşlar. Yani casenumberları düşük olduğu için eylülde ds260 doldurmalarına rağmen ilk mülakat alanlardan olmuşlar.

    Bu dosyanın linkini de bırakayım, belki sizlerde incelemek isterseniz. Forum yöneticilerimiz sağolsun çok faydalı bir döküman oluşturmuşlar. Bana çok yararı oluyor tahminleme konusunda.

    bde4fa06-bf10-4651-843c-1e55b736f045-image.png

    Merhaba current olayını sanırım yanlış yorumluyorsunuz. Current olmak artık numaranı mülakat almaya hazır demek oluyor, ama mülakat alma işini konsolosluk ve KCC ayarlıyor. Ve o dediğiniz arkadaşlar henüz mülakat alamadıkları halde mayısta Form gönderenlerin çok büyük bir kısmı CN yüksek olmasına rağmen mülakat tarihi aldılar. Yani burda bakmanız gereken current olma zamanı değil, mülakat tarihi alınmış mi alınmamış mı kısmı.


  • Günler azaldıkça bekleyiş biraz gergin olmaya başlıyor galiba 🙂 Uzun zaman önce şahit olduğum bir olayı paylaşmak istedim sabah sabah kafamız dağılsın.
    2023 sonuna kadar geçerli B1/B2 vizem var alalı neredeyse 10 yıl olacak unutmuşum burada yazılanları okuyunca hatırladım. Mülakata İstanbul'da girdim o zaman global bir şirkette çalıştığım için evrak işlerini şirket halletmişti çok da bir fikrim yoktu açıkçası ben sadece dosyayı alıp gittim konsolosluğa. Görüşme için sıra beklerken ister istemez diğer görüşmelere kulak misafiri oluyorsunuz 🙂 Bir bey turist vizesi için görüşme yapıyordu, görüştüğü memur bayandı. Rutin sorulardan sonra memur evli misiniz diye sordu evet dedi beyefendi eşini niye götürmüyorsun dedi. Sanırım kilit soru buydu çünkü beyefendi gerçekten o kadar mırın kırın etti ki memurun ses tonu değişti. Arkadaşlarla birlikte gezmeye gidiyoruz erkek erkeğe gezeceğiz dediği anda memur red veriyorum dedi !!! Beyefendi toparlamaya çalışsa da izin vermedi konuşmasına ve dosyasını teslim etti.
    Eş zamanlı diğer bankodaki görüşmeyi genç bir arkadaş yapıyordu wat için o kadar kendinden emin konuşuyordu ki gidince can kurtaranlık yapacağını herşeyi ayarladığını vs 2 dk bile sürmedi onay alması.
    Özetle o gün şahit olduklarımdan çıkardığım sonuç siz kendinize inanıyorsanız bunu karşı tarafa aktarabiliyorsanız ve verdiğiniz bilgiler de bir sorun yoksa herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Aysel-Türkkan günaydın 8 mayıs değil 7 mayısta açıklanıyor. Eğer kazandığınız numara 2023 EU başlayıp son 5 rakamı önemli çünkü eylül ayından itibaren en küçük rakam başlamak üzere bültenler açıklanır. Size tavsiyem 7 mayısta eğer kazanırsanız size verilen numaranın son 5 hanesine göre plan yapın. 1 yıl süre gibi inanmayın olurda numaranız 500 altı ise en geç aralıkta mülakata gelir örnek mesela. Ondan dolayı sizlerden ricam bir numaranızı görün ondan sonra karar verirsiniz. Bu arada mülakata gitmek için sağlık raporu alacaksınız ya işte bu sağlık raporundan sonra 6 at içinde amerikaya girme hakkınız var. 6 ay geçerse sağlık raporundan itibaren tekrar rapor almanız gerekiyor. Tekrar gibi olacak ama kusura bakmayın önce numara sonra plan

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dytmelek günaydın deveye hendek atlatmaya çalışıyorsun. Ne sen onun dediğini kabul edeceksin ne de o senin herkes kendi kafasında ki doğruyu karşıya evet haklısın dedirtmeye çalışıyor. Haklısın yazdıklarında ancak boşver 2023 bambaşka olacak bu yazışmalar hiçbir anlam ifade etmeyecek çünkü


  • @nicky, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    green card çekilişinin bir "çeşitlilik vizesi" oldugunu bazen unutuyoruz. "nitelik" vizesi değil. https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/diversity-visa-tr/

    "diversity visa" yani çeşitlilik vizesi ve adamların bu işi başlatmasının amacı amerika'da belli etnik grupların üstünlük sağlamasını engelleyip bir çeşitlilik yaratabilmek. "böyle çeşitlilik lotosu olmaz yahu" konusunu tartışmaya açabiliriz ama halihazırda uygulanan durum bu. "kalifiye" kişilerin green card alması için zaten amerika'da birçok çeşit vize bulunmakta.

    benim şahsi düşüncem; eger ekstra bir başvuru şartı getirilmek isteniyorsa "gerçekten niyeti ciddi olanların başvurmasına ve çıktığında istisnai haller dısında (ölüm, hastalık vb) niyetli kişileri" potaya sokacak şartlar getirebilir. işte dananın kuyrugu da burada kopuyor. bana göre pasaport şartı çok çok güzel bir uygulamaydı fakat kaldırıldı gibi gözüküyor. tekrar pasaport şartı da gelebilir deniyor. bilmiyorum zaman gösterecek. belli bir ücret karşılığı basvuru yapılsın gibi söylemler bana bu çekilişin ruhuna aykırı geliyor.

    Başvuruda 5$ vermek nasıl bir nitelik ve kalifiyelik katar birine anlayamadım. Derdimiz GC yi nitelikli kişilerin kazanması değil. Bu işi ciddiye alan kişilerin kazanması.

  • ⭐⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    her sene sonuçlanmayacak bir muhabbet için en az 10 sayfa boşu boşuna yazılıyor. İster 5 dolar ister 5000 dolar size ne siz mi karar veriyorsunuz. Amerika hükümeti adına size yetki mi verildi. ds260 ne zaman gönderirsen gönder 2019 sonra ki her olay mantık dışı belli bir kriteri yok artık yazmayın @bhdrergvn rica ediyorum. 1 ay oldu daha foruma geleli bu sohbet odasının ahengini kaçırdın ya burası sohbet yeri bu sohbeti yapacaksanız buradan lütfen aşağıda ki sayfaya gidin ki umurunda olmayan insanlar bu bilgileri okumaya mahkum bırakmayın

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/264?page=14

    Yazmayayım dedim ama dayanamadım gerçekten tavrınız çok kaba, yeni gelen kişilere böyle üstten konuşmanız çok rahatsız edici, başka yerlerde de denk geliyorum ve o arkadaşlar için üzülüyorum. Sohbet odası da olsa burdan insanlar birşey öğrenmeye çalışıyor rahatsız olacağınız ne var anlamadım. Belki sorduğu soru sayesinde bir yanlış bilgiyi düzeltecek. O yüzden rica ediyorum biraz daha nazik olun ki yeni gelen insanlar da çekinmesin birşeyler sorarken. İyi günler


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

112
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum