DV2023 Sohbet Odası
-
@gariban Bu konuda o kadarda iyimser değilim. Duayla olacak birşey olsaydı bizim iş olurdu. Olma ihtimali olan bir iş için eşim 2 yıl dua etti. Fallarda olacağıyla ilgili defalarca yorumlar yapıldı, müthiş anlamı olan rüyalar görüldü (ben dahil), istiharelere yatıldı hep olumlu sonuç olacağı söylendi. Ama olmadı, olmamayada devam ediyor . :=)
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Yahya-Öztürk Evet fiyatlar ile ilgili bilgim var. Yapılanın açıklanabilir bir durumu yok tabi ki tepkinizi de anlayabiliyorum. Sorun Türkiye şartlarında olup, yöneticilerin bizleri bu durumu düşürmesinden kaynaklı. O zaman da oynama diyebilirsin; yöneticilerin sorumsuzluğundan her alanda ekonomik dar boğazda olmamızın'dan bu sonuca varıyoruz. Yaptığımı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.
Farkında olmanız benim için yeterli :beaming_face_with_smiling_eyes: Beni üzen, "oyuna para mı verilir" cümlesini kurup bu anlayışta olanlar.
-
@adgercu olmamasına üzüldüm ama genede içinizde olumlu olsun hayat devam ediyor sonuçta
-
@gariban Hayat devam ediyor, ben alıştım artık. Böyle kabul ediyorum kendimi. Pembe panterin başında sadece onu ıslatan bir bulut vardıya, tam olarak öyle hissediyorum :). 5 yıldızın aynı hizada buluşması gibi nadir olaylar geldi başıma, hep. Neyse, gc çıkarsa bundan sonra hep olumlu düşüneceğim hayat hakkında :)
-
@adgercu hayat asla tek düze ilerlemez inişli çıkışlıdır. Bugün en kötüsü ise yarın en iyisi olmayacak anlamına gelmez
-
Balkondayım yarım saattir bir arabanın park edilemeyişini izliyorum
-
@marpessa şöför bayanmı :)
-
Aa 16 olmuşuz memleketim bursa ya hoşgeldiniz bundan sonrası kolay
-
Bu yıl kesin bana çıkıyor :)
2012'den beri başvuruyorum, son 4-5 yıldır özellikle, bankadaki parası vs. hazır durumdaydım. Bu sene de maddi manevi hazır bir şekilde başvurumu yaptım. Ama ne yazık ki ani bir boşanma ve eşimin her şeye el koymasıyla yılların birikimi ve hazırlığı çöpe gitti...Bu sene çıkarsa nasıl giderim, masrafları nasıl karşılarım bilmiyorum ilk defa... o nedenle bu sene kesin bende :)... -
@adgercu yok erkek yeni öğreniyor sanırım
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Aa 16 olmuşuz memleketim bursa ya hoşgeldiniz bundan sonrası kolay
@Erkand senin memleketi de görsek bi.
-
@academicus hadi ya her şey hazır olunca çıkmıyor mu hemen harcayayım 😱
-
@marpessa sen para gidince çekiliş çıkar kısmına mı takıldın @academicus boşanmış adamın yuvası yıkılmış :disappointed_face: :disappointed_face:
-
@Erkand whiskey blues tavsiye ederim youtube'da 3-5 saatlik versiyonları var 😉
-
@gariban boşanma gibi durumlar bana çok doğal geliyor o yüzden sanırım dikkate almadım belki her ikisi için de daha iyi olmuştur bilemiyorum neyse benim de harcayacak halim yok ya her yazdığımı bu kadar ciddiye almayın gülelim diye yazıyorum çoğu zaman :)
-
bir de böyle düşüneyim https://eksisozluk.com/entry/136423085
-
@adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@marpessa şöför bayanmı :)
Forumda cinsiyetçilik yapmak ve cinsiyetçi ifadeler kullanmak yasaktır
-
@istanbuladami Cidden bize greencard çıkana kadar Amerika'da Türk nüfusu artıyor ciddi oranda :D
-
şöyle bir şey buldum doğru mu bilmiyorum

-
@academicus, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bu yıl kesin bana çıkıyor :)
2012'den beri başvuruyorum, son 4-5 yıldır özellikle, bankadaki parası vs. hazır durumdaydım. Bu sene de maddi manevi hazır bir şekilde başvurumu yaptım. Ama ne yazık ki ani bir boşanma ve eşimin her şeye el koymasıyla yılların birikimi ve hazırlığı çöpe gitti...Bu sene çıkarsa nasıl giderim, masrafları nasıl karşılarım bilmiyorum ilk defa... o nedenle bu sene kesin bende :)...Geçmiş olsun eminim bir yolunu bulursunuz ama doğru kesin kazandınız çünkü evren kaosu sever😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum