@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bu sene şanslı kişi olursanız Mühendislik, mimarlık, doktorluk yada network vb. İşler dışında meslek olarak çalışmayı düşünen var mı ? 

Var, marangoz
️
Bu benim de aklımın bir köşesinde.En kötü uzun vadede hobi olarak yapacağım gene yapacağım 
Benim baba mesleği. Babam zamanında beni yanında çalıştırırken az sövmezdim, meğerse bırak sövmeyi adamın alnından öpmek lazımmış 
Ben baya bildiğin hard marangozum hocam, hobi falan değil. Bilimum mutfak dolabı, gardrop, gömme dolap, komodin, yatak odası, laminant parke zemin döşeme ne ararsan var 
Benim de dede, amca, baba marangozdu. Ben de küçükken yanına giderdim. İşin goygoyundaydım tabi. Bu muhabbeti daha öncede seninle mi yapmıştık? 2. yazışım çünkü bu marangozluk olayını 
@MrtGnr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bu sene şanslı kişi olursanız Mühendislik, mimarlık, doktorluk yada network vb. İşler dışında meslek olarak çalışmayı düşünen var mı ? 

Var, marangoz
️
Bu benim de aklımın bir köşesinde.En kötü uzun vadede hobi olarak yapacağım gene yapacağım 
Sanırım bizim cinsin %80-90 kadarı hobi olarak da olsa marangozluk yapmak istiyor. Erkekleri çeken bir olay marangozluk. Garajlı bir eve kavuşabilirsek inşallah ben de düşünüyorum mutlaka.
Valla geçmişte talaş kokusuyla tanıştığımdan var. O yüzden dediğin gibi bir garajda böyle ufaktan ufaktan gene talaş kokusuna kavuşmayı diliyorum gibi.