DV2023 Sohbet Odası
-
@marpessa videodaki almanci kadin ,buram buram kara cahillik, uc kagitci, anadolu kurnazinin vucut bulmus hali.
-
@marpessa benide alırmısınız izmirli kontenjanına 😂
-
@SUAT-GUNAY abi sesin soluğun çıkmıyor.. Çok mu yoğunsun...
-
Önceki yılın istatistik raporu var mı acaba?
-
@dytmelek keşke perşembe cuma da tatil olsaydı bende bayramda orada olacaktım
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek keşke perşembe cuma da tatil olsaydı bende bayramda orada olacaktım
Henüz açıklama yapılmadı, belli olmaz belki 9 gün yapılır da gelirsiniz memleketinize🙏🏻 Biz Mersin’de olduğumuz için daha rahat gidip gelebiliyoruz bayramlarda. Siz nerdesiniz şimdi?
-
@gülşahegemen ahahah elbette canım İzmirliler❤️
-
@Boris-İvanoviç, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Önceki yılın istatistik raporu var mı acaba?
Bunu ben de merak ediyorum bir de herkes gidebildi mi sancılı bir süreç olmuş sanırım dava falan
-
Case number kaç bin üzerinde olursa riskli diyebiliriz? Örneğin 5 bin altında çıkan bir kişi için sıra bir kaç aya gelir ama 30 binde case numbere sahip olan bir kişiye sıranın gelmeme durumu var. Bunun için kafanın rahat olacağı case number kaç bin üzerine çıkmamalı bilenler var mı ?
-
@dytmelek Kırıkkale
-
@aros kesin bir cevap yok ama 20 25 bin diyebiliriz herhalde
-
@aros bana kalırsa 15 bin bu arada :D
-
@aros 20-25K2dan sonrası ister istemez risk oluyor
-
-
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2023 (October 1, 2022 to September 30, 2023).
Okurken nasıl da heyecanlandırıyor ama :) :) Mübarek günde nasip et Yarabbiii :folded_hands: :D
-
Son 2 hafta kaldı
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum artık
Sözün bittiği yer....
Yer miyiz bu masalları.
Madem Almanya bitmiş,gelsenize cennet vatanınızda yaşayın...Bunlar ahmaklıkta ve arsızlıkta sınır tanımıyorlar.
-
You have been randomly selected 🗽🇺🇸
-
Yüce ATATÜRK'ün bütün dünya çocuklarına hediye ettiği, Milli Egemenliğ'imizin simgesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bütün çocuklara ve hepimize kutlu olsun. Daha aydınlık ve daha güzel bir TÜRKİYE ümidiyle...
-
23 Nisan 1920 TBMM kuruluşu ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin temellerinin atıldığı büyük gün kutlu olsun.Dünya var oldukça sende var ol canım ülkem...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum