DV2023 Sohbet Odası
-
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2023 (October 1, 2022 to September 30, 2023).
Okurken nasıl da heyecanlandırıyor ama :) :) Mübarek günde nasip et Yarabbiii :folded_hands: :D
-
Son 2 hafta kaldı
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum artık
Sözün bittiği yer....
Yer miyiz bu masalları.
Madem Almanya bitmiş,gelsenize cennet vatanınızda yaşayın...Bunlar ahmaklıkta ve arsızlıkta sınır tanımıyorlar.
-
You have been randomly selected 🗽🇺🇸
-
Yüce ATATÜRK'ün bütün dünya çocuklarına hediye ettiği, Milli Egemenliğ'imizin simgesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bütün çocuklara ve hepimize kutlu olsun. Daha aydınlık ve daha güzel bir TÜRKİYE ümidiyle...
-
23 Nisan 1920 TBMM kuruluşu ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin temellerinin atıldığı büyük gün kutlu olsun.Dünya var oldukça sende var ol canım ülkem...
-
Bugün sislerin ardından kısık bakış atan güneşin verdiği enerjiyle çıktım sahile, diyorum ki; “buraları mı çok özleyeceğim, yoksa buralardaki seni mi ?” Hemen cevap veriyor içimdeki karadeniz aşkı; “andır galsın buralarda sende, ben amerikaya gidiyim.”
14 gün.. 🗽🗽
-
Bugün bir neşesiz uyandım ben, dedim Özlem, "bilmem kaçıncı başvurun, yine heveslendiriyorsun kendini, çıkmayacak." bir modum düştü, bu sene de çıkmazsa bir daha başvurmayacağım, yeter yani..
-
@ozlemmm benim ilk başvurum eşimin ikinci çok hevesli olduğum için herkes üzülmemden korkuyor ama ben diyorum ki demekki burda geçirmem gereken bir yıl daha varmış derim devam ederim sizde öyle yapın başvuru bedava ne kaybediyorsunuzki başvurunca ve ne olursa olsun İnancınızı kaybetmeyin bi ooof deyin yaşamak istediğiniz eyalette ev bakın :)
-
Gider gitmez tır işini yapacağım diyenler için
https://www.youtube.com/watch?v=U0kj_P5ycPg -
Mis gibi hava var mis içim açıldı umarım sonuçların açıklanacağı gün de böyle içim açılır :)
-
@ozlemmm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugün bir neşesiz uyandım ben, dedim Özlem, "bilmem kaçıncı başvurun, yine heveslendiriyorsun kendini, çıkmayacak." bir modum düştü, bu sene de çıkmazsa bir daha başvurmayacağım, yeter yani..
Ya çıkar çıkmaz onu düşünme şu an. Şu an bunun keyfini çıkar. Hayal de kur, buradan da yaz. Üzülüp üzülmeme kısmı Mayıs'da, şimdi değil 😊
-
@ozlemmm her ne kadar vaktimin çoğunda seninle benzer duyguları yaşasamda umudu yitirmemek gerek. bizi ileriye taşıyan umudumuzdur. evet bu çekilişte bizim başvuru yapmanın dışında müdahale edemediğimiz çok fazla etki var,
ama olsun umudu kaybetmemek gerek.
UMUTSUZ DURUM YOKTUR. UMUTSUZ İNSAN VARDIR. BEN HİÇ BİR ZAMAN UMUDUMU YİTİRMEDİM.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -
https://youtu.be/opjsZWwNPwY
Türk kahvaltısı da var ohh miss tek özleyeceğim böyle bir kahvaltı olurdu -
Sizin de içinize kramsarlık çöküyor mu? Ya çıkmazsanın verdiği hüzün..
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Türk kahvaltısı da var ohh miss tek özleyeceğim böyle bir kahvaltı olurdu
Çekiliş tarihi bu kadar yaklaşırken böyle paylaşımlar yasaklanmalı bence. :)
İzlerken inception filmi gibi nerede olduğumu karıştırdım. Çekiliş çıkmazsa bidaha türk kahvaltısı nasıl yapıcam diye panik oldum bi anlığına.
Abd de yaşanan sırf kötü durumları paylaşalım bence son zamanlarda. Çıkmayanlarda fazla etkilenmesin :)
-
merhabalar 7 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum. sizlere bir sorum olacak. başvuru yaparken boşanma davası devam ediyordu eşimle. o yüzden divorced yazdım. kendi ve oğlumun bilgilerini girdim. eğer çıkarsa boşanmam mı lazım. yoksa ds 260 formuna eşimin bilgilerini eklesem ilk başvuru yalan bilgi diye greencard hakkım yanar mı?
-
@ozlemmm bazen bende de oluyor ya çıkmazsa hissiyatı benim ilk başvurum bende de acaba yanlış doldurdum mu hissati hep aklımda ama iyi düşünelim iyi olsun çekim yasası hatırlayıp olumlu düşünelim herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ozlemmm bazen bende de oluyor ya çıkmazsa hissiyatı benim ilk başvurum bende de acaba yanlış doldurdum mu hissati hep aklımda ama iyi düşünelim iyi olsun çekim yasası hatırlayıp olumlu düşünelim herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah
Bu işte çekim yasası vs. işe yaramıyor inanın bana :)
2007 de kazandığımda katıldığımı bile unutmuştum,gelen zarfın ne olduğunu bile anlamamıştım :) -
Bir ülke düşünün 84 milyon nüfuslu.. 60 milyonu yaşayan ölü.. 15 milyonu ölmeye yüz tutmuş… 5 milyonu aç ve susuz.. 2 milyonu geri kalan 1 milyon 999 bin.. kişiye çalışıyor.. Geriye kalan 1000 kişilik topluluk çilek yiyor ama muz tadı alamıyor diye isyan ediyor 😂😂 ne garip..
Respect 🗽🇺🇸
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum